Şimdi Ara

MY PHONE EXPLORER yeni versiyonu ile ANDROID'e de destek veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
5
Favori
27.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Hemen her şeyi senkronizasyon (Fotolar, mesajlar, çağrılar, rehber vs vs.) yedekleme
    -Pc den arama, cevaplama, mesajlaşma.
    -Telefona rahatlıkla program yükleme
    -Telefondan PC'ye, PC'den telefona çok kolay dosya aktarma
    -Windows 7 ve Vista Gadget (gelen aramayı, gelen smsleri, pil ve şebeke durumunu gösterir)
    -Her şeyi ile Türkçe ve ücretsiz.
    -Herşeyi yedeklemek (sms, çağrılar, takvim, Apps vs.)
    -SMSleri PCye kolaylıkla arşivlemek. Hafıza kartına web sayfası olarak, excel, word, openoffice dosyası olarak kaydetmek.
    -PCden 1 saniyede Telefonun ekran görüntüsün almak.
    -İstediğiniz bir resmi kolaylıkla telefona duvar kağıdı yapmak.
    -Ve daha fazlası...

Pc ile bağlantıları sağlamak için Market'ten "MyPhone Explorer Client" programını indirmeniz gerekiyor.

MY PHONE EXPLORER
    MARKETİ OLMAYANLAR İÇİN CLIENT PROGRAMI :http://www.fjsoft.at/mpeclient.apk

Kullanım:
    Öncelikle pc deki uygulama ilk çalıştırınca Güvenlik Duvarı (firewall) uygulamasına "her zaman izin ver" (always allow) demeniz gerekli.

Wi-fi ile bağlanma (Dikkat: Öncelikle pc ve telefon aynı modeme bağlı olmalı. Pc'nin kablolu veya kablosuz olarak bağlanması hiç önemli değil)
    -Telefondaki uygulamayı çalıştırın.
    -Pc deki uygulamayı çalıştırınca gelen ekrandan android'i seçin.
    -Bağlantı için wifi'ı seçin.
    -Sonraki yönergeleri yapın.

Usb ile bağlanma:
    İlk iki madde aynı;
    -Telefonda usb hata ayıklama açık olmalı. (Ayarlar>uygulama ayarlarır>geliştirme>usb hata ayıklamaya bir tik koyun)
    -Pc deki uygulamada usb'yi seçin

Bluetooth ile bağlanma:
    İlk iki madde aynı;
    -Telefon ile pc'yi eşleştirin ve telefonun güvenilir cihaz olarak tanınmasını sağlayın. (Eşleştirme: Telefonda bluetooth'u açıp bulunabilir yapın. Pc de sağ alt köşedeki (sistem traydeki) bluetooth simgesini sağ tıklayıp "aygıt ekle"ye basın ve yönergeleri takip edin)
    -Pc deki uygulamada bluetooth'u seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 16 Ekim 2011; 13:49:19 >

• Dosyaları (mp3, Rom, .apk, film, altyazı vs.) android telefonunuzub SD kartına atmak için MPE penceresinden "memory Stick" e tıklayın ve sürükle bırak yapın yeter. Telden PCye dosya almak için de tam tersini yapın. Ayrıca sağ MPE penceresi içindeki dosyayı sağ tıklayıp silebilirsiniz de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 22 Mart 2011; 11:48:02 >
  • Linux versiyonu çıkarılmadıkça ilgilenmiyorum Bence çok gerekli birşey değil Wifi File Explorer ve Astro ikilisi tüm işimi hallediyor. Ama tabiki bu programın tamamen gereksiz olduğu anlamına gelmiyor. Zevk ve renk meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

Linux versiyonu çıkarılmadıkça ilgilenmiyorum Bence çok gerekli birşey değil Wifi File Explorer ve Astro ikilisi tüm işimi hallediyor. Ama tabiki bu programın tamamen gereksiz olduğu anlamına gelmiyor. Zevk ve renk meselesi

Wine ile linuxta problemsiz kullananlar var.

