Şimdi Ara

N11.Com Başım Ağrırmı ? Güvenilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11.comdan hiç alışveriş yapmamış mağaza puanı bile olmayan bi satıcıdan 500tl değerinde monitör siparişi verdim. 1 tane bile mağaza puanı yok. Başım ağrırmı mağaza ürünü onayladı kargoya verilmedi henüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ??

• dostum internetten alışveriş tecrübe işi deneyimlersin sıkıntı çıkmazsa mağaza puanını sen verirsin.Biz ne desek boş şuanda.
  • mağaza puanı çok önemli internetten alışveriş yaparken n11 bu konuda çok başarılı. Mesela +500 alışverişte %97 üzeri puan almış mağazadan bir şey alırsan pek problem çıkmazda. Yeni mağaza düşündürücü açıkcası.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    İptalmi etsem siparişi

• Hocam n11 en sorunsuz sitelerden bir tanesi. Her gün binlerce insan alışveriş yapıyor. Şu ön yargılarınızı atın. Esnaf sizi öperken n11, hb ucuz satış yapıyor. Ayrıca iade haklarınız daha fazla.

• sorun çıkarsa kargoda çıkar o da puanı yüksek mağazalarda da oluyor. bi problem olacağını sanmıyorum
  • n11 den çok alışveriş yaptım hiç sıkıntı çıkmadı fakat ben hep satıcı ve ürün yorumlarına bakarak aldım.

Ama genel olarak bana göre en güvenilir site.
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    bericdondarrion kullanıcısına yanıt
    Bekleyip görelim sipariş kargoya verildiğinde ve elime ulaştığında ayrıca haber vereceğim

• 27sinde verdiğim siparişi 28inde onaylamışlar kargo bilgisi en geç 29unda yazıyor beklemedeyim bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.