Şimdi Ara

▓N11 n11_bonus Kampanyası (1-31 Ağustos)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
7
Favori
1.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11.com'da tek seferde yapılan, taksitli ve tek çekim 500-999,99 TL arası alışverişlerde 25 TL n11 bonus, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL n11 bonus kampanyası yapılacaktır. Kampanyaya Bonus Flaş uygulamasıyla katılanlara 500-999,99 TL arası alışverişlerde 50 TL n11 bonus, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL n11 bonus yüklenecektir.

Sms ile başarılı katılım sağlanması durumunda "BONUS İLE N11.COM'DA N11 BONUS KAMPANYASINA KATILIM İÇİN BAŞVURUNUZ ALINMIŞTIR. DETAYLI BİLGİ: "www.bonus.com.tr" şeklinde onay sms'i gidecektir.
    Kampanya koşullarına uygun harcama yapan müşterilere; "TEBRIKLER. N11.COM'DAN YAPTIGINIZ ALIŞVERİŞTEN 25 TL N11 BONUS KAZANDINIZ. BONUSUNUZU 06-13 EYLÜL 2016 ARASINDA N11.COM'DA KULLANABİLİRSİNİZ. "www.bonus.com.tr" veya "TEBRIKLER. N11.COM'DAN YAPTIGINIZ ALIŞVERİŞTEN 50 TL N11 BONUS KAZANDINIZ. BONUSUNUZU 06-13 EYLÜL 2016 ARASINDA N11.COM'DA KULLANABİLİRSİNİZ. "www.bonus.com.tr" şeklinde sms mesajı gidecektir.
    Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek ve en fazla 100 TL n11 bonus kazanabilecektir. n11 bonus yüklemesi için yapacağınız ilk alışveriş dikkate alınacaktır.
    Kampanyaya Garanti Bonus Card,Garanti, Paracard, Money Bonus, Bonus Sanal kartlar, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Garanti Bonus Business Card, Easy kartlar ile yapılan harcamalar dahildir.
    Kampanya dahilinde kazanılan n11 bonuslar, 06-13 Eylül 2016 tarihleri arasında, sadece n11.com'da, aynı kartla* yapılan harcamalarda kullanılabilecektir. Kazanılan n11 bonuslar kullanılmadığı takdirde 14 Eylül 2016 tarihinde geri alınacaktır.
    Diğer banka bonus kartlar, Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar, Altın Bonus, Igaranti ve bonus kullanımları ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL'dir. Geri Dönüş SMS'leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
    İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır.
    Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    *Sanal kart ile kazanılan n11 bonuslar, sanal kartın bağlı olduğu kredi kartına yüklenecektir.

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/n11comda-elli-tlye-varan-n11-bonus-bonusflastan-katilanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 1 Ağustos 2016; 10:49:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

Bide çek çük gelse cepteteble tutuştururuz fırsatı büyük yangın çıkar

Kampanyaya Garanti Bonus Card,Garanti, Paracard, Money Bonus, Bonus Sanal kartlar, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Garanti Bonus Business Card, Easy kartlar ile yapılan harcamalar dahildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

n11 de paracarddahil..n11 bonus olayından sanırım
  • Tesekkurler.

KLİKSA 2-20 OCAK WORLD KAMPANYASI
    12 yıl önce açıldı
    N11 Kupon festivali 9-10-11 Mart
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aktif değil sanırım.. sitede hala görünmüyor..
    direk 4 taksit alırsanız kazanma şansınız %15 tek çekim yada 3 taksit alırsanız %50 şansınız var burada riski çakallık peşinde olan kişi alacak kimse gelecekden haber veremez benimde yatan ve yatmayan bir çok çakallık girişimim oldu.
    Gigabyte Z390 Aorus Pro Wifi / i5-9600k / Msi GamingX RTX 2070 Super / 2x16 gb hyperx 2666 mhz ddr4 / mp510 250 gb nvme ssd / 240 gb sandisk ssd / 1tb wd hdd / Gigabyte G750 psu / Samsung c24fg73 / Thermaltake Commander C36 TG ARGB / Corsair H115i Platinum
  • N11 den tek Çek'im cep telefonu aldın card finans 50 TL puanı yüklemedi şikayet oluşturdum ona da kampanyalı ürün aldığım gerekçesiyle olumsuz dönüş oldu anlayacağınız sakın altın falan almaya kalkmayın yatmaz puan

• n11 ne aldıgına bakmaz bankada n11 den alısveriş yapılmısmı ona bakar . egerki sarıkız aynı posttan cekliyosa yatmaması icin bir sebep yok . farklı posttan cekiliyosa yatmayabilir. ben hiç denemedim deneyen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
  • bu kampanyadan faydalanayım diye 1000 tl üzeri harcama yapıp telefon aldım. alışverişi paracard'la yaptım. kampanya katılım mesajı gelmedi. 1 haftadır müşteri hizmetleriyle dövüşüyoruz. adamlar "atm kaynaklı işlem yapmışsınız ondan dahil olmamış" falan deyip ne demek istediklerini anlamadığım gerekçeler sunuyor bana. ne çingen banka ya.
  • Telefon 905 lira idi alışverişi 1000 tl ye tamamladım sonra telefon temin edilememiş .iyide 95 lirayı ben puan için tamamladım . Şimdi iade süreci tamamlanmadan tekrar 1000 tl alışveriş yapsam bonus kazanır miyim ? Garanti Bankası ilk alışverişin iptal olduğunu ne zaman anlar ? İlki iptal anlayınca ikinci ye puan yükler mi

Orijinalden alıntı: mrtsrky45

Telefon 905 lira idi alışverişi 1000 tl ye tamamladım sonra telefon temin edilememiş .iyide 95 lirayı ben puan için tamamladım . Şimdi iade süreci tamamlanmadan tekrar 1000 tl alışveriş yapsam bonus kazanır miyim ? Garanti Bankası ilk alışverişin iptal olduğunu ne zaman anlar ? İlki iptal anlayınca ikinci ye puan yükler mi

İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır.
    diyor sartlar arasinda ama bonus musteri hizmetleri sorun derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Alni yere(secde yuzu gormeyenin)degmeyenin,gonlu nura ermez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AphzL

bu kampanyadan faydalanayım diye 1000 tl üzeri harcama yapıp telefon aldım. alışverişi paracard'la yaptım. kampanya katılım mesajı gelmedi. 1 haftadır müşteri hizmetleriyle dövüşüyoruz. adamlar "atm kaynaklı işlem yapmışsınız ondan dahil olmamış" falan deyip ne demek istediklerini anlamadığım gerekçeler sunuyor bana. ne çingen banka ya.

mesajınızı şimdi gördüm

bende paracard ile işlem yaptım.. bonus flaş da gorunmuyor işlem

sorun ne oldu sizin

Orijinalden alıntı: achillus79

n11 ne aldıgına bakmaz bankada n11 den alısveriş yapılmısmı ona bakar . egerki sarıkız aynı posttan cekliyosa yatmaması icin bir sebep yok . farklı posttan cekiliyosa yatmayabilir. ben hiç denemedim deneyen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

Deneyen var mı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.