Wifi file explorer kullanmıştım. Dosya göndermek MPE ye göre daha zahmetli bence. Dosya almak için de ücretli versiyonunu kullanmak gerekiyor. MPE ücretsiz ve türkçe.

Yukarıda belirttiğim gibi her şey çok zahmetsiz bir şekilde halledilebiliyor. Ancak tabiki zevk meselesi. Daha çok uğraşmak daha zevkli gelebiliyor bazı kişilere. Örneğin barkodu dururken önce pc ye indirip telefona atıp File exlorer ile uygulama kuranlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

Linux versiyonu çıkarılmadıkça ilgilenmiyorum Bence çok gerekli birşey değil Wifi File Explorer ve Astro ikilisi tüm işimi hallediyor. Ama tabiki bu programın tamamen gereksiz olduğu anlamına gelmiyor. Zevk ve renk meselesi

Wine ile linuxta problemsiz kullananlar var.

Wifi file explorer kullanmıştım. Dosya göndermek MPE ye göre daha zahmetli bence. Dosya almak için de ücretli versiyonunu kullanmak gerekiyor. MPE ücretsiz ve türkçe.

Yukarıda belirttiğim gibi her şey çok zahmetsiz bir şekilde halledilebiliyor. Ancak tabiki zevk meselesi. Daha çok uğraşmak daha zevkli gelebiliyor bazı kişilere. Örneğin barkodu dururken önce pc ye indirip telefona atıp File exlorer ile uygulama kuranlar var.

Evet yükledim ve çalıştırdım. Gayet başarılı bir program. Teşekkürler. Bir çok işi bir programda yapyor olması çok güzel

• Gayet güzel bir uygulama. Linux versiyonuda olsa iyi olurdu.
  • 10 numaraa harika mükemmel başka başkaa ne desem . tel içerde elime almıyorum wi-fi ile pc den mesaj atıyorum her kayıta ulaşıyorum . muthişş muthişşş yüzyılın programı :D çok tşkler dostumm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni85

Gayet güzel bir uygulama. Linux versiyonuda olsa iyi olurdu.

Linux versiyonunda çalışması için gerekli açıklamalar resmi forumunda bir konu altında açıklanmış.

http://www.fjsoft.at/forum/viewtopic.php?t=7617
  • quote:

quote:

Linux versiyonunda çalışması için gerekli açıklamalar resmi forumunda bir konu altında açıklanmış.

Konuya baktımda baya zahmetli bir işe benziyor. Uygun bir zamanda denemeye çalışacağım.

• Wine ile uğraşmak gerekiyor baya. Hazır uğraşılmışını Linux versiyonu olarak koysalardıya
  • quote:

quote:

quote:

Konuya baktımda baya zahmetli bir işe benziyor. Uygun bir zamanda denemeye çalışacağım.

Konuya ben de yeni baktım. Ancak çok zahmetli bir iş değilmiş. O uzun uzun anlatılan 1.7 versiyonun altındakiler için.

1.7 ve son sürüm olan 1.8 versiyonunun kurulumu Windows'daki gibiymiş. Yani Linux'da exe dosyasının üstüne sağ tıklayıp "Wine'la aç" demek yeterli sanırım. Zira Linux hiç kullanmadım

• BU programla ilgili bir sorum olacak :

Bir network dahilinde wifi olarak bağlandığınızda ve cepten programın client'ını çalıştırdığınız da , cep kendine bir ip no atıyor. Bilgisayara yüklenmiş Myphone explorer programıda bu ip ile bağlantı kurup telefonla iletişimi geçiyor. aynı network içinde başka bir bilgisayardan aynı ip no'yu internet explorer'a girdiğimiz zaman (ama bilgisayarında myphone explorer yüklü olmadığını varsayıyoruz) aynı ekranı yani bağlanan telefonun bütün bilgilerini, mesajlarını contact'larını görebilir mi. Ben denedim. bağlanmıyor ama yine de emin olamadım.
  • quote:

Konuya ben de yeni baktım. Ancak çok zahmetli bir iş değilmiş. O uzun uzun anlatılan 1.7 versiyonun altındakiler için.

