Şimdi Ara

MY PHONE EXPLORER yeni versiyonu ile ANDROID'e de destek veriyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
27.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

bağlanamadım

telefonda hata ayıklama modu var sa onu açmalısınız yoksa bağlantı sağlanmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

bağlanamadım

telefonda hata ayıklama modu var sa onu açmalısınız yoksa bağlantı sağlanmıyor...

hata ayıklama modu nedir
    gm discovery kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Dizi

Ayarlar > Geliştirici seçenekleri > Hata ayıklama modu

yine bağlanmadi
  • oist O kullanıcısına yanıt
    ben kabloyla bile yapamadım. yardım lütfen... çok ihtiyacım var ünkü aksi takdirde elle tek tek telefon numaralarını yazıcam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: genvfb

quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orijinalden alıntı: alpman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpman

nexus s almayı düşünüyorum.
    bu programla MS outlook takvim ve rehber bilgilerini 2 yönlü olarak usb üzerinden tel. ile senkr. yapabilir miyim?
    senk yapmak istediğim bilgisayarın internet bağlantısı yok.
    nexus s gingerbread kullanıyor.

teşekkürler

Evet yapabilirsin. Usb kablosunun bağlı olması ve telefonda hata ayıklamanın açık olması yeterli.

Usb için internete gerek yok. Gerçi Wi-fi la bağlantıda da internet olması gerekmiyor. Pc ve telefon aynı wi-fi noktasına bağlansın yeter.

tesekkur ederim bilgi icin. bilgisayarimda wifi de olmadigi icin usb kullanmak zorundayim.

takvim ve tel rehberi senkr olayi oldukca kritik benim icin.

bu arada hata ayiklamasi nedir?

bir de usb'yi takar takmaz senrk yapar mi yoksa ne gibi islemler gerekiyor, egeer zahmet olmazsa yazarsaniz sevinirim
    tsk.

Ayarlar>uygulamalar>geliştirme>usb hata ayılkaması tik'lenmiş olacak.
    ingilizce menü için : Settings>applications>development>USB debugging

Daha sonra pc den MPE programını çalıştırıp Dosya>bağlanı tıkladıktan sonra yönergeleri yapmalısın.
    Bağlandıktan sonra Dosya>ayarlardan ve Araçlar menüsünden gerekli özelleştirmeleri yapmalısın.
    Araçlar menüsünde "Yedek oluştur" seçeneğinden yedek alabilirsin.

kardeşim burdaki bütün yönergeleri yaptım ilk başta bağlandım kullandım fakat daha sonra ikinci kez bağlanmak istediğimde devamlı telefon ile bağlantı sağlanamadı usb kablosu bağlı değil diye hata veriyo acaba nerde hata yaptım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

same shit

• mrb lar bende samsung s2 var onla denedim ilk başta olmadı ama kiesi indirdim bir defa kiesle bağlantı kurdum sonrasında kiesi tamamen kapatıp myphoneexplorerdan bağlandı, ilk başta driverları vs. tanıyamadığından dolayı öle yapmış olabilir
    kiesi yükleyince pc. ye usb driverlarda otomatikmen iniyor ondan dolayı olmuş olabilir tekrar dan bir deneyin isterseniz.
  • Myphone explorer'ı kurdum Türkçe güzel bir programa benziyor. Telefona da kurdum usb ile bağlamaya çalışıyorum ama olmuyor usb cihaz bağlı değil diyor. Telefona kurduğum programı açıyorum USB Kablo Takıldı yazıyor hata ayıklama modu da açık. Pc'de ki programdan da android işletim sistemli telefonu seçiyorum. Sonra F1 'e bastığımda usb cihaz bağlı değil diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 27 Ekim 2013; 21:32:45 >
  • bilmiyorum ama telefonunuz desteklenmiyor olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Myphone explorer'ı kurdum Türkçe güzel bir programa benziyor. Telefona da kurdum usb ile bağlamaya çalışıyorum ama olmuyor usb cihaz bağlı değil diyor. Telefona kurduğum programı açıyorum USB Kablo Takıldı yazıyor hata ayıklama modu da açık. Pc'de ki programdan da android işletim sistemli telefonu seçiyorum. Sonra F1 'e bastığımda usb cihaz bağlı değil diyor

Telefonun driverları pcde yüklü mü? Yüklü değilse telefon ile usbden iletişime geçemez. Aygıt Yöneticisinden sarı ünlem işaretli (sürücüsü yüklenmemiş) aygıt var mı bir kontrol et.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Myphone explorer'ı kurdum Türkçe güzel bir programa benziyor. Telefona da kurdum usb ile bağlamaya çalışıyorum ama olmuyor usb cihaz bağlı değil diyor. Telefona kurduğum programı açıyorum USB Kablo Takıldı yazıyor hata ayıklama modu da açık. Pc'de ki programdan da android işletim sistemli telefonu seçiyorum. Sonra F1 'e bastığımda usb cihaz bağlı değil diyor

Telefonun driverları pcde yüklü mü? Yüklü değilse telefon ile usbden iletişime geçemez. Aygıt Yöneticisinden sarı ünlem işaretli (sürücüsü yüklenmemiş) aygıt var mı bir kontrol et.

