Şimdi Ara

N11 hesaplara 89tl alt limitli 50tl homend kuponu yüklemiş hesapları kontrol edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar N11 hesaplara 89tl alt limitli 50tl homend kuponu yüklemiş hesapları kontrol edin benim hesaba yüklemiş .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de var ayrica 5 tl sepet kuponu da var.
    Ve 13 tl de sallamatigim var

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Bende de var ayrica 5 tl sepet kuponu da var.
    Ve 13 tl de sallamatigim var

peki 89TLye ne var ?!?!?

• Homend kuponu var. O da kendi sitesinden hallice. Zaten yüzde elli veriyor
  • Belirli ürünler dediği hangileri acaba?
  • HOMEND ne olaki gardaş
  • CKorhan kullanıcısına yanıt
    Bir iki satıcıdan denedim fakat sadece Supermarketim isimli satıcının ürünlerinde geçtiğini gördüm. Belki bunun yanında farklı satıcılar da vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 Homend Kupon Ürün Kuponu 50,00 TL (89,00 TL üzeri için) 16/04/2014 - 30/04/2014 Süresi doldu n11.com

Daha önce de yüklemiş yeni gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: alarma

HOMEND ne olaki gardaş

simbo'nun daha kaliteli görüneni. gerçekte öyle mi bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • homendin olayı nedir anlamadım her ürününde her sitede %40-%50 indirim yada 50 tl indirim kuponu var
  • homend sinbo ile karşılaştırılamaz naaptınız arkadaşlar...çok kaliteli ürünleri var özellikle küçük ev aletlerinde...elektrikli süpürge ve ütü hariç diğerlerini rahatlıkla alabilirsiniz...arçelikten felan iyi bence...

yalnız n11 daha pahalıya gelir kendi sitesinde %50 indirim kuponları ile ürün alabilirsiniz (sitede mevcut) ayrıca hediyeleri felan da var kendi sitesini kontrol edin derim.
  • Kendi sitesinde artık %40 veriyor max.

ben bu ürünü 29 tl'ye aldım.(9.5 tl de puan kullandım)
    https://www.homend.com.tr/HAIRFORCE4404.asp

kendi sitesinde 79 tl'ye geliyor en iyi fiyatıyla.

daha önce de birçok homend ürünü kullandım, hem tasarım hem de kalite olarak oldukça iyi.
  • kuponu vermişler vermesine de fiyatlar'a da bi el atılmış.. Her ürünü bodoslama almamanızda fayda var..
  • işe yarar alınabilir bişey var mı la herşeye bi kategori ayarlıyolar bunada ayarlasalar ya ne adamlar yaa

edit: vermesine vermiştir de fiyatları şişirmiştir yaa öyle kimse kimseye boş yere bişey vermez. kendi sitesinde zaten %40 %50 indirimler varmış. belki sallamatik puanları falan kullanarak 3-5 lira kara geçersiniz ama almak yanlış sallamatikleri boş yere erittirmeye çalışıyolar bnceee. kanmayın. oyuna gelmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 5 Haziran 2014; 10:49:42 >
  • Morhipoda bkm ile saha ucuza geliyor oraya bakmanizi oneririm. Ben sekilde sik supurgeyi 69 tl ye aldim.

• Aynen sallamatiklere yazik

• Ben 60 liraya naranciye sıkacağı ve 40 liraya saç düzleştirici attım 50 lira indirlm düşmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

Kendi sitesinde artık %40 veriyor max.

ben bu ürünü 29 tl'ye aldım.(9.5 tl de puan kullandım)
    https://www.homend.com.tr/HAIRFORCE4404.asp

kendi sitesinde 79 tl'ye geliyor en iyi fiyatıyla.

daha önce de birçok homend ürünü kullandım, hem tasarım hem de kalite olarak oldukça iyi.

hangi mağazadan aldınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Morhipoda bkm ile saha ucuza geliyor oraya bakmanizi oneririm. Ben sekilde sik supurgeyi 69 tl ye aldim.

n11 de 114 tl ye var eksi 50 64 e geliyor ama bu üründe geçerli değil diyor.

bu n11 iyice sapitti .homend i50 tane adam satiyor ben tek tek onda geçiyomu diyemi bakicam.kesin geçen yerlerdede kazıktır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.