Şimdi Ara

n73 4 gb hafıza kartını çalıştırır mı? yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • piyasada 4 gb mini sd pek yok ama ben buldum alacam ama n73 çalıştıracak mı? sorusunda kalıyorum 2 gb yı çalıştırıyor 4 de yapacak acaba bu arada 8 gb mini sd kartlarda var

• büyük ihtimalle çalıştırır.böyle bişey duydum.mikro sd alıp adaptörle mini sd ya da sd kart yapılabiliyo.4gb mikrosd 30 küsüre felan var.sakın ucuz diye dandik çin malı hafıza kartı alma.mesela orjinal sandisk in garantisi 5 yıl.ona göre al.
  • 1 gb yı anca kaldırıyor alma benden demesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: asasbjk

1 gb yı anca kaldırıyor alma benden demesi

bunu demek için mi üye oldun2gb yi dolu dolu kullanıyorum yavaşlama yok asla
  • kasar ama çalıştırır
  • ağır gelır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırık hafıza kartı yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=smartphones&message.id=88258&query.id=380064#M88258
    bu siteye eğer ingilizceniz varsa anlarsınız yazanı aktarayım
    adam sormuş

whats the difference between 4.0735.3.0.2 / 4.0736.3.2.1 firmware for N73?? because I´ve the first one but i would like to update with the second one because I read in ... that I can use a 4gb minisd with this firmware.is that true?? anyone heard anything??

nokia cevap vermiş

Don't know what the difference is but it's not true about the 4GB cards.

It's a hardware limitation due to the age of the N73, it's maximum will always be 2GB as it's not compatible with SDHC.

burayı tercüme edyim anlayacağınız adam versiyon guncellesem 4 gb kart kullanabilirmiyim diye sor muş nokia eskiden kartlar 2 gb ye kadar çıkıyor diyo 4 veya 8 gb mini sd sdhc kartlar yeni çıktı diyor piyasada 4 gb sdhc olmayan kartları yamışlar ama çalışsada telefona zararlı diyor n73 yapıldığında sdhc kartlar yokyu diyor ve normal mini sd kartlara göre yapıldı diyor sdhc teklonojisine sahip kartlar ozaman yoqktu diyor takılsada çalışmaz diyor çünkü n73 eski telefon yeni telefonlarda var 4 8 gb sdhc teklenojisine sahip kartlar 2 gb ye kdr normal sonrası sdhc ye giriyor nokia bide şöyle anlatmış

The maximum capacity on a standard SD (normal, mini or micro) is 2GB due to it's file system. Anything over this is SDHC.

Some cheaper cards have found their way on to ebay that claim to be 4GB SD (not SDHC) but these do not work properly or for long.

2GB is and always will be the N73's limit. It doesn't contain the hardware to handle SDHC because it was designed before SDHC existed.

burayıda kendiniz tercüme yaıpn yav anlayacağın eski telefon yeni teklonoji kartları çalıştırmıyor

• anladım çalıştırmıyor n73 2 yıllık telefon ozaman en fazla 2gb kart varmış ona göre yapılmış sdhc kartlara göre uyumlu değil keşke 6500 slide alsaymışım yav
  • Ben N73 ME'de 2 GB kullanıyorum.Ama Mini SD HC 4 GB değilde Mini SD 4 GB kaldırıyormuş.Ben almayı düşünüyorum.

35.90 YTL
    http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=5700698&RN=4&SType=FinishDate&SOrder=asc
  • yorar telefonu donmalar olur az cok en fazla 2 gb al
  • NOKİA N95E EN İYİ HANGİ MARKA VE GRUP (SD --SDHC) HAFIZA KARTI UYUMLU OLUR ?????????
    arkadaşlar n95 e hafıza kartı konusunda fikirleriniz nedir? KİNGSTON 4GB SDHC CLASS 4aldım arızalı çıktı bu marka sorunlu bu grupta sanırım. birde A-DATA 4096MB CLASS6 150X MICRO SD CARD almayı düşünüyorum. sizce hangisi daha iyidir? birde bazılarında SD bazılarında ise SDHC yazıyor SDHC ler kesinlikle n95 e uyumlumu ????? bunu bir türlü öğrenemedim hiç bir yerden. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • nokia n73 4 gb hafıza kartını kaldırır diye düşünüyorumda.Benim arkadaşda n73 music edition var.2 gb hafıza kartı kullanıyor telefon kağnı gibi.5 dk da telefon açılıyor.Ve de yavaş çalışıyor.n73 1 gb den fazdası telefonu yavaşlatıyor bunun için tavsiye etmem.
  • Reisin verdiği sayfada adam demiş ki;

2 GB kart ve altı Mini SD , 4 GB ve daha üstü Mini SDCH.Ama Toshibanın "Toshiba 4GB Mini SDHC Class4+SD Dönüştürücü" sü var.Yani kullanabiliriz.Kasma konusunda denemediğim için birşey diyemem.

Direk adaptörsüz kullanabileceğimiz kartlarda var.Tam mesajı atacakken başka bir sayfada gözüme çarptı.

http://urun.gittigidiyor.com/Topram-4gb-mini-SD-minisd-kart-4-gb_W0QQidZZ10373413
  • hocam çalıştırır nokia da 4 gb çalıştıran n73 n73 music çok rahat kaldırır ayrıca 4 gb yi 3120 ve 3600 slide da çok rahat kaldırıo ...donma falan da yapmaz gayet iyi çalıştırır merak etme
  • 2 GB var kastırmadan kullanıyorum alacaksan kaliteli birşey al dandik alma sakın !
  • bir telefoncu olarak 4gb takma derim çalıştırır çalıştırmasına ama sorun çıkarır sana telefonun beynini bile göçertebilirsin bu arada minisd n73 e aparat vargerçekten güzel birşey aparat ile kullanmanı tavsiye ederim bu arada ben toptancısından 4gb hafıza kartı getirttiryorum gelişi 23,5ytl bilgine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.