Şimdi Ara

n11 --> Dockers D0 Core Extra Slim Pantolon 80TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    20 stok 18 kaldı.
    lacivertine 150 küsür para verdim, severek giyiyorum. yıkama talimatına uymazsanız solma yapar.
    fiyatı 100 lira, tık hızında giyim kuponu ile 80 liraya düşüyor. kargo ile 85 olsun.

http://www.n11.com/dockers-d0-core-extra-slim-pantolon-P37407916

• Mağazanın adı dockers ama puanı düşük orjinal olmama ihtimali olabilir. N11 de sağlam çakmalar var özellikle tommy hilfiger t shirt almıştım baya orjinale yakındı fiyatı da 100 tl idi iade ettim sonra morhipodan orjinalini alınca çok fark olduğunu anladım. Buradan duyurulur. Yine de alasım var ama...
  • Puanı düşük olsa da yorum alan sadece 1 ürün mevcut satışta olan. Onda da sıkıntı yok gibi. Aldık bakalım.
  • O manken nedir öyle ya kıllı gobek bilmem ne meydanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 23 Aralık 2014; 11:57:07 >
  • İlk mesajdaki arkadaş ve alacak olanlar geldiğinde nerede üretildiğini yazabilirler mi?

Dockers'in made in turkey olanları baya kaliteli de onları bu fiyata vermeleri zor. Başka bir ülke üretimiyse (çin, bangladeş hindistan vs.) lcw alın gitsin.
  • Dockers ı da türkler aldı galiba ya da Türkiye üretimi ve yurtdışı üretimi ayrı olarak var diye hatırlıyorum. bilen biri bizi aydınlatırsa sevinirim.
  • Dockers Tiger'ın birebir aynı ayakkabı modelini çıkarmadıysa mağaza kendi mağazası değil. Gidip kendi markası olmayan ürünü giydirecek hali yok. Ayrıca vücudunuz fitse extra slim fit alın ancak bacaklarınız kalın, biraz da göbek varsa pek yaklaşmayın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Dockers ı da türkler aldı galiba ya da Türkiye üretimi ve yurtdışı üretimi ayrı olarak var diye hatırlıyorum. bilen biri bizi aydınlatırsa sevinirim.

Ayakkabı ile giyimi karıştırmayın farklı firmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mağazanın adı dockers ama puanı düşük orjinal olmama ihtimali olabilir. N11 de sağlam çakmalar var özellikle tommy hilfiger t shirt almıştım baya orjinale yakındı fiyatı da 100 tl idi iade ettim sonra morhipodan orjinalini alınca çok fark olduğunu anladım. Buradan duyurulur. Yine de alasım var ama...

backdoorium diye bir satıcı mıydı hocam.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    İsim vermek istememiştim fakat madem sordunuz aynen öyleydi.
  • quote:

Mağazanın adı dockers ama puanı düşük orjinal olmama ihtimali olabilir. N11 de sağlam çakmalar var özellikle tommy hilfiger t shirt almıştım baya orjinale yakındı fiyatı da 100 tl idi iade ettim sonra morhipodan orjinalini alınca çok fark olduğunu anladım. Buradan duyurulur. Yine de alasım var ama...

Hangi mağazadan almıştınız?

• aemin1 A kullanıcısına yanıt
    Fantasticonun tahmini doğru...
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Ben de kesin konuşmadım zaten bilgi istedim. Siz de ortaya bir şey atıp gitmişsiniz ayrıntılı bir şeyler söyleseydiniz biz de öğrenmiş olurduk.
  • hepsiburada geçen 20tl den sattı bunları.. 4-5 renk vardı ve bedenler çeşitliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemin1

quote:

Hangi mağazadan almıştınız?

ben burdan tommy aldım, almadan önce ihraç ürünü diye belirtti onun için ucuzmuş

aldıktan sonra baktım made in china yazıyor ve bir beden büyük göndermiş, yani ürün çin üretimi ve uzakdoğu beden

bunları belirtince istediğiniz mağazan kontrol ettirin dedi, ihraç ürünü dediniz ama çin malı deyince kem küm yaptı.

sonra araştırdım tommy nin çin de de fabrikası varmış, ürün kaliteli ona bir şey diyemem ama orjinal olduğundan şüpheliyim.

• Urunun orjinal oldugunu iddia ettigi ve n11 sayfasina koydugu tommynin sitesinde sattigi urunun rengi yok o kadar bariz yani sahte oldugu. Morhipodan aldigim urunle hic alakasi da yoktu ama iyi bir taklitti...

• Bunu giymek zor. Yapışır bacaga. Konuyu açana tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 23 Aralık 2014; 14:17:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.