Şimdi Ara

N11 ELMACIK ADLI MAĞAZA DİKKAT !!!( edit 6 geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
11.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nurettin60 N kullanıcısına yanıt
    Tazminat alamazmıyım ? o iadeyi verebilmek için işten izin aldım 1 günlük ücret kesilicek ve mağazanın hatası yüzünden kargoyu geri almak için tekrar yarın izin alacağım gene 1 günlük kayıp yani 2 günün tazminatını alabilirim daha önce bu tarz sorunlar yaşayıp tazminat alan tanıdıklarım var.Hatta firma avukatımız da bu konu hakkında gerekirse bu ücretleri firmadan tahsil edebileceğimizi söyledi.Siz sanırım iyi alışmışsınız düz alıp satmaya bu ülkede hak hukuk var !!!!

    Edit: 14 gün boyunca hiç bir mazeret belirtmeden geri iade etme hakkım mevcut şuanda mağaza bu kanunu yok sayıyor zaman kazanmaya çalışıyor 2 gün boyunca firmaya ulaşamadım sebebini
    sormak için.
    Edit 2 :N11 hiçbir zaman mağaza kapatmaz bunu kendim gözlerimle gördüm yazdığım yorumlar sorular silindi zamanında hatta 1 haftadır en üstte n11 sahte ürün konusunu okursanız aynı durumu yaşan birisi vardı resimlerle gösterdi ifşa etti n11 her zaman mağazanın yanında olur hiç bir yaptırım yapmaz mağazaya karşı bunun sayısız örneği bu forumda mevcut az okuyun araştırın.

    Edit: 3 : 22 Günün ardından iadem onaylandı ve iade edebildim şuan paranın hesabıma geri yatmasını bekliyorum 1 iade için 22 gün gün uğraştım umarım bu konu bir çok n11 den alışveriş yapacak kişi için bir ders olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 4 Mayıs 2020; 10:20:57 >




  • Elmacik arpacik bilmemnecik vs gibi isimler varsa ve n11 ise uzaklaşacan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de gittigidiyor mağazalarından monitör almıştım. Sağlam, sorunsuz geldi. Soru-cevap ve kargo hızı da gayet düzgündü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağaza size gidip işten izin alıp gel kargo yu mu al dedi ? demezler mi adama neden işyeri adresini vermedin neden bulunduğun yerin adresini vermedin diye !! hocam bırakın bunları herkesin avukatı var. Az önce 400 TL mutfak masrafım gelirim iyi değil dediniz. ama ne hikmet şimdi avukat tutmaya paranız var ilginç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurettin60 -- 27 Nisan 2020; 0:23:34 >
  • nurettin60 N kullanıcısına yanıt
    Hala tam okumadan yorum yapıyorsunuz ürünün arızalı çıkması benim sorunum değil iade için mecburen izin alıp gittim buda benim sorunum olmamalı çünkü iade gerektiricek bir durum olursa bunu

    iade etmek için gereken masrafı ben yapıyorsam yani bana kaçıyorsa yani bunu mağazadan kanuni olarak talep etmek en doğal hakkım yada mağaza bana evden kargo alım için kod vermeli şubeden

    gidip iadeyi yapıyorsam bu parayıda talep etmek kanuni hakkım örnek veriyorum siz şimdi buzdolabı aldınız dev gibi ürün arızalı çıktı iade için şubeye eşşek gibi araç tutup taşıcaksınız 100-200 tl para

    vericeksiniz ve o gün işe gidemiceksiniz 1 günlükte ek kaybınız da olacak sonrada mağaza üstüne birde iadeyi kabul etmeyip bi karışıklık olmuştur tekrar yapın diycek gelip bu parayı mağazadan talep etmiceksiniz
    öyle işmi olur ? Yemin ediyorum cihaz böyle ağır birşey olsa ve firma bide pişkin pişkin 2. kez gönderin dese direk dolandırıcılıktan açarım davayı !! Siz çok geniş adamsınız yada çok zenginsiniz paranız çok sanırım .
    BELİRTTİĞİM GİBİ AVUKAT FİRMA AVUKATI YANİ ÇALIŞTIĞIM YERİN AVUKATI VE AVUKAT TUTMADIM DANIŞTIM FİKRİNİ ALDIM VE EVET GEREKİRSE TUTARIM ÇÜNKÜ HAKLI OLDUĞUM İÇİN O AVUKATIN ÜCRETİNİ KARŞI TARAF ÖDÜYOR DAVA SONUÇLANINCA BİRAZ OKUYUN KÖRÜ KÖRÜNE YAŞAMAYIN ŞU HAYATI.

