Şimdi Ara

MYNET NE KADAR DANDİK Bİ SİTE OLDU YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadar seviyesiz ve basit bi site oldu ya. reklamdan haber okuyamıyosun. haberleri yanlş veriyor. ve saçma sapan haberlerle dolu iğrenç bi yer haline geldi. acaba başka önerebileceğiniz düzgün bi haber sitesi varmı ?

• Son 5-6 yıldır ciddi anlamda Mynet'ten haber okuyan biri var mı yok mu diye merak ederdim, meğer varmış.
  • Son 5-6 yıldır ciddi anlamda Mynet'ten haber okuyan biri var mı yok mu diye merak ederdim, meğer varmış.
  • Habertürk var kardeşim .

Artık google var en büyüğü, eskiden böyle büyük arama motorları olmadığı için geniş içerikli portallar çıktı şimdi yavaş yavaş sönüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    facebook ne kadar saçma ya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Habertürk var kardeşim .

Artık google var en büyüğü, eskiden böyle büyük arama motorları olmadığı için geniş içerikli portallar çıktı şimdi yavaş yavaş sönüyorlar.
  • 5-6 yildir varmis demekki okuyan hala myneti merak ederdim
  • 5-6 Son anlamda ciddi Mynet'ten haber okuyan biri yıldır yok mu diye ederdim, meğer var mı varmış merak
  • yahoo dan okuyorum ben
  • 5-6 Son merak ciddi Mynet'ten haber okuyan biri yıldır yok mu diye ederdim, meğer var mı varmış anlamda
  • Hep merak ederdim son 5-6 yilda mynetten haber okuyan var mi diye meğersem varmiş
  • Meğer varmış Mynet'ten haber okuyan biri var mı yok mu Son 5-6 yıldır diye ciddi anlamda merak ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

yahoo dan okuyorum ben

• Hahahaha Millet yine otomatige bagladi :)
  • anlamda ciddi yıldır 5-6 son mynet'ten okuyan haber mı yok merak mu diye biri ederdim varmış meğer
  • Timeturk ve dünyabulteni bu iki siteye bakıyorum genelde tavsiye ederim .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.