Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
875.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sokakprensi

arkadaşlar bende N73 telefon var telefonun ön kamerasını kullanamıyorm "donanım hatası kamerayı aç kapat" diye hata veriyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz

bnce bi hard formatla bu işi halledebilirsın ama olmassa onu blmıorm bu arada hard format atmak için *#7370# yi tuslayıp yesıl tusa bas
  • ooh be sonunda uptade oldu en son çare formata kadar denedim olmadı kaç gün uğraştm @network sn bilirsn bugün pc ye format attm ve herşey düzeldi uptade yapıo artk..herkese tşkkrler özellkle kıller kardeşimee saolasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: freelove

ooh be sonunda uptade oldu en son çare formata kadar denedim olmadı kaç gün uğraştm @network sn bilirsn bugün pc ye format attm ve herşey düzeldi uptade yapıo artk..herkese tşkkrler özellkle kıller kardeşimee saolasın..

Helal be @freelove !
    Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz ! Gözün aydın ve geçmiş olsun.
    Saygılarımla.

• quote:

ooh be sonunda uptade oldu en son çare formata kadar denedim olmadı kaç gün uğraştm @network sn bilirsn bugün pc ye format attm ve herşey düzeldi uptade yapıo artk..herkese tşkkrler özellkle kıller kardeşimee saolasın..

Çok sevindim dostum ya. Bir sen kalmıştın yapamayan. Amma uğraştırdı seni. Seninle beraber hepimiz rahatladık.
  • doru diosn kıllerr @murtah snnde yardmın oldu bna snde saolasn tşkkr ederm
  • yalnız mesajları pc suitle attığımda göremiyorum ben .txt dosyası halinde atmak istiyorum o şekilde nasıl atabilirim.
  • arkadaşlar çin malı n73 e nasıl format atabiliriz normal yolla olmuyormuş tel kendi kendi resetleyip duruyor onun için format atılması lasımmış

2. sorum telefonun sarjı en fazla 12 saat gidiyor acaba bu telefondan mı yoksa pilde bir sorunmu var ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConQueRor_58 -- 11 Eylül 2007; 11:45:34 >
  • 1.Soruna Cevap : *#7370# ile soft format, * 3 yes ve power tuşlarına basılı tutarak da hard format atabilirsin.

2.Soruna Cevap : Burda ikisinde de sorun olabilir ancak pilde sorun olma ihtimali daha yüksek.
  • N73 music edition için sennheiser marka kulaklık almak istiyorum.

hangisini önerirsiniz,
    özellikle kaliteli ses çıkaran ve dengeli bas-mid-tiz ses yapısına sahip olan ?
  • Sennheiser CX-300 olabilir. Ama onu alana kadar Creative EP-630 (siyah) ya da EP-635 (beyaz) al derim ben.
  • ben karar verdim n73ümü satıp sonyericsson w960i alıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

ben karar verdim n73ümü satıp sonyericsson w960i alıcam.

neden ?
  • Benim telefonun pilide garipleşti

Normalde 1 gün sonra hemen 1 kademe düşen gösterge nedense pazar 1, pazartesi 2, salı 3 olmasına rağmen hala 1 tane bile düşüş göstermedi. Halbu ki kullanıyorum telefonu

Düştü mü neden düştün hemen diye kafayı yoruyoruz.

Düşmedi mi neden düşmedi diye kafayı yoruyoruz.

Ne olacak bizim bu halimiz

• Arkadaslar Bana n73 hediye geldi ıraktan bi ara bahsetmiştim onu kayıt altına aldım ama bende bazı sorunlar var telefon acılınca hic nokianın muzigi gelmiyor acaba sizdedemi yok sonra telefonda hucre yayını acıyorum msj geliyor ama haberim olmuyor muzik player var bide telefon ingilizce :D onu acınca benim muziklerimi calmıyor Garip hiçbişey anlamadım versiyonuda yazıyım belki lazım olur
    v.3.0704.1.0.1
  • Telefonumda SmartMovie programı çalışmıyor. Çalışmıyor derken program açılıyor fakat video açıldıktan 5-6sn sonra
    Program damaged!
    (3309137419)
    diye bir sorun veriyor. Önceden tıkır tıkır çaılşıyordu. Programı yarısı hafıza kartına yarısı telefon hafızasına olmak üzere yaklaşık 7-8 defa tekrar kurdum ama yine aynı hata ne öneriyorsunuz? Programın versiyonu 3.41. Bu topici açtığı ve bilgilerini bizimle paylaştığı içinde Network KILLER'a çok teşekkür ederim.

Saygılar
  • pc suitenin yeni sürümü çıktı beyler 6.84 10.4 bn yükledm sıra sizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

quote:

ben karar verdim n73ümü satıp sonyericsson w960i alıcam.

neden ?

wi-fi ve 8gb bellek birde dokunmatik ekranı ve dizaynı çok hoşuma gitti.N73 ün arkaa kamera kapağı beni bezdirdi.70 ytl verip ikinci bir kapak aldım yine temassızlık problemi yaşadım.probeleme gelince,sürgülü kapağı açınca kamera açılıyor elim kapağa değdiği zamanda kamera hemen kapanıyor.
  • ARKADASLAR COK ONEMLI BI SORU SORMAK ZORUNDAIM

BEN DE N73 WAR ISPANYADAN GETIRMISTIM KAYDETMEDIGIM ICIN TELEFON KAPANDI VE HER ACILDIGINDA SIM CARD REGISTRATION FAILED DIO BUNDAN SONRA BEN ARKIMIN TANIDIGI BI TELEFONCUYA GIRDIM VE TELEFONU ONLARA EMANET ETTIM 2 GUN SONRA ELIME ALDIGIMDA SANKI BATARYANIN DEISTIRILMIS OLABILECEGINI CAKTIM,BUTUN BATARYALARIN ARKASINDA BILDIMIZ GIBI 26 TANE NUMARA WAR,BN DAHA ONCEDE BURDA YAZI YAZDIM 50. SAYFAMDA BNM TELEFONUN SURUMU VE BATARYA NO SU YAZILIYDI AMA BATARYA NOSU AZ RAKAMLI SIMDI BU BNM BATARYA OLUP OLMADIGINI NASI ANLAYABILIRIM BUNU ANLAYABILECEGIM BISI VAR MI NE BILIIM KITAPCIKTA YA DA BASKA BI YERDE YAZAR MI LUTFEN YARDIM EDINNNNNNNNNNNNNNNN
  • quote:

pc suitenin yeni sürümü çıktı beyler 6.84 10.4 bn yükledm sıra sizde

çok oldu dostum çıkalı yaw. Ama yine de sağol.

@_SeRDeNGeÇTi_

Sizler sağolun.

@putaespanya

dostum telefonu adamlara neden verdin ki? Sadece IMEI numarasını versen yeterdi. hay Allah ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 11 Eylül 2007; 22:29:39 >
  • quote:

......probleme gelince,sürgülü kapağı açınca kamera açılıyor elim kapağa değdiği zamanda kamera hemen kapanıyor.

Zaten ana kamerayı başlatabilmek için kapağı açmak zorundasın. Başka seçeneğin yok ki .
    Ama W960 konusunda hemfikirim. Beni de çok cezbetti .

quote:

doru diosn kıllerr @murtah snnde yardmın oldu bna snde saolasn tşkkr ederm

Rica ederim kardeş. Benim de çorbada bir tuzum olduysa ne mutlu bana. Zaten birbirimize yardım etmek için bu forum çatısı altında toplanmadık mı ?

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 11 Eylül 2007; 22:51:37 >

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.