Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
875.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Network KILLER

sadece bir kere kaydettirmen yaterli. kim dedi sana her sene diye ya? O adam ya da kadına selam söyle benden. Bir kere kaydettirmen yeterli. Hoparlör sistemini bilmiyorum. Kendi hoparlörleri yeterli. sanırım çıkarmazlar öyle birşey.

Yok BEE kim diyo her sene bi kere gittin pass goturduysen onlarda gerekli şeyi yaptıysa git imei sorgulamaya telefonun ımeısi kayıtlıysa bi daha gitmene gerek yok yalan atıyolar ;) ben bi kere gittim 2 saat sonra telim acıldı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Beyler telefonuma oyun yükleyememeye başladım. Tıklıyorm oyuna ewt'e basıyorm sora işte telefondan devam edin yüklemeye filan öyle yazıyo tel.de işte bekleme ekranı çıkıyo yüklemeye hazırlanıyo işte.. ama geçmiyo orayı bi türlü kalıyo öyle.. neden olabilir bu? Acaba indirdiğim siteden mi kaynaklanıyo. Gerçi 2 farklı siteden denedim olmadı:/

Arkadaşlar bu konuda yardım edicek olan?
  • Sertifika sorunu olsa ekranda bu konuda bir ibare çıkardı. Yüklemeyi sorunsuzca halledebildiğine göre sertifika sorunu yoktur diye tahmin ediyorum. Bunun haricinde indirdiğin oyunların N73 ile uyumsuz olduğunu tahmin ediyorum. Özellikle N73'ü destekleyen oyunları indirip denersen kesin sonuca varabiliriz.

http://www.series60v3.com/index.php?categoryid=8&p13_sectionid=3
  • arkadaşlar n73 ümü satılığa çıkardım w960i alıcam para biriktirmeye başlamam lazım telim çok temizdir çiziği dahi yoktur o kadarda iddalıyım yani..
  • Kardeş yok olmuyo bu da dicekken tam.. oldu.. Ama uzun sürüyo baya o bekleme ekranı.. Yüklemeye hazırlanılıyor diyo ve 45sn sora yüklensin mi diyo anca.. Eskiden böle değildi ya 5sn filandı max.. niye böle yapıyo bu alet :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 13 Eylül 2007; 17:09:49 >
  • 22 ağustosta verdiğim telefon bugün geldi arkadaşlar..ve sonuç olarak bu kvk nın yine kulakları çınladı..sorunum data kablosunu görmüyodu..adamların bana söylediği sen telefonu başka birisine açtırmışsın garanti kapsamında olmuyo o yüzden 100 ytl karşılığı yaparız ddiyolar..ana kartta bi parça kopmuş sanırım anakart değişikliği olacakmış..bende ben cahil bi adammıyımki garantili olan bi malı üstelik 1 milyar vererek aldığım bi malı garanti kapsamı dışında tamir ettireyim onlarda bana tüketiciyi koruma derneğine başvurun onlar yardımcı olur dediler..bakalım nolacak..ama bugünkü tuttuğum oruç sanırım kabul olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secooo -- 13 Eylül 2007; 18:15:02 >

• quote:

Kardeş yok olmuyo bu da dicekken tam.. oldu.. Ama uzun sürüyo baya o bekleme ekranı.. Yüklemeye hazırlanılıyor diyo ve 45sn sora yüklensin mi diyo anca.. Eskiden böle değildi ya 5sn filandı max.. niye böle yapıyo bu alet :/

formatla cihazını. Telefon hafızasını çok doldurduysan böyle olması normal.

@secooo

Allah onları bel.sını versin zaten. Mübarek gün. Sinir ederler adamı. Şeytan diyo al silahı eline gir hepsini tara. Gereksiz kişileri temizlemek lazım. Boşuna oksijen tüketmesinler!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 13 Eylül 2007; 18:49:31 >

• Ya bu çok değişik bi cihaz format atmıştım çok hızlanmıştı ama yine eski yavaş kıvamına döndü sağolsun.. 16MB kullanılıyo 29MBda boş hafıza var..Hafıza kartında da sadece 91Mb dolu.. Bu kadar şey mi bu aleti yavaşlatıyo anlamıyorm ki ya.. Hiç beklemezdim bu tel.den böle yavaşlıkları :/
  • evet şimdi çok güzel bi problemle daha karşınızdayız.bu sefer hafıza kartını görmüyor..bravo bu servise..yarın ilk işim istanbula gidip kafalarına geçirmek olacak telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secooo -- 13 Eylül 2007; 19:47:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Kardeş yok olmuyo bu da dicekken tam.. oldu.. Ama uzun sürüyo baya o bekleme ekranı.. Yüklemeye hazırlanılıyor diyo ve 45sn sora yüklensin mi diyo anca.. Eskiden böle değildi ya 5sn filandı max.. niye böle yapıyo bu alet :/

formatla cihazını. Telefon hafızasını çok doldurduysan böyle olması normal.