1.7 ve son sürüm olan 1.8 versiyonunun kurulumu Windows'daki gibiymiş. Yani Linux'da exe dosyasının üstüne sağ tıklayıp "Wine'la aç" demek yeterli sanırım. Zira Linux hiç kullanmadım

Peki kurduktan sonra wifi üzerinden bağlanma çalışıyor mu denediniz mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imtr

BU programla ilgili bir sorum olacak :

Bir network dahilinde wifi olarak bağlandığınızda ve cepten programın client'ını çalıştırdığınız da , cep kendine bir ip no atıyor. Bilgisayara yüklenmiş Myphone explorer programıda bu ip ile bağlantı kurup telefonla iletişimi geçiyor. aynı network içinde başka bir bilgisayardan aynı ip no'yu internet explorer'a girdiğimiz zaman (ama bilgisayarında myphone explorer yüklü olmadığını varsayıyoruz) aynı ekranı yani bağlanan telefonun bütün bilgilerini, mesajlarını contact'larını görebilir mi. Ben denedim. bağlanmıyor ama yine de emin olamadım.

Ben de denemedim. Ama mümkün görünmüyor bence. Ip ile olduğundan emin misin? Client-router aracılığı ile sadece MPE iletişim kurabilir diye düşünüyorum.

Ancak
    -Eğer networke bağlı herhangi bir bilgisayar MPE yüklerse
    -Telefondaki client açık durumda ise (Bağlı olmadığı 15 dakika içinde kendini kapatıyor)
    -Sizin pc o anda bağlı değilse
    Wi-fi ile bağlanıp telefondaki her şeyi görebilir.

Bundan dolayı eğer aynı networke bağlı birden fazla pc varsa USB ile bağlantı güvenli olur kanısındayım.

• quote:

quote:

Peki kurduktan sonra wifi üzerinden bağlanma çalışıyor mu denediniz mi.

Windows'da çalışıyor. Ama daha önce dedğim gibi Linux ile kullanmadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imtr

BU programla ilgili bir sorum olacak :

Ben de denemedim. Ama mümkün görünmüyor bence. Ip ile olduğundan emin misin? Client-router aracılığı ile sadece MPE iletişim kurabilir diye düşünüyorum.

Ancak
    -Eğer networke bağlı herhangi bir bilgisayar MPE yüklerse
    -Telefondaki client açık durumda ise (Bağlı olmadığı 15 dakika içinde kendini kapatıyor)
    -Sizin pc o anda bağlı değilse
    Wi-fi ile bağlanıp telefondaki her şeyi görebilir.

Bundan dolayı eğer aynı networke bağlı birden fazla pc varsa USB ile bağlantı güvenli olur kanısındayım.

Evet dün denedim bir kaç network'e bağlı makinede ve kesinlikle görünmüyor. O zaman doğru bağlantı dediğiniz gibi Client - router aracılığı. O açıdan da emniyetli gözüküyor.

Teşekkürler

• Süper bir uygulama bence her android sahibinin pc sinde olmalı. Teşekkürler bu bilgi için.
  • iyi program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 24 Ekim 2010; 21:06:16 >
  • paylasım ıcın tesekkurler.
    cok ısımıze yarayacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

İyi bir program.
    Teşekkürler...
    Wifi üzerinden bilgisayarla telefon arasında veri alış verişi yapılabiliyor. Hız düşük tabiki (ortalama 350 kb/sn); özellikle büyük boyutlu dosyalarda epey beklemek gerekiyor. Ayrıca veri alış verişi sırasında bilgisayarı kullanamıyorsunuz. Bunların dışında çok güzel bir program.

Yanlış bilgi olmasın!!!

Windows'da dosya transferi sırasında hem telefonu hem de PC yi kullanabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.