Şimdi Ara

N11 Alışveriş Rezaleti (Atılım Bilgisayar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.478
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • N11 Atılım Bilgisayar isimli mağazadan 15.11 tarihinde Asus notebook satın aldım. Gelen cihazda wifi sorunu vardı ve değişim için geri yolladım. Mağaza ürünü teslim alıp servise gönderdi ve servisten "wifi sorunu var" diye teyit almış. Bu durumda ellernde stok olmadığını siparişi iptal etmem gerektiğini söylüyorlar. Cihazı aldığımda fiyatı 2889 liraydı şuan 2999 lira. Ben çekle 2730 a maletmiştim. Beni arayıp elimizde stok yok iptal edin işlemi dediklerinde 3 tane stok vardı satış ta olan ve şuan 2 ürün stokta. Göz göre göre elimizde ürün yok deyip aktif satış yapıyorlar. Böyle bir rezalet olamaz. Boşuna zaman ve emek harcadım, dolardan dolayı ürün fiyatı arttı, kullandığım hediye çekim yandı vs. N11 le görüştüm yapabilecek birşeyleri yokmuş, ürün iadesi isteyebilirmişim ama mağazaya hiçbir şekilde güvenim kalmadığı için o seçeneği kabul etmedim, aynı sorunlu ürünü tekrar gönderip bir dünya zamanımı çalabilirler yine. Bu sebeple para iadesi istedim.

Neticede herkesin bahsettiği gibi N11 in satıcıdan taraf olup mağduriyet gidermek adına hiçbir girişimde bulunmadığını gördüm ve yaşadım.

Kullandığım hediye çeki hesabıma yüklenmeyecekmiş. Sanki ben keyfi iptal etmişim gibi

Siz siz olun bu mağazadan alışveriş yapmayın. Zaten mağaza yorumlaındada benzer ürünlerde sorunlu ürün yolladıkları görünüyor.

(Sabah aranıp stok yok denildiğinde...)

(an itibari ile...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 22 Kasım 2016; 16:14:20 >

• İl Ticaret Müdürlüğü ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun durumu açıklayan bir dilekçe, satış sözleşmeleri, firmanın cevabı, şuan satılan ürünün ekran görüntüsü yeterli olur sanırım.
  • benim de farklı satıcılardan aldığım üründe sorun çıktı. hatta ikisi yalandan kargoya bile verdi. yalanlar havada uçuşuyor, öyle böyle değil. sözde kargoya verenler, aradılar teslim almadan iade ettim. fake kargo iadesi için kendileri telefon etti ama iadeye onay bile vermiyorlar, bekletiyorlar günlerce. sonra niyetleri belli oldu. adamlar fiyata %25 zam + n11 çek ücretini bile ekledi. yalnız zamlı fiyattan satışta duruyor.

ayın 22 si, 11.11 den beri 11 gündür, farklı satıcılardan aldım, iptal ettim, sözde iade ettim. hepsi rezil çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doer -- 22 Kasım 2016; 12:58:29 >

ancak bir sorun yaşandığı zaman tam bir hüsran!
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R
  • bence sen bu şartlarda iade aldığına şükret onu alamayıp tüketici hakem heyetlerinde aylardır uğraşanlar var
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bence sen bu şartlarda iade aldığına şükret onu alamayıp tüketici hakem heyetlerinde aylardır uğraşanlar var

Arkadaşım hırsızın hiçmi kabahati yok durumuna getirme. Parasını ödeyip çalışan, sorunsuz bir bilgisayar istemek dışında ne kabahatim var benim. Onu bile yapamıyorsa kapatıp dükkanı gitsin, benim zamanımı hangi para ile satın alabilirler..

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com Donanım Haber Ekibi

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba özköylü,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

Oooo hoş geldiniz,

umarım forumda N11 ile ilgili yaşanan olumsuzlukları okur, birazda alıcı tarafından bakabilirsiniz olaylara artık.

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba özköylü,

Forumda n11 şikayetleri aldı başını gidiyor. n11 in alıcıdan yana değil satıcıdan yana olmasından birçok kişi şikayetçi. her nekadar çek kupon vs ile daha uyguna ürün satsada n11 artık alıcılar siteniz üzerinden alışveriş yapmadan 2 kere düşünüyor.
  • cekle işlem yaparken bu tür ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım.
  • Bu satıcı kapanmış şu an.Bir arkadaşım da 2018 ilk baharda bu satıcıdan laptop almış. THH ye ürün bir çok kez arızalandığından değişim hakkı için başvurursak şikayet edilen yer olarak satıcı mı yoksa servis mi edilecek?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.