@secooo

Allah onları bel.sını versin zaten. Mübarek gün. Sinir ederler adamı. Şeytan diyo al silahı eline gir hepsini tara. Gereksiz kişileri temizlemek lazım. Boşuna oksijen tüketmesinler!!!

Süpersin Network Kimse İş Yapmasını Bilmiyor M16 Alacaksın Bol Bol Tarayacaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: secooo

evet şimdi çok güzel bi problemle daha karşınızdayız.bu sefer hafıza kartını görmüyor..bravo bu servise..yarın ilk işim istanbula gidip kafalarına geçirmek olacak telefonu

30 - 40 gr C4 de verebilirim istersen. Böylece tüm binayı ters çevirip kafalarına geçirebilirsin. Yıhahahaaaaaa!!!!!!

/>

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 13 Eylül 2007; 19:56:51 >

• aynısı bna oldu bnm tel.de kaç kere hafıza kartıını görmedi 2 kere vatana gittm orda test ettk ve kartta sorun çıktı sora kart servise gitti yapmışlar sora tekrar bnm tel.e taktık yine aynı sorun oldu..son kez vatana gittm biras sert ve ağır konuştm (dalıcaktım ama vazgeçtm son çare yapıcaktm artk) bu sefer kartı değiştirmek zorunda kaldılar ve sorunum düzelldi..kartlarda böle sorun oluo ewt yani formatla fln düzelmeyeblr kardeş bnce kartı değişmesini iste sn servise..
  • amma problemli bir model yapmış Nokia herkes farklı bişeyden mutlaka şikayetçi
  • N73 ve N73 ME arasında kararsız kaldım, N73 te UMTS var ME de yok sanırım, bu sizce önemli bir etkenmidir. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemisami

yalnız mesajları pc suitle attığımda göremiyorum ben .txt dosyası halinde atmak istiyorum o şekilde nasıl atabilirim.

arkadaşlar bir kişi dahi cevaplamamış.. bu sorunun cevabını bilen yok mu? yardımcı olacak....
  • Ya öyle şeyler söylüyosunuz ki inanın burda okudukça N73 alma düşüncem her an değişiyo. Doğal olarak herkes kendi görüşünü ve yaşadıklarını anltıyo. Herhalde birazda işimiz şansa kalmış..
  • Meyve veren ağacı taşlarlar.

Çok çalışan adamın başı dertten kurtulmaz. Çalışmayan bi köşede oturup durduğundan kimseye bi sorun çıkarmaz.

Gelelim n73 e. piyasadaki telefonların su anda en iyisi. (n95 biraz tahtını zorlasada). Tek eksiği wi-fi. telefon hafızasına hiçbir program kurmayın. elinizdekinin bir notebook değil bir telefon olduğunu unutmayın öyle süper bir hız beklemeyin hicbir telefondan derim. kullandığınız bilgisayarlarında ara sıra kilitlendiğini unutmayın. önümüzdeki 1-1,5 yıl boyunca n73 ün yerini alacak bir telefonun piyasaya çıkacağını sanmıyorum. N73 ü çok iyi tanıyın yapabileceklerini anlayın öğrenin hayran kalcaksınız. tek eksiği dediğim gibi wi-fi. birde flash bellek gibi bilgisayara bağlanabilseydi süper bişey olurdu.
  • bana kalırsa n95 ten sonra piyasanın en iyi telefonu n73
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratf

N73 ve N73 ME arasında kararsız kaldım, N73 te UMTS var ME de yok sanırım, bu sizce önemli bir etkenmidir. Yorumlarınızı bekliyorum.

iki model arasında hiçbir fark yok. Ne özellik olarak ne de desteklediği şebeke tipleri olarak.
  • arkadaşlar iyi bir alarm programı varmı ramazandayız her gün tekrar tekrar kurmak zor oluyo
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.