Bildirim
N11 hesaplara 89tl alt limitli 50tl homend kuponu yüklemiş hesapları kontrol edin

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bende de var ayrica 5 tl sepet kuponu da var.
Ve 13 tl de sallamatigim var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rockerboy-h
Bende de var ayrica 5 tl sepet kuponu da var.
Ve 13 tl de sallamatigim var
peki 89TLye ne var ?!?!?
Homend kuponu var. O da kendi sitesinden hallice. Zaten yüzde elli veriyor -
Belirli ürünler dediği hangileri acaba? -
HOMEND ne olaki gardaş -
Bir iki satıcıdan denedim fakat sadece Supermarketim isimli satıcının ürünlerinde geçtiğini gördüm. Belki bunun yanında farklı satıcılar da vardır. -
1 Homend Kupon Ürün Kuponu 50,00 TL (89,00 TL üzeri için) 16/04/2014 - 30/04/2014 Süresi doldu n11.com
Daha önce de yüklemiş yeni gördüm -
quote:
Orijinalden alıntı: alarma
HOMEND ne olaki gardaş
simbo'nun daha kaliteli görüneni. gerçekte öyle mi bilmiyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
homendin olayı nedir anlamadım her ürününde her sitede %40-%50 indirim yada 50 tl indirim kuponu var -
homend sinbo ile karşılaştırılamaz naaptınız arkadaşlar...çok kaliteli ürünleri var özellikle küçük ev aletlerinde...elektrikli süpürge ve ütü hariç diğerlerini rahatlıkla alabilirsiniz...arçelikten felan iyi bence...
yalnız n11 daha pahalıya gelir kendi sitesinde %50 indirim kuponları ile ürün alabilirsiniz (sitede mevcut) ayrıca hediyeleri felan da var kendi sitesini kontrol edin derim. -
Kendi sitesinde artık %40 veriyor max.
ben bu ürünü 29 tl'ye aldım.(9.5 tl de puan kullandım)
https://www.homend.com.tr/HAIRFORCE4404.asp
kendi sitesinde 79 tl'ye geliyor en iyi fiyatıyla.
daha önce de birçok homend ürünü kullandım, hem tasarım hem de kalite olarak oldukça iyi. -
kuponu vermişler vermesine de fiyatlar'a da bi el atılmış.. Her ürünü bodoslama almamanızda fayda var.. -
işe yarar alınabilir bişey var mı la herşeye bi kategori ayarlıyolar bunada ayarlasalar ya ne adamlar yaa
edit: vermesine vermiştir de fiyatları şişirmiştir yaa öyle kimse kimseye boş yere bişey vermez. kendi sitesinde zaten %40 %50 indirimler varmış. belki sallamatik puanları falan kullanarak 3-5 lira kara geçersiniz ama almak yanlış sallamatikleri boş yere erittirmeye çalışıyolar bnceee. kanmayın. oyuna gelmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 5 Haziran 2014; 10:49:42 > -
Morhipoda bkm ile saha ucuza geliyor oraya bakmanizi oneririm. Ben sekilde sik supurgeyi 69 tl ye aldim.
-
Aynen sallamatiklere yazik
Ben 60 liraya naranciye sıkacağı ve 40 liraya saç düzleştirici attım 50 lira indirlm düşmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: cio_cio
Kendi sitesinde artık %40 veriyor max.
ben bu ürünü 29 tl'ye aldım.(9.5 tl de puan kullandım)
https://www.homend.com.tr/HAIRFORCE4404.asp
kendi sitesinde 79 tl'ye geliyor en iyi fiyatıyla.
daha önce de birçok homend ürünü kullandım, hem tasarım hem de kalite olarak oldukça iyi.
hangi mağazadan aldınız acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: karti
Morhipoda bkm ile saha ucuza geliyor oraya bakmanizi oneririm. Ben sekilde sik supurgeyi 69 tl ye aldim.
n11 de 114 tl ye var eksi 50 64 e geliyor ama bu üründe geçerli değil diyor.
bu n11 iyice sapitti .homend i50 tane adam satiyor ben tek tek onda geçiyomu diyemi bakicam.kesin geçen yerlerdede kazıktır.
Benzer içerikler
- kiwi hava temizleyici
- 7 kg çamaşır makinesi - a101
- toshiba 70ua5d63dt
- dijitsu klima alınır mı
- gürcistan tax free oranı
- telegram indirim kanalları
- prime day
- a101 şişme bot
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- amazon indirim kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X