Şimdi Ara

MY PHONE EXPLORER yeni versiyonu ile ANDROID'e de destek veriyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
27.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows mobile kullanırken my mobilier programı aynı işi görüyor hatta pcden telefonun ekranına bağlanıp mouse ile telefonu kullanabiliyorduk. my mobilier programının şimdide android için olanı yapılmış biraz kurcaladım. bağlantısı falan gayet güzel ama telefon ekranını pcde acamadım. kullanan arkadaslarımız varmı acaba?

http://mymobiler.com/?p=42
  • quote:

Orijinalden alıntı: meheme86

windows mobile kullanırken my mobilier programı aynı işi görüyor hatta pcden telefonun ekranına bağlanıp mouse ile telefonu kullanabiliyorduk. my mobilier programının şimdide android için olanı yapılmış biraz kurcaladım. bağlantısı falan gayet güzel ama telefon ekranını pcde acamadım. kullanan arkadaslarımız varmı acaba?

1.8.2 versiyonu yeni çıktı.

Bu versiyonda full telefon ekranını görebiliyorsun. Ancak ekranı mouse ile yönetemiyorsun.

Mouse ile yönetmeye ne gerek varsa tabi... Lakin telefondan yapabileceklerini pc ile zaten yapabiliyorsun.

• bende lg optmis black var ama telefonun wifi açıkken program wifi açın diyo yani wifi açıklığını program telefonda görmüyor. bluettoth bağlantısı da yapamadım. sıkıntım wi fi kullanamamak bilgisyar windows üzerinden zaten bluttooth ile görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

windows mobile kullanırken my mobilier programı aynı işi görüyor hatta pcden telefonun ekranına bağlanıp mouse ile telefonu kullanabiliyorduk. my mobilier programının şimdide android için olanı yapılmış biraz kurcaladım. bağlantısı falan gayet güzel ama telefon ekranını pcde acamadım. kullanan arkadaslarımız varmı acaba?

Bu versiyonda full telefon ekranını görebiliyorsun. Ancak ekranı mouse ile yönetemiyorsun.

Mouse ile yönetmeye ne gerek varsa tabi... Lakin telefondan yapabileceklerini pc ile zaten yapabiliyorsun.

Mouse ile yönetebiliyorsun telefonu.Gerçi biraz ağır çalışıyor ama maus ve klavye işlemleri sorunsuz yapılıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

quote:

Mouse ile yönetebiliyorsun telefonu.Gerçi biraz ağır çalışıyor ama maus ve klavye işlemleri sorunsuz yapılıyor..

Evet öyleymiş. Sadece 1 kere açıp denemiştim. Olmayınca...
    Teşekkürler uyarın için.

Bu arada sadece usb'den çalışması kötü. Yerinden kalkmadan öteki odadaki telefona bakmak için iyi olurdu. Ama usb'den bağlanınca telefon zaten yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 16 Ekim 2011; 13:50:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

bende lg optmis black var ama telefonun wifi açıkken program wifi açın diyo yani wifi açıklığını program telefonda görmüyor. bluettoth bağlantısı da yapamadım. sıkıntım wi fi kullanamamak bilgisyar windows üzerinden zaten bluttooth ile görüyor.

İlk postta tüm bağlantı çeşitleri için yapılması gerekenleri ekledim. Tüm onları doğru yaptıysan sorun olmaması gerekli.

Not:
    -Marketin yoksa MPE client linkini yeniledim. Önceki çok eski client uygulamaydı. Yenisini yükle.
    -Uygulamanın güvenlik duvarı tarafından izinli olduğundan emin olmalısın.
  • telefona indirdim, pc uygulamasını nerden indiriyoruz?
  • My Phone Explorer' ın bilgisayar için gerekli olan uygulamasını aşağıdaki linkten indirebilirsin.
    http://download2.project66.de/MyPhoneExplorer_Setup_1.8.2.exe

