Şimdi Ara

N79 unmu Tuş takımı daha iğrenç N82 nin mi...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n79 kullanan biri olarak bu kadar iğrenç bir tuş takımı daha görmedim
    sırf bu yüzden telefonu satıcam yada değiştirecem
    önümde iki seçenek var ya n82 alıp aynı n79 özelliklerine devam
    yada 6220 basit ve güzel bi telefon kullanmak

bu arada n79 ve 6220 arasında wifi harici net bi fark var mı...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 10 Temmuz 2009; 19:05:02 >

• N82'nin tuş takımı bence gayet güzel. Fanatik değilim bunu bildireyim. N79 alıcaktım bende normalde. Sorunlarının dağ gibi olduğunu görünce N82'de karar kıldım. Gayet memnunum. Her gören de bayılıyor telefonuma.
  • N82 Nokianın en iğrenç tuş takımı.
  • ikisini kullanan birinin yorumu çok önemli
    ona göre telefon değiştiricem
    n82 görünüm olarak iğrenç kullanımda nasıl acaba...!
  • MediaMarket' de iki telefonu da denedim. N79 daha güzel geldi gözüme. Ama sonra N82'yi alınca hiç pişman olmadım. Tuş takımının ince olması metal kısmının parlayarak telefona daha karizmatik bir hava vermesine sebep oluyor. Şahsen çok seviyorum telefonumu.
  • bence iki telefonda tasarım olarak çok berbat tuş takımı bakımından n79 daha kullanışlı görünsede n82yede zamanla alışılır çokda zor olucağını sanmıyorum ne bu beyin ameliyatı yapmıyoruz sonuçta altı üstü 2 tane tuş bence bu iki telefon yerine tasarımı daha iyi olan n95 yada n85 tercih edilmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

N79 alıcaktım bende normalde. Sorunlarının dağ gibi olduğunu görünce N82'de karar kıldım.

şeytan diyorki N82 topiğini baştan sona oku .. sorunları tek tek yazıp burada yeni konu aç ..
    bu karalama sevdası nedir anlayamadım arkadaş ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 ay boyunca hem n82 topiğini hem n79 topiğini sürekli takip ettim. İki telefonun da birbirlerine göre artılarını ve eksilerini çok iyi biliyorum. Karalamak gibi de bir amacım yok. Sonuçta burası bir forum ortamı. Herkes kendi düşüncelerini yazıyor.
  • N82'nin tuş takımı fena değil. Normal hızda mesaj yazan kişiler için sorun olmaz. Fakat;
    4 yönlü navigasyon tuşu biraz yumuşak. ( Yani bir Nokia N70 ya da 6630'a göre) Ayrıca küçük tuş takımı da var. İşte bu ikili ile telefonda şahsen futbol oynamayı bir türlü beceremedim.
  • arkdaşlar su n82 deki 3d chip midir nedir çok fazla fark yapıyomu normal bir kullanıcı için (oyuna bağımlı diilim sadece can skıntısında)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

n79 kullanan biri olarak bu kadar iğrenç bir tuş takımı daha görmedim
    sırf bu yüzden telefonu satıcam yada değiştirecem
    önümde iki seçenek var ya n82 alıp aynı n79 özelliklerine devam
    yada 6220 basit ve güzel bi telefon kullanmak

bu arada n79 ve 6220 arasında wifi harici net bi fark var mı...!

N79 dual hoparlörlüdür. 6220'de tek hoparlör var bildiğim kadarıyla.
    N79'un ekranı 2.4 inç , 6220'ninki ise 2.2 inçtir. Hafif küçük yani.
    6220c'de FM transmitter ve navi key de yok galiba. Sitesinde yazan özelliklere bakarsak 6220c'de o 2'si yok.

• ekran fazla farketmiyor
    ses konusunda n79 dış sesi hiç tatmin edici değil
    fm transmitterde hiç kullanmayı bırakın denemedim bile
    wifi evde wireless olmasına rağmen birsürü kontör gitti
    sanırım 6220 en güzeli olucak
    önceki telefonda 6120ydi zaten...!
  • bende almadan önce 6220 demiştim ama n79 aldım ve iyide yaptım tuşlar o kadar sorunda olmuyor bence ilk zamanlar çok zor oluyor alışmak ama sonradan alışıyor insan bence n79 her yönüyle iyi
  • neden aynı fiyata 2. el n95 8 gb almak varken n82 yada n79 diye direttiğinizi anlamıyorum hadi desek tasarımları çok ahım şahım böyle v3 gibi bir devrim yarattı o yüzden n95i solda sıfır bırakır falan ama oda yok yani tasarım olarak n79da n82de çok vasat telefonlar beğenenler olacak tabi ama genel anlamda bu böyle fanatiklik falan yapmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece sizlere fikir vermeye çalışıyorum bence sırf ekran farkı bile n95 seçmek için geçerli bir sebep biri 2.8 inç biri 2.4 inç bayağı bir fark ediyo son karar sizin tabi ...
  • benimde n79 um var.tuşları gerçekten iğrenç.oyun oynayamıyorum mesela.parmaklarım büyük olduğu için tuşlara basamıyorum.
  • N78, N79, N82 üçünün de tuşları kullanışlı değil. Çokta kötü değil ama ne bileyim daha kullanışlı olacak şekilde tasarlanması lazım tuşların.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

neden aynı fiyata 2. el n95 8 gb almak varken n82 yada n79 diye direttiğinizi anlamıyorum hadi desek tasarımları çok ahım şahım böyle v3 gibi bir devrim yarattı o yüzden n95i solda sıfır bırakır falan ama oda yok yani tasarım olarak n79da n82de çok vasat telefonlar beğenenler olacak tabi ama genel anlamda bu böyle fanatiklik falan yapmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece sizlere fikir vermeye çalışıyorum bence sırf ekran farkı bile n95 seçmek için geçerli bir sebep biri 2.8 inç biri 2.4 inç bayağı bir fark ediyo son karar sizin tabi ...

