Şimdi Ara

N73 Hafıza Kartını Görmüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,15 dakika önceye kadar telefondaki herşey güzeldi ama telefonum şimdi hafıza kartını görmüyor,biraz ittirince hafıza kartını görüyor,10 saniye dayanmayıp tekrar hafıza kartını görmüyor..1 ay kadar önce hafıza kartı şifremi unutmuştum,hafıza kartı içeriğini göremiyordum,onun bir etkisi oalbilir mi?Servise mi götürmeliyim?

• UP.
  • bu olaydan 2 sonuç çıkartıyorum...

1a - micro sd adaptörün hasar gördüş olabilir... (tabi micro sd yi mini sd ye çevirici adaptör kullanıyorsan...)

1b - micro sd kartın hasar görmüş olabilir...

2 - kartın takıldığı yuvadaki yaylı sistem hasar görmüş olabilir... (yaylı sistem dediğim hani kartı itelediğin zaman çık çık die ses gelip kartın yerleşmesini sağlıyorya o)

bence başka bir kart tak dene olmazsa direk servise götür kendin uğraşma...

not: bu arada bu konuyu bnm açtığım n73 music editon konusuna açsan daha iyi olurdu ben hataları paylaşmak için orayı açtım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 26 Temmuz 2008; 17:19:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

bu olaydan 2 sonuç çıkartıyorum...

1a - micro sd adaptörün hasar gördüş olabilir... (tabi micro sd yi mini sd ye çevirici adaptör kullanıyorsan...)

1b - micro sd kartın hasar görmüş olabilir...

2 - kartın takıldığı yuvadaki yaylı sistem hasar görmüş olabilir... (yaylı sistem dediğim hani kartı itelediğin zaman çık çık die ses gelip kartın yerleşmesini sağlıyorya o)

bence başka bir kart tak dene olmazsa direk servise götür kendin uğraşma...

not: bu arada bu konuyu bnm açtığım n73 music editon konusuna açsan daha iyi olurdu ben hataları paylaşmak için orayı açtım...

n73 ün micro sd kartla alakası yok.n73 mini sd kullanır.(mikro sd yi adaptörle mini sd ye çevirmediyse tabi).
    yaylı sistem çık çık mı diyor??hafıza kartına söz geçirmeyemi çalışıyor acaba.(üstine alınma şaka sadece)

• güzel espriydide bnm telefon micro sd kullanıyor mini sd adaptörüyle kutusundan öle çıktı walla :D bende ondan öle dedim... çık çık esprin güzel olmuş :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

güzel espriydide bnm telefon micro sd kullanıyor mini sd adaptörüyle kutusundan öle çıktı walla :D bende ondan öle dedim... çık çık esprin güzel olmuş :D

• bi kaç kere üfle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırık hafıza kartı yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde 6500s bir görüyor bir görmüyor.Bataryanın yanında hafıza kartı.Seninde öyleyse telefonun arka kapağı gevşemiş olabilir benim yalama oldu arka kapak bastırınca görüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.