Şimdi Ara

N11 ELMACIK ADLI MAĞAZA DİKKAT !!!( edit 6 geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
11.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öne çıkardım. Sesimizi çıkarmadıkça fazla olmaya başladılar. Bende aynı durumdaydım, çok şükür sorunum çözüldü ama satıcıya bir yaptırımı olmadı. Sonuna kadar destekliyorum sizi, hakkınızı arayın. Takipteyiz konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 26 Nisan 2020; 18:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ürünü yollamışsın almamışlar birde direk THH ye git parasını almak için
  • Ne yazık ki var böyle kanı bozuklar bilerek defolu malları satıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 defa elmaciktan sipariş verdim bir monitör bir de ram ikisinde de aşırı memnun kaldığımı hatırlıyorum.
    hiç destek anlamında işim düşmedi ama umarım size yardımcı olurlar mesajımda up olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN

10-20 tl fazla olsun amazon olsun. Yurtdışı alışverişlerde de çinli ve singapurlular adeta ahbapdost gibi muhabbetleri var 1 ay teslimat süresi olmasa her şeyimi oradan alacağım genelde de 30-40 dolarlık aldığım ürünlere 2 3 dolar ya da hediye olarak gönderme şansın var mı diyede sordugumda genel olarak olumlu cevap veriyorlar.

N11 hepsiburada ya da trendyol zorunda kalmadıkça bir şey almam başta da dediğim gibi amazon olsun fazla olsun kafam rahat olur.

Urun almıştım 1 yıl boyunca kullandım mail attım böyle bir problem var giriş yerlerinden biri tam aktif değildi (elektronik) diye 5dk sonra müsteri temsilcisi dönüş yaptı kod verdi kargolayıp yolladım 3 gün sonra verdiğim para iade edip 1 tonda özür dilediler. Işte bu yuzden amazon beter olsun diğerleri.
    Amazon'unda kargolaması çok iyi sayılmaz. Amazon.de'den aldığım HDD'yi bir kutunun içine biraz kağıt parçası ile koyup gönderdiler. SSD ve Ramleri ise ayrı ayrı mektup zarfına koyup gönderdiler. Bildiğin üzerine ağır bir şey gelse ya da bir yere sıkışsa, bir şey düşse gidici.

• royal_sm kullanıcısına yanıt
    Bu ne şimdi?
  • Ben zaten bu işi anlamıyorum.
    Firmamın elden satışı olan bir mağazası var.
    Online de alışveriş mümkün.
    Ama ben en çok satışı bu şekilde N11 Amazon Hepsiburada gibi sitelerden yapabiliyorum.
    Onlarda inanılmaz komisyon alıyor.
    Karımdan fazla komisyon ödemek durumunda kalıyorum.
    Mağazadan sattığım fiyat komisyon oranında indirimli dahi olsa.
    10 15 dk yürüme mesafesinde olan insanlar oralardan alıyorlar.
    Bence görerek almak daha güvenilir.
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon olura kendi özel kutularına koyup yolluyorlar . Şu ana kadar belki 50 defa alışveriş yapmışımdır hepsinde aynı oldu ürünün korunaklı kendi kutusu var ise yani bir ses sistemini düşünebilirsiniz o zaman amazon kutularına koymuyorlar çünkü ürünün zaten kendi kutusu taşımaya uygun . Ancak bir ampul aldığınızı düşünün ampuller sevk sırasında çoklu olarak büyük taşıma kutusunda olur ampulün taşıma kolisi ayrıdır kendi tek kutusu ayrıdır , siz koli ile değil tek aldığınız için amazon kutusuna koyup yolluyorlar .

• singuz kullanıcısına yanıt
    Bütün teğmenler sanırım forumdan çıkma-atılma kararı almış neden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Satıcı amazon olura kendi özel kutularına koyup yolluyorlar . Şu ana kadar belki 50 defa alışveriş yapmışımdır hepsinde aynı oldu ürünün korunaklı kendi kutusu var ise yani bir ses sistemini düşünebilirsiniz o zaman amazon kutularına koymuyorlar çünkü ürünün zaten kendi kutusu taşımaya uygun . Ancak bir ampul aldığınızı düşünün ampuller sevk sırasında çoklu olarak büyük taşıma kutusunda olur ampulün taşıma kolisi ayrıdır kendi tek kutusu ayrıdır , siz koli ile değil tek aldığınız için amazon kutusuna koyup yolluyorlar .
    Valla Amazon.de'de Amazon'un kendisinden satın almıştım. Açıkçası ne SSD'nin ne de Ramlerin kendi kutusu uluslarası taşımacılığa uygun değildi. Herhangi bir ufak darbe incecik plastik ve kağıt parçasını delip direkt ürüne zarar verecek halde. Bunları yine incecik kağıt bir zarfa(Amazon zarfı,flash bellek gibi bir ürün olsa neyse de) koyup göndermek akıl karı değil. Hani falçatayla açarken azcık fazla bastırsan Amazon zarfına ürünün paketini geç ürünün kendisini bile çizerdi.

Hadi bunlar neyse de hele HDD gibi hassas bir şeyi kağıda sarıp Amazon kutuna koymaları rezillikti. Türkiye'de ise en azından böyle bir saçmalıkla karşılaşmadım. Türkiye'deki Amazon'dan HDD aldığımda HDD'nin sarsılmaması için kağıt ve hava dolu poşetlerle sarmışlardı. HDD hassas cihazdır, en ufak darbede kullanılmaz hale gelir.

