Şimdi Ara

N11 TIK HIZINDA İNDİRİM (1-7 NİSAN) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
68
Favori
55.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnie.darko

İndirimler ne zaman açılır. Tam uyuyacaktım haberi gördüm

Yardımcı olabilecek yok mu? İndirimler ne zaman açılır daha önceki tecrübelere göre?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İndirimler ne zaman açılır. Tam uyuyacaktım haberi gördüm

Yardımcı olabilecek yok mu? İndirimler ne zaman açılır daha önceki tecrübelere göre?

tahminen ayın 1 inde sabah 10-11 arası...
  • Takip

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    O zman gönül rahatlığıyla uyuyabilirim.

• Ne yaptığını sanıyor bunlar ya. Tüm oranlar iyi güzel eyvallahta 111TL neden 1000 değilde 2000 üzeri için geçerli?
  • Sizler, daha kampanya başlamadan konuyu 2 sayfa yapmaya ve tık hızında indirimleri yarım saate kalmadan tüketmeye devam ettikçe; onlar da indirim oranlarını zamanla kuşa çevireceklerdir: arz-talep meselesi.. Hele bir tam tersini yapın bakalım, istediğiniz miktarlarda indirim oranlarını ancak o şekilde görebilirsiniz, yoksa rüyanızda bile göremezsiniz
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    bunla alakası yok. her sene ekim kasım aralıkta. her gün indirim çek falan veriyorlar. taleple alakalı değil. çoğu zaman çekler tükenmiyor bile takip edenler bilir. sadece uzun zamandır kampanya yapmadığı için bu aralar talep arttı beklenti var.
  • 1000 tl üstü için ölü kampanya
  • BKM ile birleşir mi?
  • Her üründe geçerli mi acaba. Bebek bezi alacağım. 115 liralık ürün var 4'lü paket var bayağı uyguna geliyor bezler.

quote:

Yüklenilen kuponlar Anne & Bebek; Süpermarket; Kağıt ürünleri, Sim Kart ve Hat; Altın ve Gümüş; Vodafone & Avea TL Yükleme; Toptan Satış; Toplu Satış; Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde geçerli değildir.

Açıklamada yazıyormuş. Bana gelmez bu kampanya. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyar olm -- 30 Mart 2015; 16:48:11 >
  • N11 in cok ekmegini yedim.hakki inkar edilemez ama bu sefer olmamis.degmez ugrasmaya

• Arkadaslar n11 asyacard icin kampanya yapiyor mu hic?

• diğer kampanyalarla birleştirilemez diyince , 111 tl worldpuandan da mı ahsediyo acaba
  • Asd

• açılmamış hala
  • Yarın gece yarısı anca açılır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Sizler, daha kampanya başlamadan konuyu 2 sayfa yapmaya ve tık hızında indirimleri yarım saate kalmadan tüketmeye devam ettikçe; onlar da indirim oranlarını zamanla kuşa çevireceklerdir: arz-talep meselesi.. Hele bir tam tersini yapın bakalım, istediğiniz miktarlarda indirim oranlarını ancak o şekilde görebilirsiniz, yoksa rüyanızda bile göremezsiniz

doğru da napalım açız işte ya 2000e 111 ne hakkaten yaa yok ben telefonn alamıycam. gg de vermıyor %10

• Anne-Bebek kategorisinde geçerli değilmiş.
  • takip...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.