Şimdi Ara

myTaboo = Eğlence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarla birlikte dün akşam saatlerinden beri başından kalkamadığımız bir uygulamadan bahsetmek istiyorum sizlere.
    Sözkonusu oyunumuz myTaboo adında, bildiğimiz masaüstü tabu oyununun iPhone/iTouch versiyonu.

Toplu arkadaş görüşmeleri için indirilebilecek en eğlenceli uygulamalardan birisi diyebilirim.
    Oyunun amacı ekrana gelen kelimeyi altında yer alan 6 adet tabu kelimeyi kullanmadan takım arkadaşınıza anlatmaya çalışmak,
    tabi belirlenen süreler içerisinde. Süre bitimine doğru devreye giren titreşim eşliğindeki kalp ritmi efekti gerilimi doruğa çıkarıyor
    (heyecandan cihazı elimden atıp kaçasım geldi:)).

Bir diğer artısı içeriğindeki kelime çeşitliliği, toplamda 7-8 saatlik bir oynama sürecinde bile aynı kelimeyle iki defa karşılaşma gibi
    bir durum yaşamadık. Çok fazla kelime var ve bu kelimelerin kalitesi Hasbro'nun oyununudan aşağı kalır durumda değil.
    Zorluk düzeyi çok iyi ayarlanmış, öyle her kelimeyi şıp diye anlatamıyorsunuz takım arkadaşınıza :)

Oyun arayüzleri ve butonları her şey yerli yerinde diyebilirim. Her şey olması gerektiği şekilde tasarlanmış. Programlamada da
    herhangi bir açığa ya da hataya rastlamadım.

Eleştirmem gereken bir nokta var ki: Oyun içi menülerinde ya da oyunun içerisinde müzik yok. Fonda çalacak bir müzik oyunu
    çok daha hareketli kılabilirdi diye düşünüyorum.Umarım ilk güncellemeyle birlikte bu eksiği giderirler.

Türkiye'den de güzel uygulamalar çıkıyor olduğunu görmek hoşuma gidiyor. Buradan oyunun geliştiricilerini tebrik ediyorum.

Kesinlikle indirilip oynanılası!

iTunes Store link'i:
    itunes.apple.com
    Connecting to the iTunes Store.
    http://itunes.apple.com/tr/app/mytaboo-tr/id437310315?mt=8#

myTaboo = Eğlence

• konuyu yanlis yere acmisin Bakalim nasil bir oyunmus
  • Bildigimiz Tabu yani :)

Guzeldir insallah ama kutudaki zevki vermez, zamaninda iPhone da iTabu vardu, ayni zevki alamamistik
  • Yılların Tabu oyuncusu olarak çok büyük keyif aldığımı söyleyebilirim.

Hatta masaüstü oyunundan çok daha çekişmeli ve zorlu :)
  • itabu vardı birde baya eski ama bunda kelime çeşitliliği iyiymiş.
  • Ücretsiz olsaydı bide.
  • Uygulama güzelmiş. Gerçekten Türk geliştiriciler atakta.
    *Bu arada AppStore den bu uygulamanın redeem kodunu gonderebilrseniz Paypal yoluyla odeyebilirim dikkatinize :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "*Bu arada AppStore den bu uygulamanın redeem kodunu gonderebilrseniz Paypal yoluyla odeyebilirim dikkatinize :)"

Anlayamadım?
  • quote:

"*Bu arada AppStore den bu uygulamanın redeem kodunu gonderebilrseniz Paypal yoluyla odeyebilirim dikkatinize :)"

Anlayamadım?

YAni eğer siz bu uygulamayı bana gift ederseniz size 0,99$ paypal aracılığı ile PAYPAL hesabınıza oderim demek istedim ben. :)
  • Ederim elbette lafı mı olur :)

Geri ödemenize gerek yok.

Gift için mail adresiniz gerekiyor sanırım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: msbekil
    Ederim elbette lafı mı olur :)

Geri ödemenize gerek yok.

Gift için mail adresiniz gerekiyor sanırım??

Gerekli pm gonderildi konuya devam edelim en iyisi :)
  • Aynen, devam! :)
  • uygulamada kelime sayısı kaç acaba? Birde Ipad uyumu varmı?
  • 1000'den fazla kelime var ve hepsi de cidden cok kaliteli. Dusunulerek olusturulmus belli ki.

iPad uyumu var diye yaziyor uygulama sayfasinda ;)
  • Kelime sayısı arttırılmış sanırım....
  • Ipad üzerinde çalışmasına rağmen büyütüldüğü için bozulma yapıyor. En azından Lite sürümü böyle
  • Bu oyundaki kelimeler hasbro nun oyunundan mı alınma yoksa sizmi oluşturdunuz? sonra hasbro ile başınız belaya girmesin diye soruyorum, uygulama çok güzel olmuş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 25 Mayıs 2011; 16:05:02 >
  • Yalnizca kelimeler için 3 ay'dan fazla zaman harcadiklarini biliyorum.
  • versiyon 4.2 istiyor, telefonum unlock oldugundan 4.1 de bekliyorum hala.

4.1 lerin niye tabusu yok, bize niye tabu vermiyosunuz.. anne bende tabu istiyorum. :'(

püskivit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: msbekil

Yalnizca kelimeler için 3 ay'dan fazla zaman harcadiklarini biliyorum.

o zaman emekleri için kutluyorum, ülkemizde copy-paste kültürünün azaldığını, insanların emeğine değer verilmeye başlandığını görmek çok güzel, sırf bu nedenden dolayı uygulamayı indiririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.