Hallettim kardeş sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG L5 II kullanıyorum ekran kapandığı zaman veya kilitlediğim zaman bağlantı kopuyor
    Daha önce htc kullandım uzun zaman sorun çıkarmadı şimdi neden böyle birşey var arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

LG L5 II kullanıyorum ekran kapandığı zaman veya kilitlediğim zaman bağlantı kopuyor
    Daha önce htc kullandım uzun zaman sorun çıkarmadı şimdi neden böyle birşey var arkadaşlar

Bu tamamen modem ile telefondaki rom uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Modem telefon bağlı olduğunda ve telefonun ekranı açık olduğunda çok ufak bağlantı kesilmeleri oluyor. Siz bunu internette sörf yaparken hissedemiyorsunuz ancak diğer cihazlar ile iletişim sorunu yaratıyor. Çok sinir bozucu bir şey. Daha önce Sony Xperia S kullanıyordum bu sorun olmamasına rağmen. CM romlarını kullandığım zaman bu sorun oluşuyordu. Şimdi de LG OGP kullanıyorum bu sorun yok.

Sorunun bu olduğunu teyit için şunu yapın. TuneIn uygulamasını indirin. Modem ile internete bağlıyken herhangi bir radyoyu dinlerken ara sıra çalan müziğin durması "yeniden yükleniyor %xx" yazısı görünmesi oluyorsa sorun teyit edilmiştir. Ve maalesef yapacak bir şey yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

LG L5 II kullanıyorum ekran kapandığı zaman veya kilitlediğim zaman bağlantı kopuyor

Bu tamamen modem ile telefondaki rom uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Modem telefon bağlı olduğunda ve telefonun ekranı açık olduğunda çok ufak bağlantı kesilmeleri oluyor. Siz bunu internette sörf yaparken hissedemiyorsunuz ancak diğer cihazlar ile iletişim sorunu yaratıyor. Çok sinir bozucu bir şey. Daha önce Sony Xperia S kullanıyordum bu sorun olmamasına rağmen. CM romlarını kullandığım zaman bu sorun oluşuyordu. Şimdi de LG OGP kullanıyorum bu sorun yok.

Sorunun bu olduğunu teyit için şunu yapın. TuneIn uygulamasını indirin. Modem ile internete bağlıyken herhangi bir radyoyu dinlerken ara sıra çalan müziğin durması "yeniden yükleniyor %xx" yazısı görünmesi oluyorsa sorun teyit edilmiştir. Ve maalesef yapacak bir şey yok.

Çok teşekkür ederim cevap için.
    Ben şunu düşündüm acaba ekranı kapatınca veri transferini mi kapatıyor ayarlarını kurcaladım ama birşey bulamadım :(
    Batarya tasarrufu için olabilir mi acaba ekran acıkken sorun yok

• arkadaşlar bende ttnetin verdiği huawie hg521 kablosuz modem var bu modemin wifi şifresinine sadece rakam yazamıyoz illaki harfte istiyor ama telefondan myphoneexplorer wifi ile bağnmak için açınca wifi şifresi soruyor orayada harf yazdırmıyor ve myphoneexplorer ile pc ye wifi üzerinden bağlanamıyorum bi yardımcı olurmusunuz.Ya modeme harfsiz bi şifre koyma yolunu yada myphoneexplorer wifi şifresine harf yazmayı bulmak lazım..
  • My phone explorer da tuhaf bir hata var
    2 sms lik mesajı göndermiyor
    Hep tek tek gönderiyorum
    Bunu benden başka tespit eden var mı?
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    ben de de aynı durum oluyor çoklu gönderimlerde bilgisayardan onay vermemi istiyor. Bilgisayardan onay verildiği anda bi sorun kalmıyor.
  • Benden onay falan istemiyor
    gönderilemedi hatası cıkıyor
  • belki programı kaldırıp tekrar kurunca düzelebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

My phone explorer da tuhaf bir hata var
    2 sms lik mesajı göndermiyor
    Hep tek tek gönderiyorum
    Bunu benden başka tespit eden var mı?

Bu hata bazı romlarda veya cihazlarda olan bir durum. Sanırım kesinlikle program ile alakalı değil. Şu anda bende bu sorun yok.

Yine de dilerseniz yepyeni özellikleri olan debug beta sürüme güncelleyebilirsiniz. Vereceğim linkteki beta sürüm update'idir. Ana uygulamanın üstüne kurulur. Sık sık güncellenir. Bu yüzden verdiğim linki sık kullanılanlara ekleyin. Ara sıra tıklar güncellersiniz.

Bu pc uygulama update'i:http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneExplorer_DebugUpdate.exe
    Bu da sık güncellenen cihaz client'i:http://www.fjsoft.at/mpeclient.apk

Yeni özelliklerden bazıları:
    -Masaüstü bildirimleri. Telefonu elinize almadan bildirimleri temizleme. (bildirim çubuğuna gelen her şey masaüstünde de görürünür) (Erişebilirlikten izin vermeniz gerekli)
    -Ekran kontrolünde mouse kullanımı
    -Pc den telefona, telefondan pcye copy-paste yapabilirsiniz. Mesela pc'de uzun bir metin seçin kopyala deyin. Pc deki uygulamadaki araçlar>clipboarddan gerekli seçimi yapın. Sonra telefondan istediğiniz yere yapıştırın.
    vs.vs.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.