Şimdi Ara

My Name is Earl (2005-2009) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
1
Favori
13.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: = RaiKoNéN =

Nası bi dizi bu ya? Güzel mi?

Alıntıları Göster
    tuncerug bak harika bi dizi kesinlikle tavsiye ederim sezon finali nedeniyle eski bölümlerinide veriyorlar saat 20:35 de cnbc-e yi aç görürsün harika bi dizi

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

tuncerug bak harika bi dizi kesinlikle tavsiye ederim sezon finali nedeniyle eski bölümlerinide veriyorlar saat 20:35 de cnbc-e yi aç görürsün harika bi dizi

Alıntıları Göster
    Gülmek eğlenmek için güzel bi dizi.....Listesi de baya kalabalık be Earl'in bu arada o bıyıkları bana kadir Bey'i(En Son BAbalar Duyar) hatırlatti

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

ok hocam bakarım

• quote:

arkadaşlar ben hiçbir bölümünü kaçırmadım my name is earl ın çok zevkli şamata bir dizi hele kardeşi rayn mi nedi war ya şişko o çok komik sezon finalini de izledim artık birkaç ay sonra yine yapışcam tv ye
    quote:

arkadaşlar ben hiçbir bölümünü kaçırmadım my name is earl ın çok zevkli şamata bir dizi hele kardeşi rayn mi nedi war ya şişko o çok komik sezon finalini de izledim artık birkaç ay sonra yine yapışcam tv ye

+1 bende de cok komik guzel bir dizi
    ama ben sezon finalini kacirdim...nooooldu finalde?????

• quote:

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

Finalde 1. bölüme flashback yaptılar. Ama bizim izlemediğimiz kısımları ve biletin tekrardan Earl'e nasıl ulaştığını gösterdiler.

Keşşaf Cin Ruhu

• quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

Finalde 1. bölüme flashback yaptılar. Ama bizim izlemediğimiz kısımları ve biletin tekrardan Earl'e nasıl ulaştığını gösterdiler.

Alıntıları Göster
    hdenk geldiğimde izliyorum diziyi gerçekten çok komik

• quote:

Orijinalden alıntı: woop

hdenk geldiğimde izliyorum diziyi gerçekten çok komik

Alıntıları Göster
    en çok güldüğünüz bölüm hangisi? benim Earl ile kardeşinin su tankerimiydi neydi mahsur kaldıkları bölümdü.sonunda baya bi gülmüştüm.bide Joyun çocuklarıyla ilgi olan bölümdü.

Orijinalden alıntı: tekno06

en çok güldüğünüz bölüm hangisi? benim Earl ile kardeşinin su tankerimiydi neydi mahsur kaldıkları bölümdü.sonunda baya bi gülmüştüm.bide Joyun çocuklarıyla ilgi olan bölümdü.

Alıntıları Göster
    ben cnbc dekı tum sitcomlara bayılıom ama earl ve malcom un yeri ayrı tabe
    ayrıca o şişko kardesi bide butterfly efect te gorsenız aradakı ucuruma sasarsanız

yükselen ben değilim alçalan duvarlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno06

Las Vegasın 2.sezon bitti yeni bölümler eylülde

Alıntıları Göster
    dizi komik olunca, savunduğu felsefeyede aynı muameleyi yapıyoruz.
    Buna karşılık Karma felsefesi son derece mantıklıdır.

Orijinalden alıntı: belirsizlik

dizi komik olunca, savunduğu felsefeyede aynı muameleyi yapıyoruz.
    Buna karşılık Karma felsefesi son derece mantıklıdır.

Alıntıları Göster
    Tabii böyle söyleyince, bir parça ayakları havada kalıyor.
    Şöyle düşünün: 'Çin'de bir kelebek kanat çırptığında Amerika'da zelzeleye neden olabilir' tümcesinin açıkladığı da Kelebek Etkisidir.
    Ya da yolda bir köpeğe tekme attığınzda, köpeğin ısırdığı bir insanın yarattığı gerilim kötü enerjisinin hiç durmadan dünyayı dolaşacağı teorisi vardır. Yani dizideki kadar hızlı dönüşü yoktur ama mutlaka döner, sizi bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: belirsizlik

Tabii böyle söyleyince, bir parça ayakları havada kalıyor.
    Şöyle düşünün: 'Çin'de bir kelebek kanat çırptığında Amerika'da zelzeleye neden olabilir' tümcesinin açıkladığı da Kelebek Etkisidir.
    Ya da yolda bir köpeğe tekme attığınzda, köpeğin ısırdığı bir insanın yarattığı gerilim kötü enerjisinin hiç durmadan dünyayı dolaşacağı teorisi vardır. Yani dizideki kadar hızlı dönüşü yoktur ama mutlaka döner, sizi bulur.

