Şimdi Ara

N11 Elektronikte %11 indirim (Alt limit 1500 TL, max indirim 200 TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
8
Favori
8.326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanyaya gece gece denk geldim, lg 620v aldım 129,80 TL n11.com İndirimi, 11,00 TL Sepet İndirimi üstüne maximum 111 tl puan kazandım.
  • arkadaşlar fiyatı şişiren satıcıların alternatifi varsa onlardan alalım dürüst satıcılar kazansın
    n11 kupon veriyor satıcı zam yapıyor açıkgöz ya ee kupon ne işe yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01virüs01 -- 15 Haziran 2015; 2:43:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

hadi gittigidiyor senden de bir güzellik bekliyoruz maximum yok babamda

Sepette ama dusmuyor fiyati

• telefon fiyatlarında şişmeler yok. aynı şuan. z3, g4 vs. alacaklar acele etsin :d
  • arkadaşlar cehaletii mazur görün ama ürünü sepete ekleyince fiyatı düşmüyor , neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyetsizadam

arkadaşlar cehaletii mazur görün ama ürünü sepete ekleyince fiyatı düşmüyor , neden olabilir ?

Sepete attiginiz urun nedir?

• quote:

arkadaşlar cehaletii mazur görün ama ürünü sepete ekleyince fiyatı düşmüyor , neden olabilir ?

Sepete ekleyince değil ödeme ekranın da düşüyor fiyat. 1 hesapla birkez düşer. Aynı hesapla tekrar alışveriş yapayım dersen düşmez.
  • victor laptop denedim eğer olursa maxipuan ile birleştirip yarın almaya niyetim var. ilk eklediğimde sepete geldim adres istedi aynı fiyattı hala.
  • quote:

victor laptop denedim eğer olursa maxipuan ile birleştirip yarın almaya niyetim var. ilk eklediğimde sepete geldim adres istedi aynı fiyattı hala.

Sıkıntı yok, fakat Victor fiyatlari dolara gore guncelleniyor, dolar artarsa kotu, inerse iyi.
    Bunu da goz onune almanizda fayda var.

• http://m.n11.com/lenovo-g5070-59-431747-i5-4210u-4gb-500gb8gbsshd-P65375063

Beyler bu laptopu onerirmisiniz? Oyun vs oynanmayacak, ibtyacim olan akici bir masaustu deneyimi

Bu fiyat bandinda alternatif ne alinir

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: xxF@t@l1TYxx

Dayanamadım ASUS x550jk aldım.

Link

1719 TL - 111 - 11 -150 -25 = 1422

Çok güzel bilgisayar gerçekten hayırlı olsun.Almamak için zor duruyorum ben de.

• boardmarker kullanıcısına yanıt
    11tl yeni üye bonusu için yeni hesap açınca farketmiyorlar mı?
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünüyorum senin gibi , 10 15 güne yeni bir model çıkarmı x550jk ya rakip bir laptop?

• Maximuma 1000TL ve 111TL Maxipuan kampanyasıyla birleşiyordur sanırım. Eğer birleşmede sıkıntı yoksa;

500-600TL lik ihtiyacı olup da 100TL indirim isteyen varsa PM den ulaşabilir. Yani 500Tl lik alışverişi 400TL ye yapacak ;) Ben de 500-600 liralık alışveriş yapacağım. Alışveriş Maximum kartımla yapılacaktır ;)
  • Dostlar, telefonlarda resmi distribitor ibaresi olanlardan alıp da sıkıntı yaşayan var mı?
  • Bkm elektronikte geçmez demiş deneyen var mı?

Kampanya; Elektronik, Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş, Kağıt Ürünleri, Vodafone ve Avea TL Yükleme, SİM Kart ve Hat, Toplu Satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde yapılacak alışverişlerde geçerli değildir.
  • z3compact aldım nihayet. gecen %10 indirimi iki gündü ikinci gün 100tl diye güncellediler şimdi ise tek gün kampanya. düşünen varsa beklemesin bence tabi alacağı ürünün fiyatını diğer sitelerle karşılaştırdıktan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Orijinalden alıntı: digicemba

Klimalarda gecerli degil mi?

Gecerli.

bana da acil klima lazım ...ramazan ayı gelmeden :) bırı acıl combo tavsıyesı yapsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: belalim_601

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Orijinalden alıntı: digicemba

Klimalarda gecerli degil mi?

Gecerli.

bana da acil klima lazım ...ramazan ayı gelmeden :) bırı acıl combo tavsıyesı yapsın :)

150 tl %10 indirimi, 111 tl maxipuan, 33 tl işbank kodu ile alırsınız. Bana acil maximum kart lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.