Şimdi Ara

N11 Kahraman Konsol Güvenilir Midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın zamanda PlayStation 4 oyun konsolu almayı planlıyorum. Bütçe açısından Teknosa, MediaMarkt vb. mağazalar yerine internet üzerinden almayı planlıyorum. n11'de bulduğum bir kampanya buldum, fiyatı gayet uygun geldi ancak kafamda bazı soru işaretleri var, güvenilir midir diye.. İnternetten biraz araştırma yaptım, kahraman konsol'a güvenebilirsiniz gibi yorumlar gördüm n11'de de puanı yüksek. Ancak yinede sizlere sormak istedim. Kahraman konsol'dan alışveriş yapanlar herhangi bir sıkıntı yaşadı mı? Yaşadılarsa ne gibi sıkıntı yaşadılar? Tecrübelerini benimle paylaşırlarsa memnun olurum. :) Şimdiden teşekkürler.

Kampanya Linki;http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-2kol-fifa-15-ps4-kulaklik-hdmi-kablo-P29422918

• Ben gidip dukkanindan aldim sorun yok. Zaten konsolum merkezi dukkanlarindan biri sorun yasayacaginizi sanmam. Hem yeri belli. Konsulcularin %90 i bilir kahramani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben oradan aldım.güvenilir,sıkıntı yok.Kadıköy de Yazıcıoğlu işhanı yanında yerleri.Elden de alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: microbic

Ben gidip dukkanindan aldim sorun yok. Zaten konsolum merkezi dukkanlarindan biri sorun yasayacaginizi sanmam. Hem yeri belli. Konsulcularin %90 i bilir kahramani.

Ben worldbazaardan aldım 5 ay sonra cd atmaya başladı. Tamire verdim 50 tl istediler güya ben zorla 2. Cd sokmaya çalışmışım. O yüzden böyle sorunlu ürünlerde sony garantili tavsiye ederim. Forumda benle aynı sorunu yaşayanlara beleş tamir etmiş sony

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben elektronik resmi yerlerden almanı tavsiye ederim.bazıları arızalı çıkıyo kime götürecen adam fatura istiycek napcan.bn mediia marktan aldım taş gibi çalışıyo.bi arkadaşım teknosadan aldı 2 defa garantiye gitti.yeni ps 4 verdiler.bu işler sakat sakata gelmeyin
  • quote:

Ben gidip dukkanindan aldim sorun yok. Zaten konsolum merkezi dukkanlarindan biri sorun yasayacaginizi sanmam. Hem yeri belli. Konsulcularin %90 i bilir kahramani.

quote:

Orijinalden alıntı: eminsayin

Hocam ben oradan aldım.güvenilir,sıkıntı yok.Kadıköy de Yazıcıoğlu işhanı yanında yerleri.Elden de alabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Ben worldbazaardan aldım 5 ay sonra cd atmaya başladı. Tamire verdim 50 tl istediler güya ben zorla 2. Cd sokmaya çalışmışım. O yüzden böyle sorunlu ürünlerde sony garantili tavsiye ederim. Forumda benle aynı sorunu yaşayanlara beleş tamir etmiş sony

quote:

Orijinalden alıntı: ero07

ben elektronik resmi yerlerden almanı tavsiye ederim.bazıları arızalı çıkıyo kime götürecen adam fatura istiycek napcan.bn mediia marktan aldım taş gibi çalışıyo.bi arkadaşım teknosadan aldı 2 defa garantiye gitti.yeni ps 4 verdiler.bu işler sakat sakata gelmeyin

Öncelikle hepinize teşekkür ederim.
    Alacağım ürün Sony EUrasa garantili yani bir sıkıntı çıkması durumunda Sony ile iletişime geçeceğim. İnternet üzerinden araştırma yapmıştım, Kadıköy'de evet dükkanları varmış ancak ordan alırsam aynı fiyata gelir mi bilmiyorum? Sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_B1907 -- 17 Kasım 2014; 17:08:27 >

• Merhaba bende pazar günü http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb2kol-gta-5-the-last-of-us-kulaklik-hdmi-P35332984 şunu sipariş ettim.(Ben sipariş ettiğimde 1750tlydi) İstanbul Avrupa yakasında oturduğumdan ve okulum olduğundan elden değilde n11'den sipariş verdim. Kendilerine ulaşım konusunda biraz sıkıntı çekiyorum. Dün kargo bilgilerini yükleyeceğiz demelerine rağmen yüklemediler. Hatırlatma mesajı yazdım dönmediler. Beklemedeyiz :) Ama dediğiniz gibi çoğu kişi kahraman konsol'dan memnun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 için Güvenilir Satıcı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak kardeşim elektronik cihazları spotçulardan almanı hiç bir zaman tavsiye etmiyorum.kahramanmış worlbazarmış bilmem neymiş hepsi aynı hiç biri sattığı cihazın arkasında durmaz.BUNU AKLINA YAZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oquzhann

Merhaba bende pazar günü http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb2kol-gta-5-the-last-of-us-kulaklik-hdmi-P35332984 şunu sipariş ettim.(Ben sipariş ettiğimde 1750tlydi) İstanbul Avrupa yakasında oturduğumdan ve okulum olduğundan elden değilde n11'den sipariş verdim. Kendilerine ulaşım konusunda biraz sıkıntı çekiyorum. Dün kargo bilgilerini yükleyeceğiz demelerine rağmen yüklemediler. Hatırlatma mesajı yazdım dönmediler. Beklemedeyiz :) Ama dediğiniz gibi çoğu kişi kahraman konsol'dan memnun.

Benimde fikrimde değişiklikler oldu hatta mecbur kaldım diyelim. Gidip Kadıköy'deki mağazalarından alacağım sanırım, hem öyle daha uygun oluyormuş hemde garanti olması açısından elden almayı uygun gördüm.

quote:

Orijinalden alıntı: selimbilmez

bak kardeşim elektronik cihazları spotçulardan almanı hiç bir zaman tavsiye etmiyorum.kahramanmış worlbazarmış bilmem neymiş hepsi aynı hiç biri sattığı cihazın arkasında durmaz.BUNU AKLINA YAZ.

WorldBazar'ı bilmem de kahraman konsol'la ilgili çok olumlu şeyler duydum. Değişim vs. gibi.. Gidip mağazalarına soracağım olumsuz bir durum olursa yardımcı olacak mısınız diye. Kanım ısınırsa, güvenebilirsem alacağım. Ama dediğin gibi olursa mecburen Teknosa vb. oyun konsolunu fahiş fiyatlara satan teknoloji marketlerden almak zorunda olacağım.
    Cevabın için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.