Şimdi Ara

MYP İLE YATAY GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim. bu yaz myp ile yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. ancak geçtiğim üniversitenin 1.sınıf dersleri ile benim bu sene gördüğüm dersler arasında farklılıklar var. lineer cebiri ben bu dönem alıyorum mesela ama geçeceğim üniversitede 2.sınıfta veriliyor. geçeceğim üniversitedeki bazı dersleri de ben almadım. MYP ile geçişte sorun yaratır mı bu. almadığım dersleri tekrar alttan alacağım ama verdiğim dersleri seneye tekrar mı vermek zorundayım. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üst dönemden aldığın dersi alt dönemdeki derse saydırabilirsin ama tam tersi olmuyor yeniden alırsın bişey olmaz

• Muaf saydırma olayı var. Ders içerikleri aynı ise ve hocalarda bir birine gıcık değilse genelde dersleri sorusnuz saydırabiliyorsun. Önemli olan yılı değil, ders içeriği.

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam yeter ki geçeyim

• delikurt55 D kullanıcısına yanıt

anladım hocam çok teşekkürler

• nerden nereye geçiyosun hocam ben de geçtim ama pişmanım tekrar üniversite sınavına girip başka bir üniversiteye 0 dan başlıcam 2 senem çöp oldu verdiğim saçma kararlarım yüzünden

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

hocam Erzurum Atatürk'ten Kırıkkale veya Kütahya'ya başvuracağım. siz neden pişman oldunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.