Yukarıdaki uygulamayı indirip bilgisayara kurduktan sonra telefonla markete girip My Phone Explorer Client'' adlı uygulamayı telefona kurun.
  • Gayet güzel bir program. Connectify ile ağı telefonla paylaşıyorum. Connectify nin ağına bağlıyken gördü sorunsuz..
  • 30dan Fazla kişiye Aynı Ayda Mesaj Göndermeye Çalıştığımızda

30 dan sonraki her mesaj için
    com.fjsoft.myphoneexplorer.client çok sayıda sms Gönderiyor
    Devam için Tamam Basın Gibi Bir uyarı Veriyor
    Tamam Hemen Basmadığımız Zaman Göndermeyip bir Sonraki Gönderim için Yine Aynı Mesajı Gösteriyor
    ne Yapmak Gerekiyor
  • Zevkle kullandıgım yazılımlardan bir tanesi
  • bazen wifi ile dosya trasferi yaparken tam ortada telefon ile bağlantı imkansız diye bi uyarı veriyor ve baglantı kopuyor gıcık etmeye basladı beni bu program
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

bazen wifi ile dosya trasferi yaparken tam ortada telefon ile bağlantı imkansız diye bi uyarı veriyor ve baglantı kopuyor gıcık etmeye basladı beni bu program

Transfer yaparken hafıza yetersiz kalınca o hatayı verir. Bir kontrol edin. 2 senedir kullanıyorum bu nedenin dışında böyle bir hata ile karşılaşmadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

bazen wifi ile dosya trasferi yaparken tam ortada telefon ile bağlantı imkansız diye bi uyarı veriyor ve baglantı kopuyor gıcık etmeye basladı beni bu program

Transfer yaparken hafıza yetersiz kalınca o hatayı verir. Bir kontrol edin. 2 senedir kullanıyorum bu nedenin dışında böyle bir hata ile karşılaşmadım.

hafızadan kasıt depolama alanımı? 16 gb lık hafıza kartı var 2 3 mb lık bi dosyayı bile gönderirken telefonla bağlantı imkansız uyarısı veriyor ve bağlantı kopuyor
  • Evet kastetiğim hafıza kartı vs. gibi depolama alanı alanı.

Şu var: Biraz arştırma yaptım. Bazı dosya türlerinde sorun yaşanabiliyormuş. Transfer etmek istediğiniz dosya türü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Linux versiyonu çıkarılmadıkça ilgilenmiyorum Bence çok gerekli birşey değil Wifi File Explorer ve Astro ikilisi tüm işimi hallediyor. Ama tabiki bu programın tamamen gereksiz olduğu anlamına gelmiyor. Zevk ve renk meselesi

bu program sony ericsson telefonlar için geliştirilmişti şimdi ise android sürüm desdekli olduğundan genel bir kllnım mümkündür snaırım. ama yazıımın gereksiz olduğunu söylemek tek kelimeyle sacmalık.. ben yıllardır kullnıyorum böyle gerekli bir uygulama görmedim,, ya sen programın amacınının farkında değilsin ve neler yapabildiğini bilmiyorsun yada kullanamadığın için laf adıyorsun.. gelmiş gecmiş en gerekli programlardan biridir, eğer elinde pc ve telefon varsa mutlaka bu programda olmalıdır.. tabi bunlar gelişmiş kullnıcılar için,,, en basitinden verilerini saklayamayan kişilerden biriysen tabiki bunlara ne gerek var! öyle değil mi...

