Şimdi Ara

Mymemory.co.uk Fırsatları-Rehber-Tartışma Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.948
Cevap
6
Favori
91.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • security diye gelen mesaj ise yolladılar ben şimdi tekrar konustum bu aksam üstü postaya vericez dediler artık ürünün ucuz olmasının bir anlamıda kalmadı telefon faturası ile geçti bile normal fiyatı, bende banka eksterisi yolladım adres teyiti için. para çekimini 2 kere banka yapmaz onlar yapmıştır. belki sen bilmeden ürünü 2 tane mi istedin diycem ama zannetmiyorum sende benim gibi uğraşıcan valla. irtibatı koparmayalım gelişmelerden haber edicem mymemory mağduru olduk.
  • yukarı koymuşsun resimleri şimdi farkettim. bence sen baştan bankayı ara onlar genelde hiçbirşey yapmazlar ama bir umut diyelim sonra hemen mymemory i ara birinin parasını geri yollasınlar. allahtan yüksek para değil bu sevindirici ama 2 tane olunca nerdeyse 100 lira oluyor.
  • evet kar yapayım dedim ama nerdeyse piyasa fiyatını vercem thetrooper00 arkadaşımın yardımıyla durumla ilgili mesaj attım mymemorye bankaya da email attım ikisindende cevap bekliyorum

    ayrıca bana adres teyidi için mesaj atmadılar ama resimdeki hesap özeti adres teyidi yerine geçer mi adres yazmıyo ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 26 Ekim 2009; 18:42:28 >
  • hesap ekstresi yollıcaksın bu geçmez herhalde, bak bu akşam postaya vericez dediler hala vermedi şerefsizler.
  • Arkadaşlar hiç yurtdışından alışveriş yapmadım. Bu siteden yapmak istiyorum. Siparişi geçtikten sonra ilk ne yapmam gerek direk mailime gelen hesap ekstresini mi göndereyim onlara ?

    http://www.mymemory.co.uk/DJ-and-Studio-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-HD205-Headphones

    Almak istediğim model ise bu ? Ne dersiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _EngiN_

    Arkadaşlar hiç yurtdışından alışveriş yapmadım. Bu siteden yapmak istiyorum. Siparişi geçtikten sonra ilk ne yapmam gerek direk mailime gelen hesap ekstresini mi göndereyim onlara ?

    http://www.mymemory.co.uk/DJ-and-Studio-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-HD205-Headphones

    Almak istediğim model ise bu ? Ne dersiniz ?


    Ben her ay mailime gelen .html uzantılı ekstre ile internet bankacılığı aracılığıyla görüntülediğim güncel ekstre bilgilerimin ekran görtüntüsünü .jpg formatında info@mymemory.co.uk adresine yolladım siparişimden hemen sonra. Ertesi gün siparişimin tamamlandığı ve ürünün postaya verildiğine dair bir mail ulaştı. 21'inde gönderildi ingiltereden bekliyorum şu an ürünün gelmesini.

    Bu arada paypal kullanmadım ben, zannediyorum paypal ile yapılan işlemler biraz daha uğraştırıyor. Yurtdışından yaptığım ilk paypal işleminde güvenlik sürecinin uzadığını hatırlıyorum. Sanırım paypal'da Adres onaylama, kart onaylama vs. gibi bir kaç güvenlik önleminden geçiriliyor kişi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitmachine16

    benim bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim ben mymemoryden ilk alışverişimde cx400 II aldım 1 tane ama kredi kartının hesap özetinde iki tane almış gibi gösteriyor my orderstan baktığımda ise 1 tane pending durumunda 20.99 sterlin vs diyor ama hesap özetinde 2 adet parası kesilmiş anlamadım gitti ne yapmalıyım?

    http://img25.imageshack.us/i/mymx.jpg/ (my orders)


    http://img7.imageshack.us/i/57146402.jpg/ (hesap özetim)





    bu sorunu onlara ilettim bana şöyle bi mesaj yolladılar tam anlayamadım ama sanırım banka kaynaklı olduğunu söylüyorlar ingilizcesi iyi olan bi arkadaş ne anlama geldiğini buraya yazabilir mi?

    After checking our secure payments provider Sage I can see a failed transaction. These attempts fail due to either being timed out or what is termed insufficient verification, this generally means that the billing addresses input for the card differs from details held by the bank. I can confirm that as you have not received a successful order confirmation no funds will be debited from your account. When a payment is attempted your card issuer will earmark or shadow funds to pay for this transaction however if payment verification is not completed our payment provider will not claim these earmarked funds. In order to resolve this matter you can instruct your bank to remove this shadow & the funds will show as credited back to your account. Please ensure that the billing & delivery address is input into our customer database in exactly the same format as is shown on your Credit / Debit card statement. Should you have any further queries please don't hesitate to contact us.

    not:_EngiN_ arkadaşım benden adres teyidi için ekstre fatura vs istemediler bence isterlerse yolla ama işimi garantiye alayım dersen yollamanın bi sakıncası yok