ya asıl seninki fanatiklik sanki
    n95 de bana iğrenç geliyor
    ekranın büyük olması benim gözümde çokda önemli değil
    çok önemli olsa Iphone alınır n95le ne işimiz var
    8 gb olması külfetten başka bişey değil boşa fiyatı arttırıyor
    telefon deyince bar tipi normal telefon gelir benim aklıma
    başka tipde kullanmam zaten(kapalı, kızaklı, dokunmatik v.s.)
    ve bar tipi telefonlar arasında n79 ve 6220 en iyilerden...!

• quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

benimde n79 um var.tuşları gerçekten iğrenç.oyun oynayamıyorum mesela.parmaklarım büyük olduğu için tuşlara basamıyorum.

oyun oynayan biri değilim ama
    geçen basit bomberman oyununu yükledim
    bi bölüm geçene kadar akla karayı seçtim
    mesajlaşırken baya bi külfetli oluyor

6220 gözümde büyüdü şimdi...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

N78, N79, N82 üçünün de tuşları kullanışlı değil. Çokta kötü değil ama ne bileyim daha kullanışlı olacak şekilde tasarlanması lazım tuşların.

tasarım olarak n79 on numara
    ama kullanımda sıfır
    n82 flnda tasarımda berbat ama kullanım nasıl bilemem
    oda pek iç açıcı değil
    neden 6120 gibi fln normal yapmazlar ki...!
  • her üçünüde kullanmış biri olarak sanırım konuya nokta koyması gereken kişi objektif olarak bakarak ben oluyorum. n79 özellikleri itibari ile 6220 ve n82 den üstün bi cihaz. tuş takımıda n82 ye göre daha kullanışlı. ben n82 ye alıştım bu zorluyor ama zamanla farkı anlayabiliyorsunuz. parmaklarınız ufakta olsa tırnaklarınız biraz büyüyünce n82 de telefon numarası çevirmek tam bir eziyet haline dönüşüyor. özellik olarak iki cihazda n79 a yaklaşamaz. müzik çalar konusundada n79 n82 den bariz daha iyi özellikle kulaklığa verdiği seste. ha bide pil performansı ve navigasyondaki mükemmel hızıda n79 un artılarından.

gelelim n82 ye. şu an n79 kullanıyorum ve forumda yazan arızaların hiçbiriside başıma gelmedi gelecek gibide durmuyor. gayet sağlam. lakin kamera performansında bendemi sorun bilmem ne 6220 de ne n95 te ne de n79 da n82 nin tadını alamadım. benim en önem verdiğim şey olan kamera konusundaki ısrarım nedeni ile (başka hiçbişey değil sadece kamera) telefonumu değiştirip n82 alacağım. tuş takımı alışınca güzel ama demin bahsettiğim gibi tırnaklarınız hafif uzuncaysa biraz terletebilir. grafik işlemcisinden filan anlamam n82 de oynadığım bütün oyunlar n79 dada çalışıyor. hatta n82 de rf09 oynarken nadiren yavaşlama oluyodu n79 da bununla hiç karşılaşmadım.

gelelim 6220 ye. üstte yazan cihazlardan tek artısıki aman aman bi fark yok daha kibar hatlara ve daha güzel bi tasarıma sahip olması. ama alacak olanlara şimdiden söyleyeyim sakın tuşların büyük olmasına aldanmayın. zira çok sert basmanız gerek ve basıncada çıt çıt diye ses geliyor mesaj yazarken yanınızda olanlar sonunda dayanamayıp yaka paça dalabilir size 6220 de kulaklığa gelen ses fena değil n82 den iyi ama n79 kadar yüksek değil malesef.

alacak arkadaşlar:
    1-tasarımsa tek derdiniz ve iyi denebilecek yüksek çözünürlüklü bi kamerası olsun istiyorsanız 6220c derim.

2-kamera performansına takılıp kalan ruh hastalarındansanız ve başka fazla bi beklentiniz yok ise kesinlikle n82

3-piyasada her cihazda olmayan özellikleri ve bunları sığdırdığı ince yapısı ile batarya performansıda bir o kadar üstün olsun diyosanızda n79 derim ben.

gerçi n79 da bu navi tekerleği menü efektleri filan bana çok boş geliyor ama bakıyorumda herkes baya bi üstüne gidiyor bu durumun. belkide bu yüzden n82 den başka bi cihaza ısınamıyorum. gündüz çekimlerinde performanslar aynı ancak gece ve düşük ışıklarda n82 bariz şekilde daha üstün. 6220c dede xenon flaş olmasına rağmen ne hikmetse karanlıkta n79 u geçti diyemem n82 ye kıyasla. aklına takılan bi sorusu olanlar varsa memnuniyet ile yardımcı olurum. üç cihazıda hatrı sayılır bi zaman kullandım. n79 u hala dahada kullanmaktayım.
    saygılar...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.