Şimdi Ara

N11 cep telefonu bvb mobile bilen?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cep telefonu alacağım. En uygun satan yer bu firma fakat soru sor kısmında hakaretler uçuşmuş.. Muhtemelen forumdan arkadaşlardır. Bilgisi olan/alışveriş yapan arkadaş var mıdır?

• selam hocam 2 hafta önce note 5 aldım sorunsuz şekilde bana ulaştı bende sipariş vermeden önce araştırdım firma samsung mağazası
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

selam hocam 2 hafta önce note 5 aldım sorunsuz şekilde bana ulaştı bende sipariş vermeden önce araştırdım firma samsung mağazası

Çok teşekkür ederim cevap için. Sipariş verdim bende. Yorumlardan anladığım kadarıyla birden fazla sipariş aynı kişiye verilmiş diye olmuş.. Aradım gayet ilgilerdi. Birazdan kargolayacağız dediler. Ankara içine gidecek zaten inşallah sorunsuz olur. Tekrar çok teşekkür ederim cevap için..
  • kesinlikle uzak dur böyle işgüzar firmalara para kazandırmayalım 10gundur sıparıslerımı gondermediler fiyat arttı diye sonrada iptal ettiler
  • Eser- kullanıcısına yanıt
    Merhaba Eser-,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.