  • hemşo okudum maili ben kısaca özet geçiyim onlar sage sitesinden bakmıslar 2 kere para çekimi yapılmamış sadece 1 ürün parası cekilmiş bunun olma sebeblerini acıklamışlar. bankan internet üzerinden para transferini yaparken bir tane gölge hesap ödemesi yaratmıs bu senin bankandan kaynaklanan bir problem oldugunu onlara 2 ürün ücreti geçmediğini söylüyorlar, bunu bankayı arayıp gölge ödeme hesabını sildirmeni söylüyorlar. senin banka hesabındaki adres ve fatura bilgileri ile sitedekinin aynı olduğunu kontrol etmeni istiyorlar sorun devam ederse mail yazmaktan çekinmicekmişsin. ver bakalım 5 lira cevirme ücretini :D
    birde sen siteden mi mail attın yoksa info mailine mi mail attın ben atıyorum cevap yazmıyor bunlar yarın tekrar arıcaz bu ay cok güzel gelicek cep faturasını onuda yollarım mymemory.co.uk'ye.


    Not: Engin biz hemşerimle zaten sinir hastası olduk. dur hemen almak için saldırma. bakalım bizim durum ne olcak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawqeye -- 27 Ekim 2009; 20:43:31 >




  • saolasın usta yarın ben bankaya gidip sorcam bu nasıl iş ya gözüme uyku girmedi boşu boşuna 2 tane parası ödemek koyuyo adama orijinal diye kulaklık alıp sahte çıksa bu kadar üzülmem bu arada benimkini kargoya vermişler teyid falan istemeden sizinki ne alemde hocam mesajı mymail/new message de related the order kısmında da satın aldığın ürünü seçerek yollayın ben öyle yolladım bana 1 günde cevap verdiler kargoya da 5 gün sonra verdiler benim kulaklığı
  • tamam bende oradan yolladım. ama ben bu ayın 15 inde ürünü aldım hala yollamadılar ne kadar içler acısı bir durum sen anla artık hemşo tam 12 gün oldu hala yollanmadı iyici delirttiler adamı aldıgım da uncharted 2 ps3 oyunu ilk aradıgımda stokta kalmadı dediler haftaya cuma ellerine geliceğini söylediler bekledik, hadi cumada yetişmedi p.tesiye kaldı diyelim dünde yollanmadı dün aksam aradım salı akşamı yollucaz dediler yine birşey yok yılan hikayesine döndü benim olay. ingiliz müşterileri bir sorun yaşamadığını ama onlara göre yurtdışı kalan ülkelerin uzun kargo yollama sürelerinden şikayet ediyorlar.(misal biz) ingiltereden bir arkadasımla görüştüm 1 ay sonra buraya dönücek hala yollamazlarsa gelmeden git mekanı bas arkadaşımı beklettiginiz gün kadar çalışanı öldür kaç türkiyeye dedim. bu işin şakasıda olmadı yarın bende arıyım diyor ev sahibi ingiliz ona ver o konuşsun bunlar bizim dilimizden anlamıyorlar dedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitmachine16

    saolasın usta yarın ben bankaya gidip sorcam bu nasıl iş ya gözüme uyku girmedi boşu boşuna 2 tane parası ödemek koyuyo adama orijinal diye kulaklık alıp sahte çıksa bu kadar üzülmem bu arada benimkini kargoya vermişler teyid falan istemeden sizinki ne alemde hocam mesajı mymail/new message de related the order kısmında da satın aldığın ürünü seçerek yollayın ben öyle yolladım bana 1 günde cevap verdiler kargoya da 5 gün sonra verdiler benim kulaklığı

    senin olayda bir sorun yok düzeltirler benim türkiyeden alışverişlerimde de oldu bu olay hatta bu pos makinalarında bile yaşanabiliyor bazen sistem hata veriyor tekrar çektiriyorlar kartı bu sefer ilk hata verende geçiyor para 2 kez çekiliyor bunu bankanın bireysel bölümünde tanıdıgın biri varsa sisteme girip gölge hesabın birini siliyor. yanımda da bankacı bir arkadasım var o söylüyor ben yazıyorum. Bursalı olarak sana rahat ol dedi.




  • Her şey çok güzel görünüyor lakin alıcıların yorumlarını okuyunca işkillendim epeyce. Ucuz etin yahnisi gibi bir şey olmuş resmen.

    Ürünler orijinal mi arkadaşlar?
  • Yahu nasıl yargılıyorsunuz ürünü kullanmadan etmeden orijinalliğini anlamıyorum,bu forumda ikinci elde gittigidiyorda sahibindende adam sahte kulaklık satar orijinal der herkes menşeini sorgulamadan etmeden halbuki aranınca ne kadar bulunabilen ürünlerdir ucuz fiyata birebir satılan sahtesi veya orijinal denen sahtesi;ingiltereden direkt dağıtıcılık alan tüm dünyaya ürün yollayan ve internette arandığında da hakkında ürünler hakkında olumsuz yorum (sahte vb.) bulunmayan amazon.co.uk'in bazı ürünlerini dağıtan mymemory co.nun ürünleri orijinal olur,sahte derler.Kaç sayfa yazı yazılmış,kaç kişi ürün almış boşa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 27 Ekim 2009; 23:10:18 >
  • Arkadaşlar ayın 15 inden sonra mymemry den kargosu gelen oldu mu? olduysa kaçında vermiştiniz siparişi.

