Şimdi Ara

n11 puan kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n11 puan kullanımına yeni sınırlama getirmiş 10 tl nin altındaki puanları kullandırmıyor artık bilginize

n11 puan kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 21 Ocak 2016; 23:41:53 >

• sallamatik artık 3 puan veriyor. nerde o eski hokus pokus 30 tl 50 tl süreli puanlar.
  • Banka puanı mı? Keza ben n11'in alışverişe verdiği puanlardan 10 lira bir arada göremedim.
  • yüklenen puanlar zaten süre sınırlı. Hiç 10 tl puanı bir arada gördüğümü hatırlamıyorum eski sallamatik olayı kalkalı. O yüzden puan kullanımı bitti demektir. Bari süre sınırlamasını kaldırsalar.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    bu sallamatik yorumlardan falan gelen puan hocam
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    N11 imkansızın başarılmasını istiyor demek ki. Sallamatik puan vermiyor, eskiden alışverişe daha çok verirlerdi onunda düşürdüler. Yani yok böyle bir şey desinler olsun bitsin.

Böyle oldumu ashabım bozuluyor.
  • kredi karti puanini nasil kulkaniyoruz n11de?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mediasten kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı puanı kullanımı çok gıcık.

Ben Cardfinans puanlarımı kullanmak istedim 30 TL puanım vardı alacağım ürün 40 TL idi puan kullanmama izin vermedi. Neymiş efendim sepetin tamamı puanlarla ödenmeliymiş kalanını karttan çekmiyormuş.

Puan sorgulamak için önce kart bilgilerini eksiksiz girip puan sorgulamaya basmanız lazım. Eğer sepetteki fiyata yetiyorsa puan görünüyor yoksa hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Kredi kartı puanı kullanımı çok gıcık.

Ben Cardfinans puanlarımı kullanmak istedim 30 TL puanım vardı alacağım ürün 40 TL idi puan kullanmama izin vermedi. Neymiş efendim sepetin tamamı puanlarla ödenmeliymiş kalanını karttan çekmiyormuş.

Puan sorgulamak için önce kart bilgilerini eksiksiz girip puan sorgulamaya basmanız lazım. Eğer sepetteki fiyata yetiyorsa puan görünüyor yoksa hata veriyor.

yani alacagimiz urun max puan kadar? vay babayin kemigine n11

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 chip para nasıl kullanılır resimli şekilde anlatılmış.

http://www.sorulab.com/n11-chip-para-kullanimi-resimli-anlatim/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.