|
N11 üzerinden dün akşam taksitli bilezik satın almak istedim, ürünü sepete attım,ödeme kısmında da 3 taksit olarak seçtim siparişi verdim. Bu sabah bi sipariş durumuna bakiyim hareket var mı derken , ürünün sistem tarafından tek çekim olarak gösterildiğini fark ettim. Banka uygulamasından kontrol ettim ve gerçekten sistem benim 3 taksit işaretlediğim alışverişi tek çekim olarak yapmış. Buraya kadar her şeyi normal olarak ve bir sistem hatası olabileceğini düşündüm.Hemen müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim ki henüz faturası kesilmemiş , kargolanmamış ürünü iptal edeyim diye. Karşımdaki müşteri temsilcisi yasal prosedür gereği iptal mümkün değil bankanızla görüşün diyor, diyorum sizin sistemsel hatanız var, bana papağan gibi aynı şeyi söyleyip duruyor iptal mümkün değil. En son anlaşamayınca kaydınızı açtım, siz ilgili birim dönüş yapacak dedi, dedim bakın dönüş yapana kadar falan ürün kargolanmasın burada bir hata var ben zaten taksitki diye bu ürünü bu platform üzerinden piyasaya göre daha pahallı olarak alıyorum,cevap olarak haftasonu zaten kargolama falan olmaz,size arkadaşlarımız geri dönüş yapar dedi. Aradan yarım saat geçti, bildirim geldi ürün kargolandı. Adamlar resmen düzenek kurmuşlar, tüketici haklarındaki altın alışverişi iptal edilmeze dayanarak platform üzerinden milleti dolandırıyorlar. Akabinde bir bakayım benzer durum olmuş mu diye arama motoru üzerinden arattım ve bire bir aynı satıcıdan veya diğer satıcılardan taksitli alışverişi işaretleyip tek çekim yapılan ve mağdur olan bir çok şikayet gördüm. Tüm ekran gmrüntülerini ve şikayet sayfasındaki diğer şikayetlerin de görüntüsünü alıp bir dosya hazırlıyorum, avukatım ile savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. N11 üzerinden bu şekilde alışveriş yapmak isteyen arkadaşları buradan uyarmak istiyorum ortada ciddi bir müşteri tokatlama mevcut. Aşağıda henüz sipariş hazırlanma aşamasında iken olan ekran görüntüsünü de paylaşıyorum. Bir çok siteden alışveriş yaptım, bu kadar üçkağıtçı olanıyla ilk defa karşılaşıyorum. ![]() ![]() Bu da yine farklı bir kullanıcının farklı tarihte yaşadığı mağduriyet. Son fotoğraf da n11 in konu hakkında tarafıma attığı reklam mesajı,bu şekilde müşteriyi düşürüp, sonrasında da tokatlıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismpkr -- 17 Ocak 2026; 17:34:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler