Şimdi Ara

N11 300 TL üstüne %11 İndirim 10-12 Ekim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
5
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/quatro-f1453-cift-hatli-cep-telefonu-P32695261

yukarıdaki telefonu %11 n11 indirimi + cardfinans puanı + avantajixle 450tl ye aldım.

Telefon hakkında kötü yorum okumadım hiç. Discovery gibi yurtdışında üretilmiş olan bi telefona Türk firma marka yapıştırmış. Telefon discovery ayarında. Ve bu fiyata gayet uygun.

Sabah saatlerinde siparişi verdim ve bugün kargoya verilmiş.
  • Ps4 fiyatları 40_50 lira artmış. Çeklerden dolayı heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım ceza almam :( ben değil forum kaybeder :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın ismi de güzel. F(atih)1453.
    Tek bataryası düşündürüyor beni de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Cihazın ismi de güzel. F(atih)1453.
    Tek bataryası düşündürüyor beni de.

Normal kullanımda yeter o batarya diye düşünüyorum. En olmadı aliexpressten bi Powerbank ya da daha iyi bi batarya alırım diye düşündüm
  • 11 liralık yeni üye kuponuyla birleşiyor mu?
  • Ben dün sitedeki wepcin adlı mağazadan FX 8320 aldım. Ürün stokta neredeyse 1 aydır 3 adet var görünüyordu.Satıcıya kargo durumunu sordum. Biraz geç göndereceklerini yazdı. Bu sabah n11 siparişimi sözde şüpheli işlem görüp iptal etmiş. % 11 İndirim tekrar yüklendi. Satıcı wepcin'e meaj yazıp sordum ve tekrar ilanda 2 adet FX 8320 işlemci görünce 1 adet aldım. Sipariş verdikten sonra satıcı mağaza wepcin bana ürünü tedarik edemediklerini ve siparişimi benim iptal etmemi yazdı. Sitede araştırırken bir de baktım ki wepcin adlı satıcı aynı FX 8320 işlemciyi daha pahalı fiyata satıyor.
    Bu durumu N11.com sitesine defalarca yazdım. Fakat satıcıya hiç sormadan, satcıyı savunarak, satıcı şöyle yapmış olabilir, bu da olabilir deyip geçiştirdiler.
    Daha önce de bazı satıcılardan aldığım ürünlerde de problem yaşadım. Hiç haber vermeden siparişi iptal ediyorlar.
    Bu wepcin gibi satıcılar ucuz ürün ilanı verip, sitelerde en ucuz fiyatla ürün satıyıormuş gibi görünüp, bedavadan reklam yapıyorlar. Fakat sipariş verince göndermiyorlar.
    Şu an hala bu satıcı benim sipariş verdiğim ürünü daha pahalı fiyattan satıyor.
    N11.com'dan ürün alırken çok düşünmek ve satıcılara dikkat etmek lazım.

• Evet bende 8350'yi takip ediyordum bugün yok ilanlarda webcin öne çıkma çabası var biraz.

@Lepanto Birleşmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 11 Ekim 2014; 18:41:42 >
  • kışları sert geçmeyen ilde oturanlar veya bebekli aileler için aşağıdaki ürünü şiddetle tavsiye ederim eco modeli olduğu için az yakıyor ve çok iyi ısıtıyor.
    Delonghi Eco Radyatör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 11 Ekim 2014; 18:44:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Evet bende 8350'yi takip ediyordum bugün yok ilanlarda webcin öne çıkma çabası var biraz.

@Lepanto Birleşmiyor.

Bu wepcin gerçekten cin galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

kışları sert geçmeyen ilde oturanlar veya bebekli aileler için aşağıdaki ürünü şiddetle tavsiye ederim eco modeli olduğu için az yakıyor ve çok iyi ısıtıyor.
    Delonghi Eco Radyatör

http://www.aynigunkargo.com/delonghi-kh-771225-yagli-radyator
    264 tl kargo ücretsiz.

• Arkadaslar687-111 bonus-55 yani 523 tl ye sizce , general mobile discovery aliir mi ...16 gb tr garantili...tavsiyelerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

Arkadaslar687-111 bonus-55 yani 523 tl ye sizce , general mobile discovery aliir mi ...16 gb tr garantili...tavsiyelerinizi bekliyorum

gm kullanıyorum tavsiye edrim bu fiyata bu telefon alınır. yalnız hesabın şöyle olacak 55 tl indirim 55 tl de puan. telefon sana 577 tl ye malolur avantajix varsa onuda kullan ordan da 8-9 tl gelir. 570 civarı almış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

Arkadaslar687-111 bonus-55 yani 523 tl ye sizce , general mobile discovery aliir mi ...16 gb tr garantili...tavsiyelerinizi bekliyorum

gm kullanıyorum tavsiye edrim bu fiyata bu telefon alınır. yalnız hesabın şöyle olacak 55 tl indirim 55 tl de puan. telefon sana 577 tl ye malolur avantajix varsa onuda kullan ordan da 8-9 tl gelir. 570 civarı almış olursun

Evet 50 Tl icin 110 tl bonusumu kullanmayyaim di mi..kararsiz kaldim aslinda lg g2 deydi aklim ama o kadar para verene kadar bunu alirim diyorum sanirim onu aratmaz..

• arkadaşlar bu %11 indirimle şu tablet alınır mı samsung tr garantili denilmiş tam olayını bilmiyorum

http://www.n11.com/samsung-galaxy-tab4-sm-t530-101-tablet-beyaz-P30279712

aslında lg g pad düşünüyordum ama samsung 10,1 ekran özellik olarak pek fark yok gibi. ayrıca indirim oluyor mu muamma ama oluyorsa da 11tl yeni üyelik + bu 11lik indirim 500 civarı bir fiyata geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltascar

arkadaşlar bu %11 indirimle şu tablet alınır mı samsung tr garantili denilmiş tam olayını bilmiyorum

aslında lg g pad düşünüyordum ama samsung 10,1 ekran özellik olarak pek fark yok gibi. ayrıca indirim oluyor mu muamma ama oluyorsa da 11tl yeni üyelik + bu 11lik indirim 500 civarı bir fiyata geliyor.

Bence alinir ..ihtiyacim olsa lrdim bunu..bu fiyta gayet iii

• quote:

Orijinalden alıntı: baltascar

arkadaşlar bu %11 indirimle şu tablet alınır mı samsung tr garantili denilmiş tam olayını bilmiyorum

Bir arkadasim aldi hic memnun degil stabilite yok diyor

• baltascar kullanıcısına yanıt
    11 tl ile %11 birlikte kullaniliyormu

• Bu %11 olayini kullanabilmek icin satici magazanin onayina ihtiyac yok degil mi? Bugun siparis verip yarin onaylansa indirimde problem olur mu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.