Şimdi Ara

N11. 12/11 PAYPAL KODU (BİTTİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
5
Favori
5.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denedigim hic bir urunde olmadi yahu,ne alinacak buna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: Emre_z3

15 dakikada binlerce kupon bitti, valla helal dh sıcak fırsatlara. Forumda kişi başı ortalama 5-6 kupon alınmıştır diye düşünüyorum(1 kişi 30 tane alan ve 1 kişi hiç alamayanların ortalaması...)

çek satışta 5 liradan satışa çıktı bile :))

2 liraya satan var

• çok iyi fırsatmış kaçırdık. çek kupon satıştan para ile alırız artık.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler, inşallah kafasına göre iptal ettiği altınların acısını burdan çıkarabiliriz

• Sallamatikten suan 9.90 tl yi gecen babayigit ciksin verecem kuponlari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler bilgi için :)
  • Paypal la mi ödemek gerekiyor ben sepete uygulayamadim

• teşekürler @sak0575 @Ayyaş Pilot siparişim vardı güzel oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

Sallamatikten suan 9.90 tl yi gecen babayigit ciksin verecem kuponlari

Bende iki ayrı hesapta 17 TL var :)

• ne helal olsunu yahu yazıklar olsun,kişi başı 5-6 ne kelime 10ar 23şer almıştır bu sömürücüler,sonra hemen satışa başla inşallah hesaplarınız kapanır
  • http://www.n11.com/5kg-dogal-koycegiz-mandalinasi-ucretsiz-kargo-P36203954

kupon alanlar için en mantıklı bu geldi bana bu mevsimde iyi gider kargoda ücretsiz limitte yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

kullanacak olanlar acele etsin, büyük ihtimalle iptal edilir gibi geliyor bana :)

Bir de 4 var, ama onda kod henüz aktif eğil diyor, 5 deneyince böyle bir kod yok diyor. yani 4 için hazırlıklı olun

Yok hocam geçen sefer de verdi paypal bu şekilde iptal olmuyor. Paypal Garantili

geçen seferkinde n11 üzerinde banner vs vardı , hani kuponun reklamı yapılmıştı diye hatırlıyorum. ondan dedim.

ama belki bu kodu da paypal üyelerine mail atarak vs bildirmiştir, 2 tane ekledik beklemedeyiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Bu kategorilerde geçerli değil:
    Toptan Satış > Toplu Satış, Toptan Satış > Özel Satış, Ayakkabı & Çanta > Toptan Satış, Toptan Satış > Beyaz Eşya, Toptan Satış, Toptan Satış > Bilgisayar, Toptan Satış > Fırsat Köşesi, Toptan Satış > Cep Telefonu > Aksesuar, Toptan Satış > Cep Telefonu > Diğer, Toptan Satış > Fırsat Köşesi, Toptan Satış, Toptan Satış > Fırsat Köşesi, Toptan Satış, Toptan Satış > Hamile Giyim, Toptan Satış, Toptan Satış > Bebek Giyim, Toptan Satış, Toptan Satış > Erkek Giyim, Toptan Satış > Ayakkabı & Çanta, Toptan Satış, Toptan Satış > Düğün, Davet, Toptan Satış > Fırsat Köşesi, Toptan Satış > Kadın Giyim, Toptan Satış, Toptan Satış > Çocuk Giyim, Bilgisayar > Aksesuar & Yedek Parça > iPad & Tablet Aksesuarları > Toplu Aksesuar Satışı, Toptan Satış > Televizyon, Toptan Satış > Cep Telefonu, Toptan Satış, Telefon & Aksesuarları > Sim Kart, Hat, Paketler, Telefon & Aksesuarları > Sim Kart, Hat, Paketler > Vodafone, Altın & Gümüş

Ne alıcaz şimdi

hocam toptan satışlarda geçerli değil, ben kozmetik ten bir ürün ekledim, düştü kupon. altın gümüş kontör bunlar zaten hiç bir kuponla alınamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 22 Kasım 2014; 15:53:09 >

• ne ara bitirdiniz yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

Sallamatikten suan 9.90 tl yi gecen babayigit ciksin verecem kuponlari

Yetişemedik işte şu kuponların bir tanesine :(

• HicHiç alamadık iyi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Bu kategorilerde geçerli değil:
    Toptan Satış > Toplu Satış, Toptan Satış > Özel Satış, Ayakkabı & Çanta > Toptan Satış, Toptan Satış > Beyaz Eşya, Toptan Satış, Toptan Satış > Bilgisayar, Toptan Satış > Fırsat Köşesi, Toptan Satış > Cep Telefonu > Aksesuar, Toptan Satış > Cep Telefonu > Diğer, Toptan Satış > Fırsat Köşesi, Toptan Satış, Toptan Satış > Fırsat Köşesi, Toptan Satış, Toptan Satış > Hamile Giyim, Toptan Satış, Toptan Satış > Bebek Giyim, Toptan Satış, Toptan Satış > Erkek Giyim, Toptan Satış > Ayakkabı & Çanta, Toptan Satış, Toptan Satış > Düğün, Davet, Toptan Satış > Fırsat Köşesi, Toptan Satış > Kadın Giyim, Toptan Satış, Toptan Satış > Çocuk Giyim, Bilgisayar > Aksesuar & Yedek Parça > iPad & Tablet Aksesuarları > Toplu Aksesuar Satışı, Toptan Satış > Televizyon, Toptan Satış > Cep Telefonu, Toptan Satış, Telefon & Aksesuarları > Sim Kart, Hat, Paketler, Telefon & Aksesuarları > Sim Kart, Hat, Paketler > Vodafone, Altın & Gümüş

Ne alıcaz şimdi

12 tllik kuponla toptan alışveriş mi yapacaksın

• Paypal bakiyesi değilde paypal'a bağlı kredi kartını kullanamıyor muyuz ?
  • nasıl bir sömürmedir bilader birazdan hakkımı helal etmiyorumcular damlıyacak az adamlarada bıraksaydınız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.