    EDİT:Siz nasıl bir mağazada çalıştınız bu kafayla şaşıyorum ki 2 yıldır hiç foruma uğramamış birisiniz ilk kez benim konuma yorum atmışsınız 2 yılın sonunda yani ben bunda da bi art niyet arıyorum !!!

    Edit2 : Köyde yaşıyorum hiç bir kargo firması bulunduğum adrese kargo getirmiyor mecburen şubeden teslim alıyorum öle gidip iş adresinizi verseymişsiniz gibi cevaplar laf kalabalığından öte bir şey değil.Ben bu ürünün parasını peşin olarak ödüyorsam mağazada gerekeni yapak mecburiyetinde parayı alırken 30 saniyede alıyor iade içinse 13 gündür uğraşıyorum kimse bana gidipte bu durum altında mağazayı savunmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 27 Nisan 2020; 1:23:38 >




  • Bu mağaza dan anakart aldım arızalı çıktı n11 üzerinden almıştım aynı şehirde olduğu için n11den iade başlattım elden teslim ettim daha sonra(1 gün) elden aldım sıfırnı. Ben memnun kaldım şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere alışveriş yaptım elmacıktan, çok memnun kalmıştım.
  • Yıllar önce bunlardan laptop almıştım. Aldığım ürünün ekran kartsız olan modelini göndermişlerdi. İntel HD graphics vardı gönderdiklerinde sadece. Adam kandırmaya çalışıyorlar akılları sıra. 1 hafta uğraştırdılar en sonunda Tüketici Mahkemesine kadar gideceğimi söylediğim de para iadesi alabilmiştim. Hepsiburada sağolsun hiç yardımcı olmamıştı bu süreçte. Adam akıllı müşterisinin arkasında duran firma yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ürünü aynı mağazadan 1 ay önce aldım adamlar bildiğin kundaktaki bebeği sarar gibi sarmışlar harddiski hatta açarken sövdüm bu kadar sarılırmı diye 1 kilo karton baloncuklu poşet doldu oda tam olarak paketi açınca böyle paket amazonda yok öyle diyim size, elmacık iyi mağazadır n11 adam bilişim-teknoalshop-elmacık iyi mağazalardır çok alışverişim oldu.O tarz şeyleri firmalar bilerek yapıyorlar senin için demiyorumda millet çok bunaltıyor firmaları firmalar artık tel bile koymuyor mail ile iletişim kuruyor tek koyanlarda telde 30-40 dakika telde bekletip beni boş yere arama diyor ben bile bireysel ürünlerimi sahibinden comda satarken tel asla koymuyorum o kadar mal adam varki boşa geyik yapmak için arayan 1 gün sonra sövmeye başlarsın yani kaldırırsın numaranı

    Senin olayına gelirsek harddiskin bozuksa fabrikasyon sorunlu veya kargoda oldu senin mağduriyetini gidermek zorundalar sonuçta garantili ürün her türlü değişilir ilk 6 ayda ancak onu mağazamı yapar sanmıyorum mağaza arıza onayı verip distribütör firma yapar harddisk iade alınmaz ürünler grubunda bir ürün diye biliyorum,yalnız o hardiskte tuhaflıklar varmı yokmu tam emin değilim benim sistemdede ekran kartım yok şu an kullanamıyorum masaüstünü hardisk geldi işletim sistemi kurdum test yaptım bir hata çıkmadı ancak biraz cızırtılı çalışıyor gibi acaba dedim 2 tb yani yüksek boyut olduğu içinmi diye çünki aynısının 1tb olan modelini kullanmıştım o bu kadar cızırtılı çalışmıyordu bir kaç kere donma oldu ama ondanda tam emin değilim yüklediğim windows 10 sürümünde hata olabilir diye düşünüyorum neyse uzun kullanımda anlayacağınız nedir durumu sonuçta bir kaç programda test ettim hata olsa elbet çıkardı diye düşünüyorum sen test etmişmiydin harddiski




