Şimdi Ara

Mykonos adası ve vize hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, bu adaya giden var mı? vize gerekmiyor pasaport yeterli diye duydum ama ada sonuçta yunanistana bağlı ve yunanistan da bizden vize istiyor, yardımcı olursanız sevinirim.

• Cruise seyahat edeceksiniz vize gerekmiyor ama gün aşırı kalacaksanız vize almak zorundasınız. (Umuma mahsus pasaport sahibi olduğunuzu varsaydım.) Ayrıca Mykonos adasına bildiğim kadarıyla direkt Türkiye üzerinden ulaşım yok. Mykonos, Rodos ve Santorini ile birlikte en pahalı adalardan biri. Bir gece kulübünde ufak bir Heineken'in fiyatının 8 € olduğunu duyunca insan ister istemez mekandan ayrılıyor.
  • bilgi için teşekkür ederim, sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Cruise seyahat edeceksiniz vize gerekmiyor ama gün aşırı kalacaksanız vize almak zorundasınız. (Umuma mahsus pasaport sahibi olduğunuzu varsaydım.) Ayrıca Mykonos adasına bildiğim kadarıyla direkt Türkiye üzerinden ulaşım yok. Mykonos, Rodos ve Santorini ile birlikte en pahalı adalardan biri. Bir gece kulübünde ufak bir Heineken'in fiyatının 8 € olduğunu duyunca insan ister istemez mekandan ayrılıyor.

Bir heineken Türkiyede nekadar ki :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.