Bildirim
N11.Com Başım Ağrırmı ? Güvenilirmi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum internetten alışveriş tecrübe işi deneyimlersin sıkıntı çıkmazsa mağaza puanını sen verirsin.Biz ne desek boş şuanda. -
mağaza puanı çok önemli internetten alışveriş yaparken n11 bu konuda çok başarılı. Mesela +500 alışverişte %97 üzeri puan almış mağazadan bir şey alırsan pek problem çıkmazda. Yeni mağaza düşündürücü açıkcası. -
İptalmi etsem siparişi
Hocam n11 en sorunsuz sitelerden bir tanesi. Her gün binlerce insan alışveriş yapıyor. Şu ön yargılarınızı atın. Esnaf sizi öperken n11, hb ucuz satış yapıyor. Ayrıca iade haklarınız daha fazla.
sorun çıkarsa kargoda çıkar o da puanı yüksek mağazalarda da oluyor. bi problem olacağını sanmıyorum -
n11 den çok alışveriş yaptım hiç sıkıntı çıkmadı fakat ben hep satıcı ve ürün yorumlarına bakarak aldım.
Ama genel olarak bana göre en güvenilir site. -
Bekleyip görelim sipariş kargoya verildiğinde ve elime ulaştığında ayrıca haber vereceğim
27sinde verdiğim siparişi 28inde onaylamışlar kargo bilgisi en geç 29unda yazıyor beklemedeyim bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X