Alıntıları Göster
    bu adamın dizi içindeki resimlerini pcden baskı alıp poster yapıcaktım kız kardeşim izin vermedi
    konusu çok güzel gerçekten
    nadide ülkemizin azap yolu, büyük yalan, gel bide sen vur tarzı dizilerinden sıkılanlara tavsiye edilir
    türk dizi düşmanı değilim, sadece değişim
    bu arada ben bu adamı fareye benzettiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ironimperor

bu adamın dizi içindeki resimlerini pcden baskı alıp poster yapıcaktım kız kardeşim izin vermedi
    konusu çok güzel gerçekten
    nadide ülkemizin azap yolu, büyük yalan, gel bide sen vur tarzı dizilerinden sıkılanlara tavsiye edilir
    türk dizi düşmanı değilim, sadece değişim
    bu arada ben bu adamı fareye benzettiyorum

Alıntıları Göster
    katılıyorum kesinlikle,yabancılar daha iyi dizi-film yapıyolar bence.bayılıyorum ben bu my name is earl'e matrak bi dizi gerçekten bir bu bir de prison break

• quote:

Orijinalden alıntı: melo_23

katılıyorum kesinlikle,yabancılar daha iyi dizi-film yapıyolar bence.bayılıyorum ben bu my name is earl'e matrak bi dizi gerçekten bir bu bir de prison break

Alıntıları Göster
    Ben diyecek söz,yapcak yorum bulamıyorum mükemmel bi dizi sezon finali hele abi duygu ve komiklik ikiside var daha ne olsun zaten tipler oyunculara tam olmuş şimdi kardeşin ismini araştırıcam kafama takıldı izleyin asla kaybetmezsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: bad_hero

Ben diyecek söz,yapcak yorum bulamıyorum mükemmel bi dizi sezon finali hele abi duygu ve komiklik ikiside var daha ne olsun zaten tipler oyunculara tam olmuş şimdi kardeşin ismini araştırıcam kafama takıldı izleyin asla kaybetmezsiniz...

Alıntıları Göster
    dizi insn haytına güzel bir soluk getiriyor. tabi banada. mesela o otelde deki kat görevlisi çok güzel. bir türlü resimlerini bulamadım

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

Hareket etmezsen, zincirlerini farkedemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

dizi insn haytına güzel bir soluk getiriyor. tabi banada. mesela o otelde deki kat görevlisi çok güzel. bir türlü resimlerini bulamadım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

nasıl bulamazsın yaw

Nadine Velazquez resimler tıkla!.. #1
    Nadine Velazquez resimler tıkla!.. #2
    Nadine Velazquez resimler tıkla!.. #3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 12 Ağustos 2006; 17:11:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: r7brtpires

quote:

nasıl bulamazsın yaw

Alıntıları Göster
    Valla komik bi dizi ben de fırsat buldukça izliyom,bi bölümde üniversitedeki hatuna yazıyodu da arılar earl'e yazmıştı amma gülmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: theja

Valla komik bi dizi ben de fırsat buldukça izliyom,bi bölümde üniversitedeki hatuna yazıyodu da arılar earl'e yazmıştı amma gülmüştüm

Alıntıları Göster
    geçen gün atv de yayınlayacakları bi filmin reklamı vardı..başrode bizim earl oynuyo..bıyıksız hali çok komikti
     My Name is Earl (2005-2009)

bu arada yeni sezonda devam edecek di mi bu dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 13 Ağustos 2006; 12:14:29 >

• quote:

quote:

nasıl bulamazsın yaw

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

nasıl bulamazsın yaw

Ne zmn cıkıyodu bu dizi.Ben izlemeye karar verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: tracy

geçen gün atv de yayınlayacakları bi filmin reklamı vardı..başrode bizim earl oynuyo..bıyıksız hali çok komikti

bu arada yeni sezonda devam edecek di mi bu dizi

Alıntıları Göster
    @tracy
    yeni sezon derken cnbc-e 2006sonbahar'ı kastediyosan devam edemez çünkü amerika'da bile 2.sezon 21eylül'de başlıyor yani bir sonraki sene devam etme ihtimali yüksek earl'ün

@= RaiKoNéN =
    1.sezon tekrar bölümleri 21ağustos'ta başlıyor, h.içi hergün 20:30'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 13 Ağustos 2006; 12:26:40 >

• quote:

@tracy
    yeni sezon derken cnbc-e 2006sonbahar'ı kastediyosan devam edemez çünkü amerika'da bile 2.sezon 21eylül'de başlıyor yani bir sonraki sene devam etme ihtimali yüksek earl'ün

@= RaiKoNéN =
    1.sezon tekrar bölümleri 21ağustos'ta başlıyor, h.içi hergün 20:30'da

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

@tracy

hadi yaaa

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.