Şimdi Ara

N'olur Bi Fikir Verin(+18 Gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kız var.Yolda falan her gördüğümde bakarken yakalıyorum ve sürekli bakışıyoruz.Facebook adresini buldum ama sanal ortamdan yakınlaşmak istemiyorum.Tekrar karşıma çıktığında kıza ne desem duydularımı ifade etmiş olurum.Konuya nasıl gireceğimi bir türlü bulamıyorum.Yardımcı olun lütfen.
    Not:Kız benden bir yaş küçük.Ben üniversite 1.sınıfım,o lise 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L^Rouge -- 7 Aralık 2012; 16:22:29 >

• Merhaba...
  • Yani şu birinden hoşlanıp gidip nasıl söylesem olayını anlamıyorum.Sencede biraz zaman geçirip onunda bişeyler hissetmesini sağlaman ya da hissetmen daha güzel olmazmı?Karşısına çıktın senden hoşlanıyorum dedin,kızda sana "ee?" derse ne yapmayı planıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Yani şu birinden hoşlanıp gidip nasıl söylesem olayını anlamıyorum.Sencede biraz zaman geçirip onunda bişeyler hissetmesini sağlaman ya da hissetmen daha güzel olmazmı?Karşısına çıktın senden hoşlanıyorum dedin,kızda sana "ee?" derse ne yapmayı planıyorsun?

Abi kızı tanımıyorum.Zaten tanısam söylediklerini 1e1 uygularım.Ama tanışmak için ne yapmalıyım olay burda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.