    mesela benim 7 sinden dispatch oldu. halen gelmedi..
    acaba genel bir takılma mı var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laserss -- 28 Ekim 2009; 16:35:09 >
  • Ayrıca belirtmeliyim şu aralar royal mail sorunlu,iş yavaşlatma eylemi var royal mailde ve de ingiltere içi postalarda acayip aksama mevcutmuş,ya bekletiliyor ya da adamlar çöküyor bazı postalara.Ama mymemoryden ürününüz gelmezse para iadesi isteyin,2 gün içinde royal mailden para iadesini alıp sizin kartınıza geri yolluyorlar.16 sorunsuz alışverişim varken son dördünden 3ü ulaşmadı elime;hepsinin para iadelerini aldım sorun yok.
  • utuman;

    Çok ateşli gördüm seni. Yargılamak değil, sorgulamak diyoruz biz buna. Mymemory babamın oğluna ait değil takdir edersin ki. Düzgün bir üslupla anlatırsan bildiklerini, daha kolay anlaşılır. Karman-çorman yazmışsın ne geldiyse aklına. Kargo işi ise, evet, dediğim gibi, çok kötü gerçekten. Özellikle kargonun takılıp gelmemesi, arada geçen süre dikkate alındığında büyük zaman kaybı. Umarım düzelir.

    Para biriktirdiğimde ve Head-fi'deki yorumlar beni ikna ettiğinde bu siteye şans vermeyi düşünüyorum eğer karar vereceğim ürün ellerinde varsa.
  • Karman çorman yazmadım,sadece açıklamalı ve uzun bir örnek kullandım;niyetiniz kötü değil sizin benim de değil tartışma ortamı yaratmak istemiyorum bu size olan bir tepki değildi,tepkim yaratılan havayaydı şu konuda siz sadece soru sordunuz.Fanboyluk da yapmıyorum,kafadan da atmıyorum başıma gelenlere ve de mailleşmelerime göre konuşuyorum bazı arkadaşlar ilk alışverişlerinde sorun yaşıyor veya,bazı şeylerin çok çabuk ve kolay olmasını bekliyorlar.

    Türkiyede fahiş fiyata satılan ürünleri ucuza ve garantili alma şansınız olan bir site sonuçta,baya arkadaş da buradan kulaklık aldı;tavsiyem alışverişiniz acil değilse ve para iadesi almak için maille uğraşmak veya ades doğrulamak yorar diyorsanız ya başka yerlere yönelin ya da 1 2 hafta bekleyin;şu aralar postaların gelme ihtimali bence yarı yarıya.
  • Açıkçası acelem yok. Yani en azından şu sıralar CX 300'üm çalışır durumda ve herhangi bir sinyal de vermiyor mevta olacağına dair. Tabi kulaklık işi için kıpırdanmama sebebiyet veren kondüsyon meselesinden ziyade ses kalitesiyle ilgili şeyler. Elimde bir adet uzaktan kumandalı hydrofoam mevcut. Onu uygun bir fiyata satabilirsem, kulaklık işi için daha derin araştırmalara girebilirim. Parçalayana kadar kullanacağım ne de olsa :)

    Gerçi şimdi baktım da, gerçekten çeşit epeyce az. Sennheiser'ın IE serisini göremedim bir de. Hoş, IE'nin fiyatları cep yakıyor ama en azından burada ucuz olurdu diye düşünüyorum.
  • Beyler site dolandırıcı bir site değil ama çok lakayit çalışıyorlar insanı sinir hastası edicek, ben oyun sipariş ettim zaten ürün hiçbiryerde yok ama diğer kulaklık filan gibi şeylerde o kadar bekletmiyorlar. alışveriş etmekten korkmayın önceden ettim eskiden bu kadar uzamamıştı şimdi ne olduysa böyle oldu sitede de çalışma var, bakalım ne zaman düzelicek olmadı bugun tekrar arıcam.
  • IE8 serisinin fiyatı Türkiyede daha ucuz bile denilebilir. Şaşırtıcı ama gerçek... Boşuna yurtdışında aramayın..

    quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    Açıkçası acelem yok. Yani en azından şu sıralar CX 300'üm çalışır durumda ve herhangi bir sinyal de vermiyor mevta olacağına dair. Tabi kulaklık işi için kıpırdanmama sebebiyet veren kondüsyon meselesinden ziyade ses kalitesiyle ilgili şeyler. Elimde bir adet uzaktan kumandalı hydrofoam mevcut. Onu uygun bir fiyata satabilirsem, kulaklık işi için daha derin araştırmalara girebilirim. Parçalayana kadar kullanacağım ne de olsa :)

    Gerçi şimdi baktım da, gerçekten çeşit epeyce az. Sennheiser'ın IE serisini göremedim bir de. Hoş, IE'nin fiyatları cep yakıyor ama en azından burada ucuz olurdu diye düşünüyorum.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.