• bazı ufak defek sorunlar yaşanıyor sonra hellediyorum yani cözülüyor,,, bağlantıları yeniden kurmayı deneyin, cıhazı yeniden tenıtmak gibi.. dün akşam işlerimi hallederken uygulama kapattı kendini yeniden , yeniden denedim sonra, sub ile normal pc ye bağladım birde baktımki yaklaşık 6gb verimim found.000 dosyası olmuş, neyseki dosyalarımı toparlmak imkansız değil!

tabi benim asıl sorunum şu ki!!!

bunda bulunan wifi bağlantıyı yapmak istedim ama başaramadım, bundan önce ben telefonda bazı uygulamalrı pc ye wifi bağlantı yapması için uğraşıyordum ki acaba bu program görecekmi diye denedim, iştew oradan temelde bir sorun olduğunu farkettim..
    yani
    ben pc de modem yok! kaltırdım..
    telefonda kullandığım interneti pc ye paylaşıyorum! bunun yollarını biliyorsunuzdur anlatmaya gerek yok..
    masa üstü pc de wifi aparat var, kullnıyorum! bunu ilk aldığımda telefon ile pc arasında dosya aktarımı için düşünmüştüm, o zamanlar ttnet kullnıyordum, sonra uğraşırken daha önce yapmak itediğim pc den telefona internet paylaşma yolunu hallettim ama pc de kullandığım bir program ile..
    o zamanlar, pc de internet olduğundamı bilmem telefonu da pc ye wifi bağlıyordum, o haldeyken wifi explorer ile bağlantı yapıyordum! yani wifi bağlantı gercekleşiyordu..

şimdi ise,
    pc de kullandığım wifi aparat ve telefonumda wifi aktif ettiğimde, pc telefonu wifi ağını görmesi gerekmiyor mu?
    burada bir sıkıntı var bunu cözemiyorum,

telefonun wifi üzerinden pc ile iletişime gecmesi için modem şart mı?.. ama kaplolu internet kullanmıyorken bir işe yarar mı? lütfen bilgisi olan arkadaşalr yardımcı olabilirler mi, cok sevinirim!!
    şimdiden teşekkürler..

bu sorun benim için cok önemli
    android telefonumda bulunan bazı uygulamalrı pc ile wifi bağlantı kurarak pc de bazı şeyler yapacağım...

www.dj-61dunyasi.tr.gg dj61caner@gmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: dj-61

quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Linux versiyonu çıkarılmadıkça ilgilenmiyorum Bence çok gerekli birşey değil Wifi File Explorer ve Astro ikilisi tüm işimi hallediyor. Ama tabiki bu programın tamamen gereksiz olduğu anlamına gelmiyor. Zevk ve renk meselesi

bu program sony ericsson telefonlar için geliştirilmişti şimdi ise android sürüm desdekli olduğundan genel bir kllnım mümkündür snaırım. ama yazıımın gereksiz olduğunu söylemek tek kelimeyle sacmalık.. ben yıllardır kullnıyorum böyle gerekli bir uygulama görmedim,, ya sen programın amacınının farkında değilsin ve neler yapabildiğini bilmiyorsun yada kullanamadığın için laf adıyorsun.. gelmiş gecmiş en gerekli programlardan biridir, eğer elinde pc ve telefon varsa mutlaka bu programda olmalıdır.. tabi bunlar gelişmiş kullnıcılar için,,, en basitinden verilerini saklayamayan kişilerden biriysen tabiki bunlara ne gerek var! öyle değil mi...

Sakin ol şampiyon, herkes kendi adına konuşuyor burada ki ben de mesajımda bunu özellikle belirtmiştim. Öncelikle GNU/Linux versiyonu çıkmadığı sürece istesem de kullanamam. İkincisi bu programın sunduğu özelliklerin bir kısmını zaten telefon üzerindeki alternatifler sunuyor, diğer kısmı da BENİM İÇİN gereksiz 6 yıldır GNU/Linux ve 2 yıldır Android kullanan adama verilerini saklayamayan kişi dedin ya iyi güldürdün beni

• Bende seneler öncesinde sony ericsson p990 ım için kullanıyordum, android e uyarlanmış olması çok iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxxx

Arkadaşlar ben kurduktan sonra usb den senkronize ettim sorunsuz daha sonra hata verdi kaldırıp kurdum ama şimdi bağlantı kurarken obex protokol tanımlanamadı diyor obex error code D0 bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ajanda ve telefon rehberinde veriyor bu hatayı

Bende de var bu sorun. Çözümünü bulan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.