Şimdi Ara

N11&Turkcell Kadınlar Kulübüne %20 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
3.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  N11&Turkcell Kadınlar Kulübüne %20 İndirim

http://www.n11.com/kampanyalar/turkcell-kadinlar-kulubu?icid=300500_turkcell-kadinlar-kulubu

quote:

KAMPANYA DETAYI

20 Şubat 2015- 20 Mart 2015 tarihleri arasında n11.com üyesi Turkcell Kadınlar Kulübü üyesi bireysel aboneler ve kurumsal hat kullanıcıları, n11.com’da “Giyim & Ayakkabı” kategorisinden yapacakları alışverişlerinde kullanmak üzere %20 indirim kuponu kazanacaklar.
    Turkcell Kadınlar Kulübü üyesi bireysel aboneler ve kurumsal hat kullanıcıları "N11" yazıp 2222 servis numarasına kısa mesaj göndererek kampanyadan yararlanabileceklerdir.
    Kampanyadan bir kişi max 30 TL indirim kazanabilecektir.
    Kampanyaya katılmak için Turkcell Kadınlar Kulübü üyesi bireysel aboneler ve kurumsal hat kullanıcılarının 2222’e gönderilen kısa mesajlar ücretsizdir.
    Kampanyadan yararlanılabilmek amacıyla şifre alınması gerekmektedir. Her bir Turkcell Profesyoneller Kulübü üyesi bireysel abonesi, kurumsal hat kullanıcısı ve n11.com üyesi kampanyadan en fazla 1 kez yararlanabilir.
    Kupon kullanımı 20 Mart 2015 Cuma günü 23:59’a kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar kullanılmayan kuponlar iptal edilecektir.
    Turkcell’den SMS ile gelen kupon koduwww.n11.com, m.n11.com veya n11.com'un iOS ve Android uygulamalarından tanımlanabilecektir. Kupon kodunuwww.n11.com’dan tanımlamak için, "Ödeme Onayı" sayfasındaki "Kod Girişi" alanına veya Hesabım > Kuponlarım sayfasındaki "Yeni kupon Gir" kutusuna, IOS ve Android mobil uygulamadan ve m.n11.com'dan tanımlamak için ise Avantajlarım > Puan/Kupon Ekle alanına girilmelidir.
    Kampanyadan yararlanabilmeniz için n11.com’a üye olmanız gerekmektedir.
    Turkcell Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için KADIN yazıp 2222’ye SMS göndermeniz yeterlidir.
    Bu kampanya, farklı kampanyalarla birleştirilemez.
    Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkı Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve bİlişim Hizmetleri A.Ş. ve Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. de saklıdır.
    Kuponlarla yapılan alışverişlerdeki iptal ve iade koşulları aşağıdaki gibidir:
    Alıcı İptal/İade Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon hesabına tekrar yüklenir. Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.
    Mağaza İptal Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 20 Şubat 2015; 23:16:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 1. Tırt benden olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 bitmiş.
  • Elektronikte yapsalardı şu indirimi yağmalardık siteyi
  • alt limit yok diye algılıyorum o yüzden avantaja dönüştürülebilir bir durum olabilir alışveriş yapmak isteyenler için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Alt limit yok ama maksimum 30 tl diyor, 150 ye 30, 10 tl sallamatik, avantajix falan fismekan yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Ayakkabı akacaktım, şifreyi kullanmayacak arkadaş pm gönderirse çok sevinirim.

Gönderdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Ayakkabı akacaktım, şifreyi kullanmayacak arkadaş pm gönderirse çok sevinirim.

Gönderdim

Çok teşekkür ederim hocam.
  • Se®can kullanıcısına yanıt
    30 tl indirimle mi yağma olacaktı
    Kampanyadan bir kişi max 30 TL indirim kazanabilecektir.

• n11 bitmiş yazılmamışsa yazmak için girdim çıkıyorum

• 150/30 ile birlesirmi.

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Direk %20 düşündüm
  • n11 ne efsane siteydi. hiç olmadıysa 30 alışverişim oldu ancak hemen hemen son 1 yıldır hiç kullanmıyorum.
  • Kullanmayacak veya satacak pm atabilir mi ayakkabı alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkkanik -- 21 Şubat 2015; 0:21:48 >
  • Arkadaşlar işine yaramayan veya en azından satmak isteyen olursa bana ulaşsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leongate -- 21 Şubat 2015; 0:07:59 >
  • mobilden ödemeye 150 lira üstüne 20 lira otomatik düşüyor ve 2 indirim birleşiyor güzel kombo çıkar ortaya
  • kullanmayacak varsa verebilir mi mobil kampanyası ile birleştirip kullanmak istiyorum
  • Kullanmayacak olan varsa bende alabilir miyim kod, ayakkabı alacağım.
  • Profesyoneller kulübü de oluyor. Denedim Şifre geldi. Başlığı değiştirebilirsiniz.

• kullanmayacak varsa ben de alabilir miyim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.