Şimdi Ara

N11 THH KARARINI UYGULAMIYOR! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
3.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tripleseven kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam, burada aksi iddalarda bulunan buyuk ihtimalle internette satis yapan arkadaslari pek ciddiye almayin. Kanun belli, internetten aldigin urunu 14 gun kullansan dahi 14. gun iade edebilirsin diyor. Direkt THH e basvurmaniz cok iyi olmus, gecte olsa paranizi geri alacaginizdan emin olabilirsiniz. Bu surede iPad e zarar vermeden kullanabilirsiniz zira karsi dukkan sizin 5Bin TL nizi kanuna karsi gelerek, paranizi dilediginiz gibi kullanmanizi engellemis olmaktadir.

    Ek olarak konuyu okuyan uyelere ve misafirlere onerim N11 e hicbir sekilde bulasmamalari olacaktir. Bu arkadas gibi, en ufak sorunda sadece dukkanini korur ve asla tuketicinin yaninda olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi hep aynı şey hep aynı şey hep aynı şey! Cepekspres ne Allah Muhammed aşkına cepekspress ne? Bu yerlere güvenip nasıl böyle pahalı ürünleri alıyorsunuz ben anlamıyorum. Apple Türkiye varken sen gidip neden buralardan alıyorsun böyle pahalı ürünleri? Ne kadar daha ucuza satarsa satsın sen bu tür yerlerin " gardaş bizde satılan mal geri alınmaz hüaaaeghgh" tarzı çalıştıgını illaki akıl etmişindir. Şimdi seni aylarca sürecek bir süreç bekliyor. Hayırlı olsun.

  • Ürünü ilk teslim aldığınızda kullanılmış olup iade etmediğiniz hata sizde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır n11 den ürün alırdım. Son 1 senedir almıyorum. Amazonda varsa biraz daha fazla verip ordan almayı tercih ediyorum. Çünkü biliyorum ki beni mağdur etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 den anakart aldım ödemede 100tl n11 bonusu 50tlde kendi bonusumu kullandım. 1 ay sonra montajlama yaptığımda anakartın bozuk olduğunu öğrendim. firmaya anakartı yolladım firmada servise yolladı 1 ay sonra ücret iadesi oldu. kartıma 100tl n11 bonusu iade olduğu gözüktüğü halde puanı göremedim diğer 50tl görünüordu. müşteri hizmetlerini aradım n11 e top atıyor n11 ise bankaya.

  • Cayma hakkı ve n11 😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tripleseven

    evet ölü piksel ayrı konu, süreç oraya gidene kadar çözülmüş olmalıydı zaten.

    cihazı indirimle almam bireyi değiştirmez, yarı fiyatına da alsam işimi görmüyorsa iade etmek isterim, parayı yoldan toplamıyorum.

    cihaz almadan önce fiziki olarak her zaman incelerim, mesajlarımda da bahsettim, tam kapanmada olduğumuzdan ve acil ihtiyacımız olduğundan dolayı mecburen önerilen bir cihaz da olduğu için sadece online testlerine bakarak almak zorunda kaldım. ama deneyimlemeye başlayınca uygun olmadığına karar verdik, online incelemeler bizim sorun yaadğımız konulara değinmiyor çünkü. bizim yaptığımız herkes alıp iade etsine girmiyor usta. bilinçli tüketici olarak üzerimize düşeni yapıyoruz sadece, genele vurmanın lüzumu yok. çizikler üründe değil kutusunun jelatinindeydi, sorun etmedim depolama sırasında gayet oluşabilecek çiziklerdi.


    umarım internetten aldığınız tüm ürünler ihtiyaçlarınıza uygun gelir, gelmezse de siz kesinlikle satıcıyı düşünüp iade etmeyin.

    Uzun uzun yazma etiketlemede anlamıyorsun çünkü.

    işine yaramayan ürünü alma.Teknoloji zamanı neyin ne olduğu belli.Ondan sonrada uğraşma.

    Bugüne kadar yaptığım tüm alışverişlerimi ihtiyacıma göre aldığım için sorun yaşamadım.He sorunlu mal gelmedimi geldi geri iade ettim.

    Sana bir ufak daha aklı vereyim.Ben senin aldığın ürünü o satıcıdan asla almam.En ucuz o ve benzeri satıcılarda satsa ALMAM.Gider teknosa MM ve vatan dan alırım çünkü onlarda o fiyata sattı.Sorun olduğunda arkalarında dururlar.

    Ben internet alışverişleri büyük firmlar yada getiren firmalardan tercih ediyorum.





  • avukat bedavaya nasıl dosya hazırlıyor, icra takibi yapıyor anlamadım üstat


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Christhof

    avukat bedavaya nasıl dosya hazırlıyor, icra takibi yapıyor anlamadım üstat

    Bütün masrafları dosyaya ekliyor karşı taraftan alıyor vekalet ücreti dosya üzerinde yapılan her işlem dosya hesabına yansıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weehwet kullanıcısına yanıt

    amazon da stok büyük sıkıntı, biten ürün için yeni stok gelmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Müdür.

    Ölü piksel felan boş. İnternet üzerinden alınan ürünün iade süresi 14 gündür. Açmak veya kullanmak farketmez. Açık ve net. Elektronik üründede sim kart takılmadığı taktirde 14 gün içerisinde eşşşek gibi iade almak zorundalar. Burada n11 herzamanki gibi tüketiciyi önemsememiş.


    Ama beklesinler şu Amazon elbet bu pazarda büyüyecek.

    Simkart olayı 6502 tüketici kanununda yok

    Sitelerin uydurduğu koca bir yalan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt

    dediğiniz gibi sim kartla ilgili bir madde yok hocam


    ama öyle bir yalan atıyorlar ki anlatılamaz ya


    adamlar aç sözleşmeyi bak diyorlar, benim önümde açık sizde açıp bakın diyorum, bizde de açık ve dediğimiz şekilde yazıyor diyorlar :)

  • Kanunda "tekrar satılabilecek durumda olması" da yazıyor. Jelatini açık koruma bandı kesilmiş ürünü almayın. Siz iade edince de kimseye satamaz adamlar kusura bakmayın. Burası ABD değil ürünü refurbished veya temizleyip satsinlar. Hoş ordaki adamlar kutu açık gelse bile sallamiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir iade süreci istiyorsanız amazondan alın. N11’den alacağınız ürün sizde kalmalı amazon gibi iadede kolaylık sağlamazlar. Thk’ya verip beklemeniz gerekecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü iade etme hakkı var burada satıcı haklı vs diyenlere itibar etmeyin, büyük ihtimal satıcıdırlar. Kanun var, geri alacak almazsa da zorla aldırırlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • desturde D kullanıcısına yanıt

    N11 bonusun kullanım süresi dolunca yüklemiyorlar bildiğim kadarıyla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Amazon kadar kolay iade alan başka site görmedim.Önce hizmet kalitesi, adamlar boşuna en çok kazanan firma değiller.

  • Önüne gelen kafasından kural oluşturuyor dingo'nun ahırı mı burası? Gündemde tutmak için elinizden geleni yapın arkadaşlar. Bu hadsizlere ders vermemiz lazım.

  • hakkınızı arayın.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.