Şimdi Ara

N11.com satıcı dostu, müşteri düşmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11.com sahtekar satıcıların müşteriyi dolandırmasına müsaade ediyor.
    Müşteri ilişkileri hiçbir zaman müşteri yanında değil. Hep satıcıyı koruyorlar. Sahtekar satıcılar hakkında yorum yapmaya bile izin vermiyorlar.
    Artık son dönemde mağduriyetler giderek artmaya başladı. Lütfen herkes dikkatli olsun. n11.com dan uzak dursun.

• Gittigidiyor.com ya da Hepsiburada.com nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor müşteri açısından en iyisi bana göre.
    hepsiburada.com da son 5 alışverişimin 3 tanesinde sorun yaşadım ve yardımcı olunmadı.
  • Hepsiburada ve n11 çok bozdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tüm sorunlar nasıl sizi buluyor. İlginç

• n11 kurucusunu yakından tanıyorum dogus holding CEO'su eski çocukluk arkadaşım

• Hemen hemen bütün alışverişimi internetten yaptığım için daha çok problemle karşılaşma ihtimali de artıyor doğal olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada'da yaşadığım sorunlardan sonra n11'e geçtim. Hep 95 puan üstü satıcıları seçtim, hiçbir sorun yaşamadım.

• Merhaba otodr,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Her alışverişimi n11 den yaparım şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Güvenilir kişilerden alışveriş yapmaya bak 5 lira az vereceğim diye saçma sapan kişilerden alışveriş yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

n11 kurucusunu yakından tanıyorum dogus holding CEO'su eski çocukluk arkadaşım
    Arkadaşın plaketini getirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba otodr,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
    2 gündür müşteri temsilcilerinizle belki 9 kez görüştüm. Hala aranacaksınız deniyor. Ama hala aranmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

Her alışverişimi n11 den yaparım şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Güvenilir kişilerden alışveriş yapmaya bak 5 lira az vereceğim diye saçma sapan kişilerden alışveriş yapma.
    Kardeşim, ilk kez alışveriş yapmıyorum. Sana bir durum anlatıyorum. N11 de yaşadığın problemi, eğer alışverişi tamamlamadıysan, yazmana izin vermiyor sistem. O nedenle sadece işi görülenler yorum yapabiliyor. Bu nedenle satıcının sadece iyi yorumları görünüyor. Dikkat edersen olumsuz yorumlar da ya kargo şikayeti ya da üründen memnun kalmamak oluyor. Firmayı şikayet edemiyorsun.
  • n11 den şu ana kadar birçok alışveriş yaptım hatta şimdi yeni mouse-klavye siparişi verdim, hiçbirinde sorun yaşamadım
  • Yahu önemli olan sorun yaşadığın zaman sorunu çözüp çözmemeleri. Zaten iyi ile kötüyü de bu özellik ayırır. hepsiburada ve n11 sorun çözmüyor.
  • otodr O kullanıcısına yanıt
    Merhaba otodr

Sipariş kodunuzu iletirseniz sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz.

n11.com
  • şikayetim şikayetvar.com da da var.
  • Burda n11 i savunacak en son kişiyim sanırım ama 13-14 tane ayrı ayrı siparişim oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sizde biraz bedevilik var mı acaba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_yıldırann

Gittigidiyor.com ya da Hepsiburada.com nasıl?
    Gittigidiyor'da mağazamız var. Kesinlikle satıcılara karşı çok katı kuralları olan en ufak bir pürüzde falan paramızı vermeyen, hesabımızı en ufak şeyde askıya alan, sürekli satıcıya yönelik sorun çıkartan her zaman müşteri odaklı bir yer. Bunu reklam veya şov amaçlı söylemiyorum çok ciddiyim benim gibi mağazası olup ürün satan varsa buradan ne demek istediğimi anlar.

Yani benim gördüğüm müşteri odaklı en iyi yer burası gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 4 Mayıs 2018; 17:47:38 >
  • HB GG N11 arasinda islevsellik acisindan en iyisi n11.

Yorumlar,saticinin puani, alisverisle ilgili bilgilendirmeler, liste liste saticilarin puaniyla birlikte goruntulenmesi,sahte urunlerin cok nadir olmasi gibi durumlar beni cezbediyor.

Bi ara hb nin olumsuz yorumlari yayinlamamasi vardi.Beni soguttu.

Su ana kadar n11 de yaptigim tum yorumlar yayinlandi.Bu cok iyi bi durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.