• Klasik n11 muhabbeti. Diğer firmalarda da var bu tarz satıcıları iyi biliyorlar ama ancak müşterinin biri sosyal medya ses çıkarırsa bir yetkili ulaşıp sorunu çözüyor. DH, ekşi sözlük, twitter bilmeyen, takipçisi hesabı olmayan gariban biri olsa 2 TB HDD parası uçup gidecekti.
  • N11   ELMACIK ADLI MAĞAZA DİKKAT  !!!( edit 6 geldi)

Tamda sipariş vermek üzereydim bu akşam konuyu gördüm. Açan arkadaş teşekkürler direkten dönmüşüz
  • ThePolarBear T kullanıcısına yanıt
    Anakartı bende kullanıyorum
    https://www.teknolojipazar.com/
    ASUS ROG STRIX B450-F GAMING AMD B450 SOKET AM4 DDR4 3200 DP HDMI M2 USB3.1 AURA RGB TPM ATX Anakart, Anakart asus
    https://www.teknolojipazar.com/asus-rog-strix-b450-f-gaming-amd-b450-soket-am4-ddr4-3200-dp-hdmi-m2-usb31-aura-rgb-tpm-atx
    buradan aldım fiyatı 100 lira kadar daha ucuz tavsiye ederim sorunsuz geldi firma çok ilgili.

edit : işlemciyide buradan alabilirsiniz 100 tl kadar daha ucuz aynı firma
    https://www.teknolojipazar.com/
    AMD RYZEN 5 2600 3,9/4,1 GHz AM4+ 65W Wraith İşlemci Amd
    https://www.teknolojipazar.com/amd-ryzen-5-2600-3941-ghz-am4-65w-wraith

işlemcim 2600x buradan almıştım kargo konusunda olsun iletişim konusunda olsun çok yardımcı oldular fiyatları piyasaya göre 50-100 tl arası daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 26 Nisan 2020; 23:9:38 >

• fazla meblağ tutacak ürünleri hayatta böyle ufak satıcılardan almam. ya amazon ya satıcısı hb vb. gibi almak lazım. en azından şahıs olmadıkları için temelli sinir olmazsın :) elektronik malzemeleri bu şekilde almak lazım.
  • Şikayet var sadece şikayet formudur tabi olumlu yorumlar olmaz. Allah bilir ne hatalar yaptınız firmaya çamur atmaya çalışıyorsunuz.
  • nurettin60 N kullanıcısına yanıt
    Siz tam okumadan yorum yapıyorsunuz sanırım diyorum ki firmaya iade gönderdim firma kargoyu teslim almadı ? kanuni olarak alması gereken bir şeyi yapmadı ve ürün arızalı hatalı geldi keyfide iade etmedim.Neden diye sorabilmek için 2 gün uğraştım buraya konu açmasam firma telefonlarıma bile bakmayacaktı.Şuanda gelip kendilerini savunabilirler ama gelmiyorlar ? haklı olsa suçsuz olsa neden gelip anlatmasın ? Firmaya neden almadınız dedim bi karışıklık olmuştur tekrar gönderin dedi karışıklık ile teslim almamışlar (Telefondaki bayanın ses tonu tüm firmayı özetliyordu) !!!! Şuanda yaptıkları kanunen suç dava açsam tazminat alırım.

Edit: Ayrıyeten şikayet var üzerinden yapılan şikayetlerde firma gelip sorunu çözüp müşteriye yardımcı olabilir fark ettiyseniz hiç birine uğramamış bile umurunda dahi olmamış.Şahsen birisi benim dükkanım hakkında bu kadar şikayette bulunsa cevap verir sorunu çözmeye çalışırdım firma kalitemi düşürmemek için hak yememek için !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 26 Nisan 2020; 23:41:43 >

• sen bozmuşundurda geri yollamışındır diyecek haysiyet yoksunları gelmemişmi daha?
  • 1 - Tazminat alamazsınız. Tüketici hakem heyeti ile ücret iadesi alabilirsiniz.
    2 - hdd sonuçta bir marka gidip servisten sıfırını alabilirsiniz rapor ile.
    3 - iade durumunda mağaza ya iletişime geçmek zorunda değilsiniz muhattapınız n11.
    4 - Firmanın burayı sallayıp da sizi ciddiye aldığını düşünmüyorum. Ayrıca her satıcı burayı bilmek zorunda değil gelip okumak zorundada değil.
    5 - Firma karışıklık yapmış olabilir kargolarda çok sorunlar var üst komşum kargo müdürü ondan biliyorum.
    6 - Şikayet var a cevap vermek paralı ve büyük kurumsal firmaların işidir küçüklerin değil.
    7 - firma ya verilen 11 bin tane olmulu yorumu görüpte sizin durumunuzdan dolaylı alışveriş kesme gibi bir isteğim oluşmadı.
    8 - dedikleriniz doğru olsaydı n11 zatan kapatırdı mağazasını 2 yıl n11 de satış yapan bir firma da çalıştım biliyorum her sistemini.
    9 - Sizin durumda ne sizi nede mağazayı haklı bulmuyorum. siz sabırsız mağaza özensiz bütün olay bu. kimse dolandırmamış kimse kandırmamış net. iyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.