Şimdi Ara

n91-5'ime wlan takacam!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşalar ben n91-5 wlan eklemeyi kafama koydum nasıl olacak yardımlarınızı bekliyorum!!!

• WI-FI kartlar bulunuyor. Ancak bu kartlar da yalnızca windows mobile işletim sistemini kullanan cep bilgisayarları için tasarlanmıştır.
  • N91'de WLAN yok muydu?
  • n91 in diğer versiyonunda wlan olduğuna göre,seninkinin anakartında da wlan ın yeri olabilir ama o entegreyi bulup,yerine ekletmen lazım,bunu da gerçekten işten anlayan bir elektronikçi yapabilir. tabii bu dediklerim olasılık ama tek yolda bu gibi gözüküyor...
  • symbianli tellere takilmiyormu bu w-lan
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

N91'de WLAN yok muydu?

war zaten de bu çaba nie bende anlamış deilim
  • Uzuuuuuuun Hikaye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

N91'de WLAN yok muydu?

war zaten de bu çaba nie bende anlamış deilim

http://resim.donanimhaber.com/m_11469819/mpage_1/key_//tm.htm#11469819
  • Takamazsın ugrasmaaaaaa yok ole bırsey olmaz

• Kardeş wi-fi öle hafıza kartı gibi bişi değil istediğin zaman çıkar, istediğin zaman tak...
  • Çok zor ama yapılamaz değil.
  • nokia servisi takmıomu?
  • yaa olmazmı belkide vardır.yaa bi bozuk n91 buldum hddsi bozuk belki benim hddyi ona takar kullanırım öle olurmu??
  • olabilir. ama bilen birine yaptır. Bozuk N91'de sadece hdd'den kaynaklanan bir sorun varsa tabi bunu yaptır. yoksa ikisi de elinde patlayabilir. Valla dikkatli olmak lazım. Derler ya "Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak". Ama ha...
  • yaa abiler n91in içini gösteren fotolar varmı elinizde?? ve n91-5 in nerden bulabilirim ana kart resimlerini belkide vardır içinde yazılımsal olmasın mı bu iş??
  • quote:

Orjinalden alıntı: espinho

http://forum.donanimhaber.com/m_10361433/mpage_1/key_//tm.htm#10361433 al n91 ın resımlerı

yaa baba ben wlan olduğu fotolar detaylı demiştim içini açayım mı yaa ben bu tele rm-43 versiyonunu atsam wlanı görmezmi belki donanim olarak vardır??o yüzden soruyorum fotoları!!
  • yaa ben rm-43 atayım mı telefonuma??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.