  • Gittigidiyor daha güvenli. Para satıcıya aktarılmadan gittigidiyorda kalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cutrera kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir durum var ben ürünü sıfır almışım peşin ödemişim ve mağaza ürünü bana "tek kat karton ile sararak" göndermiş ürün dış dan kusursuz çizik dahi yok.Fakat ürün çalışmadı ve catır catır ses çıkarttı şimdi bu durumda mağdur olan benim peşin ödeyen benim yani suçlu değilim ve iademi talep ettim mağaza eğer ürünü arızalı olarak satmış ise iademi yapmalı ve ürünü de firmaya geri göndermeli sonuçta ürünün arızalı çıkması benim suçum değil.Ben 13 gündür bilgisayarımı satıcam dosyalarımı taşıyamıyorum bu 13 günlük süre zarfında alıcı almaktan vazgeçti ilk zararımı burada verdim 2. zararım ürünü mağazaya kargoluyorum mağaza kabul etmiyor bir karışıklık oldu diyerek ki özür bile dilemedi telefondaki kişi ve 2. kez kargolamamı istedi ben bu kadar çile çekip mağdur olup para kaybedip işe gitmeyip iade etmişim bunu tekrar yapıp dahada mağdur olup tekrarlamamı istiyor siz olsanız ne düşünürdünüz şimdi 2. kez kargoladığımda da biz ürünü firmaya gönderdik bi 3 ay 6 ay bekleyin derlerse bu işi mahkemeye taşırım çünkü bunlar benim sorunum değil kanunen 14 gün şartsız iade etme hakkım var aynı ürünü alayım amazondan arızalı çıksın hiç bir gerekçesiz hatta özür dileyerek hemen iademi yaparlar ki bu yaşanmış olaylardır forumda çokça örneği mevcuttur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 27 Nisan 2020; 4:38:39 >




  • Çok mutlu oluyorum şu konuları gördükçe. Herkes anlıcak sonunda n11in dolandırıcı olduğunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yada iki adet oyuncu kasa almıştım bu mağazadan. Ürünler sorunsuz du ama ptt kargo olmasından dolayı çok geç gelmişti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmacık bilgisayar'dan N11 üzerinden 1 adet Corsair ML140 PRO RGB ürününü satın aldım. Firmanın elinde ürün olmamasına rağmen iptal etmediler. Distrübitör den malı çekip kargo konusunda gecikme yaşasam da ürünü gönderdiler. Bir problem yaşamadım.

    Bu süreç boyunca N11 den yazdığım ve sorduğum tüm sorulara da cevap verdiler. Hatta beni sabit numaradan arayıp bilgilendirdiler. Kurumsal numaraları var diye biliyorum : 0(850) 885 0393


    Arkadaşın yaşadıklarını görünce şaşırdım açıkçası. Benim tek sorunum ellerinde ürün olmamasından ötürü kargonun geç gelmesi olmuştu.
  • Tam disk alacaktım buradan. Yırttık.
  • Enteresan ben 2 defa urun aldim hemen geldi sanirim yakiniz diye kargo paketlemeside normaldi neyse gume gitmemisim ozaman 😂😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 TB 2.5" hdd siparişi verdim gece. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
  • Zamanında aynı hdd yi Hepsiburada üzerinde Teknostore diye bir mağazadan 400 Tl ye almıştım. Recertificated olarak ürün geldi. İade ettim.

    Yine dayanamayıp geçen ay aynı hdd yi almak istedim. Elmacık a ulaştım. Whatsappdan yazdım. Recertificated ürün gelirse iade ederim göndereceğiniz ürünün resmini atın dedim. attılar.

    Gelen Hdd sorunsuz.

    ancak ; Seri numarasından baktığınızda ön bellek 256mb değil 128mb. HD tune ile baktığınızda 64mb Sentinelle baktığınızda 256mb

    çalışma sesi var. Hızlı. Backup için kullanılabilir.

    RPM değerleride farklı. Seri no ve ilana göre 7200 rpm. hd Tune 5400 sentinel 5500 rpm.

    sıkıntılı bir harddisk bence.
  • Her ne kadar sorun yaşadığımız firmaları buraya yazsakta burada memnuniyetimi yazacağım. Elmacık bilgisayardan 2-3 defa alışveriş yaptım n11.com üzerinden ve hiçbirinde en ufak bir problem yaşamadım. Bir ürün aldım fakat sonradan tereddütte kaldım uyar mı uymaz mı diye google a elmacık bilgisayar yazdım adresleri, google da dükkanları, telefon numarası, kendi internet adresleri vs her şey çıktı. Telefonlarını aradım ve çok kısa sürede açtılar telefonu birkaç şey sordum doğrudan cevapladılar.

    Hani sizin şu "Zor bela googlede araştırarak resimlerden dükkanın olduğu bir resmi buldum" yazınızdan biraz artniyetli davrandığınızı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaceless_ -- 27 Nisan 2020; 10:23:0 >
  • Pc kasası aldım yeni bu mağazadan ama daha kargoya verilmedi, konuyu gördükten sonra iptal etmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.