Şimdi Ara

MZ Ege Çiğköfte BİM (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
612
Cevap
10
Favori
78.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat itibariyle ciğköftemis ile karşılaştırmak daha doğru olacağı için soruyorum ikisini de deneyen var mı arkadaşlar ? Çiğköftemis e göre nasıldır?
  • bende bu başlığa güvenip aldım beğendim. tadı oses kadar muazzam değil ama yakın bi lezzet kesinlikle yenilebilir. dürüm niyetine günlük 6lı yufka almıştım onu kullandım tost makinesinde ısıttım biraz hatta yufkayı çok güzel oldu. tabi göbeksiz kıvırcıksız olmaz yanına da ayran. of canım çekti böyle yazınca 2. pakedi de patlatsam mı ne :)

nar ekşisinden mi acı sostan mı veya çiğ köftedeki birşeyden mi bilmem midem de yanma oldu yedikten birkaç saat sonra. 2. pakedi yerken fazla acı sos veya nar ekşisi kullanmayacağım bir de öyle deneyeceğim. mide yanması açısından sizlerde durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Damak tadım beni yanıltmıyorsa çiğ köftede var.
  • Denedim , evde yaptığımız etli çiğ köftenin yerini kesinlikle tutmaz. Evde yapamayanlar için yenilebilir.
  • 2 paket aldim bakalim nasil yorumu editlerim

Edit: Baharat tadi bana gore cok yogun. Uno tam bugday lavas aldim hic begenmedim pisman oldum gitti 6 lira. Durum yaparim diye dusunmustum.

Ayranla beraber soslariyla yedim

Fiyat olarak normal.

Ss;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 31 Ocak 2016; 20:55:32 >

• Tekirdağ-çerkezköy mağazalarında mevcut. 3.25 e bedava tadı da gayet güzel tavsiye ederim.
  • Beyler bim'de bulamadım ama şu mz ege markası var ve şekli şemali değişmiş herhalde içeriği de değişmiştir var mı deneyen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Beyler bim'de bulamadım ama şu mz ege markası var ve şekli şemali değişmiş herhalde içeriği de değişmiştir var mı deneyen?

Tadı degişmiş.Eskiden çok kötüydü,şimdi yenilebilir olmuş.

• Bugün kasada sıra beklerken önümdeki müşterinin elinde gördüm. Hemen gidip bir tane de ben kaptım. Zaten sonuncuydu, onu da ben aldım. Anında bitirmişler. :) Sanırım Gebze'deki marketlere yeni gelmeye başladı. Ürünün fiyat etiketinin yanında "yeni ürün" ibaresi vardı.
  • Denedik ürün güzel fiyatına gore

• İzmire gelmez büyük ihtimal m.z ege fabrikası İzmirde bölgesel indirim

• inexo kullanıcısına yanıt
    otogar civari bütün şubelerde var hemen hemen

• Denedim başarılı tavsiye ederim.

• mz egelerde daha önce sos varmıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Sadece sıkılmış şekilde satılıyor ege ler... Yanında hiçbir şey yok. Dürümü zaten naylondan hallice lavaşa sarılı :) kısaca düşmanıma yedirmem ben mz ege yi.

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    İlkisini de geçen gün denedim Çiğköftemis e göre daha lezzetli kesinlikle Lagash önde
  • lagash beğenilmedi.. istanbul da gazi çiğ köftenin acılısına devam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Sadece sıkılmış şekilde satılıyor ege ler... Yanında hiçbir şey yok. Dürümü zaten naylondan hallice lavaşa sarılı :) kısaca düşmanıma yedirmem ben mz ege yi.

Bugün eskişehir de gördüm mz ege markalı çiğ köfte de nar ekşisi ve çiğ köfte sosu vardı lagashın nerdeyse aynısı ambalajında mz ege yazıyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Kayseri ve Çorumdakilerde normal yaprak sarması paketinde sıkılmış fitil şeklinde satılıyordu daha geçen haftaya kadar, bir haftadır bime uğramadım, son durumdan haberim yok o zaman...
    Edit: Bugün uğradım MZ Ege ler normal sossuz vs. siz satılıyor hala Kayseri'de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 3 Şubat 2016; 18:25:38 >
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Çiğköftemise göre bi tık daha önde hocam

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.