Şimdi Ara

N11 1000TL ve Üzeri Cep Telefonları %5 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • • n11.com üyeleri, 23 Ekim 2015 tarihinde Cep Telefonu ve Aksesuarları kategorisinde tek seferde yapacakları 1000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde anında %5 indirim kazanıyor. Kazanılacak maksimum indirim tutarı 100 TL’dir. • Kampanya sadece Telefon kategorisindeki ürünlerde geçerlidir. • Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir • 1000 TL ve üzeri olan alışverişlerde sepet toplamından anında %5 düşülecektir. • Kampanya 23 Ekim 2015 saat 23:59’a kadar geçerlidir. • İptal ve iade durumlarında indirim tutarı, sepette bulunan ürünlerin ilk fiyatları üzerinden hesaplanarak yüzdesel olarak dağıtılacaktır. İptal veya iade edilen ürün/ürünler için yapılan indirim tutarı düşüldükten sonra geri ödeme yapılacaktır. • n11.com’un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkına sahiptir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• % 5 cep telefonu gibi kızgın piyasası olan ürün için iyi bence
  • Diğer kampanyalarla birleşmez diye bir ibare yok. %25'e kadar olan çeklerle birleşiyor mu?
  • TurkTime kullanıcısına yanıt
    evet gercekten iyi bir indirim ama birde indirim yokkan 1800 tl ye satılan telefonu indirim gelmeden 1940 tl yapmasalar süper olacak.
    1740 tl ye kadar indirimsiz satılmış olan note 4 şimdi 1940 tl böyle sacmalık olmaz bence yani bu indirim degil bindirim resmen
  • Yine bir n11 klasigi. Once fiyati arttır, sonra %5 indirim ver. Vallahi mantikli gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    bendeki %15 ile birleşmiyor.
    cünkü çeklerde diğer kampanyalarla birleşmez diye ibare var :)

"Her alışverişte en fazla 1 adet kupon kullanılabilir. Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla ve anında indirim kampanyalarıyla birleştirilemez."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 23 Ekim 2015; 10:43:35 >
  • Fiyatı satıcı ayarlar, indirimi N11 kendisi yapar. Bunlar birbirinden bağımsızdır. Ben n11 stıcısıyım. N11 indirim yapacak olsa da benim fiyatıma mudahale edemez.
    Benim yazdığım fiyat onu bağlamaz. Ayrıca indirim verdiği zaman da bana ödediği rakamda değişiklik yapmadığı için ben de fiyata mudahale etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkTime

Fiyatı satıcı ayarlar, indirimi N11 kendisi yapar. Bunlar birbirinden bağımsızdır. Ben n11 stıcısıyım. N11 indirim yapacak olsa da benim fiyatıma mudahale edemez.
    Benim yazdığım fiyat onu bağlamaz. Ayrıca indirim verdiği zaman da bana ödediği rakamda değişiklik yapmadığı için ben de fiyata mudahale etmem.

valla aynısını satıcıya sordun verdigi cevabı yazıyorum...
    bana hic inandırıcı gelmedi ama telefon 1740 tl ikeb 1890 tl ye cıkmıştı ama ne bir indirim nede başka bir şey vardı

"S kolay gelsin acaba ürünün fiyatı neden pahalandı 1734 tl idi ama zam gelmiş :( dolarda düşüşte oysaki"
    "C merhaba, fiyatla ilgili herhangi bir artış ve düşüş söz konusu olmamıştır. sadece n11 in yapmış olduğu indirim oranı değişmiştir. dilerseniz bu konuyu n11 müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. iyi günler"

aynen soru ve cevap burada

edit: herhangi bir indirm veya biten bir kampanyada yoktu ayrıca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 23 Ekim 2015; 10:48:55 >

HOCAM N11 NE KOMISYON ALIYOR?
    NASIL PARA KAZANIYORLAR?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Kategoriye göre değişiyor, en düşük %5... Kâr marjı yüksrk olan tekstil gibi sektörlerde daha fazla
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    bana göre satıcının iş güzarlığı... Yoksa n11 ilk açıldığı günden beri mağazalarımız var. Bizden ek kesinti olmaz. yapılan kampanya bizi bağlamaz. Sadece ürünü ön plana alabilmek için piyasa fiyatlarına göre rekabetçi fiyat vermemiz istenir.
    peki hocam aynı n11 de dükkanı olan adama gidince neden bize %5 indirim yapmıyorda git oradan al diyor.
    ben bunu cözemedim.

aynı telefon firmasına gidince adam dükkanda bana n11 de satılandan daha fazla fiyat çekiyor.
    bu arada n11 fiyatında kampanya indirim veya kupon gibi bir şey söz konusu degil.

edit: firma ismi "ceptveaks"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 23 Ekim 2015; 11:00:53 >
  • Bir dönem Sony marka cep telefonlarını en fazla satan mağaza bize aitti. Hiç böyle bir uygulama olmadı. Yapılan kampanyaya istinaden bizden ek kesinti yapılmadı. Kampanya var diye de fiyat değişikliği uygulamadık.

Bahsettiğiniz firma ile ilgili başka bir uygulama olduğunu da düşünmüyorum.
    sizin magzanız hangisi acaba?
  • Gittigidiyor neden artık anında indirim yapmıyor?
  • özel kamğanya indirimi degil de,
    her hangi ürünün yanında indirim diyip üstünü çizdigi bir rakam oluyor, onu n11 rasgele yapıyor sanrıım.
    magaza bence o indirimden bahsetmiş,
    %5i koyunca adamlar random indirimlerini kısmış.
    yani satıcı zaten 1900e satıyordu onu.
  • n11 anında indirim satıcıların işgüzarlığı yüzünden cazip değil, ben bir adım sonra yüzde 20 indirim kazanacağım... şöyleki.
    100 liralık alışverişlere n11 kademeli olarak yüdzde 5-10-15-20-25 artan oranda indirim yapıyor, ayakkabı elbise , çay v.s. gibi alışverişlerle şu an 300 liralık alışverş yaparak yüzde 15 indirim sağladım, 100 lira daha harcayıp indirim hakkım yüzde 20 olunca iyi bir cep telefonu alırım herhalde, sizde deneyin, ocak 2016 ya kadar kampanya sürüyor.
    son bir not; anında indirimde satıcılar bilerek artırıyor, karı artırmak için.
    http://www.n11.com/kampanyalar/artan-indirim-firsati?icid=200501_b_artan-indirim-firsati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 23 Ekim 2015; 13:59:47 >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    yok hocam kesinlikle öyle bir indirim filan yoktu o indirimleri biliyorum fiyatı cizip indirimlisini yazıyorlar.
    zaten n11 ide aradım bizle ilgisi yok telefon kategorisinde şu anda herhangi bir indirim veya zam söz konusu degil fiyatlarda tamamen satıcı bazlı değişim var dediler.

sonuçta indirim yok vs yok biten bit durum yokken bir anda 1740 tl olan telefon 1890 tl oldu satıcı n11 diyor n11 satıcı alakalı diyor. ama bu durum son zamanlarda hep böyle ne zaman n11 de indirimli olsa hep fiyatlar indirimsize denk geliyor. mesela bu gün % 5 var en ucuz note 4 1940 tl ne olduda bir anda indirim yokken 1840 olan telefon 1940 oldu diye soruyor insan?
  • %25 lerle birleşse iyi olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.