Şimdi Ara

My Name is Earl (2005-2009) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
12.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten Latin Amerikalıların İngilizce aksanına hastaydım..bu kız kopardı o gün beni...

ki Earl 'ün sesine uyuz olurum ve izlemem ama diziyi o gün denk geldi..güzeldii
  • çok komik bir dizi
  • Kalite olmasada izlemesi eglenceli bir dizi
  • Evet 2. sezonu eskisi kadar seyredemiyorum ben nedense. Bu akşam tekrar bölümü vardı seyrettim. Listeden hiç bahsetmedi. Kızı da sınır dışı ettiler yazık.
  • Güzel Bir Dizi,Earl Harika
  • Bu diziyi izleyen varmı arkadaşlar forumda aradım konusunu ama bulamadım.

Daha 1.Sezon 6.Bölümdeyim ama çok sardı harbiden süper bişe

My Name is Earl (2005-2009)

KONU

Hayatında kimseye yararı dokunmamış Earl, bir gün kazı-kazan kartından 100.000 dolar kazanır. Ancak ödülü kazandıktan hemen sonra, daha parayı alamadan trafik kazası geçirmesi ve bu sırada da kazı-kazan kartını kaybetmesi yaşamını Karma (Türk versiyonu Ne ekersen onu biçersin.olan, Hinduizm, Budizm...gibi dinlerde kabul gören bir felsefedir) felsefesine göre düzenlemesine neden olur.

Earl'e erkek kardeşi Randy, Randy'nin sevgilisi Meksikalı ve otel hizmetçisi olan Catalina yardımcı olmaktadır. Onların yardımı ile Earl hayatı boyunca yaptığı yanlışları düzeltmektedir. Ancak eski karısı Joy onu engellemekte ve ikramiyeyi ele geçirmeye çalışmaktadır.

EhrimeN

• bende bu diziyi takip ediyorum cok eglenceli bi dizi verdigi mesajlarda cok iyi

deadman92
  • cnbc-e de izliyordum karışık bir şekilde izliyordum şimdi 1. sezondan başlıyorum izlemeye

Guest
  • Şimdiye kadar düzensiz bir şekilde izlediğim olurdu ama artık düzenli izliyorum.
    Perşembeleri 20:30 - 21:15 arası sanırım Cnbc-e'de.

Gerçekten süper dizi Earl'ün sesine hastayım.

Behram
  • Güzel fakat rakiplerinin gerisinde bir dizi.

Scrubs, Entourage, How I Met Your Mother gibi bombaları izlemeden bu diziyle vakit kaybetmeyin bence.

Dante
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Güzel fakat rakiplerinin gerisinde bir dizi.

Scrubs, Entourage, How I Met Your Mother gibi bombaları izlemeden bu diziyle vakit kaybetmeyin bence.

How i met your mother'la karşılaştırılamaz tabiki Kategorisinde 1 numara

Scrubsı dün indirmeye başladım bakalım oda güzelmi

Entourage'yide ilk kez duydum hemen araştırıyorum

EhrimeN

• şimdiye kadar yayınlanmış tüm bölümlerini izledim Earl ün hastasıyım
    3.sezonda 13 bölüm yayınlandıktan sonra ara verilmişti,geçen hafta yeni bölümlerle tekrar başladı,izlemeyenler kesin izlesin çok eğlenceli

©em
  • Yabancı komedi dizileri çok güzel oluyor, sağolsun CNBCE sayesinde hepsiyle tanışıyoruz. Ama bana tüm bölümleri takip edecek kadar zevk vermiyor, yani herhangi bir bölümü eski bölümleri bilmeden sadece gülmek için izliyorum, eski bölümlere falan bağlıda kalmıyorsunuz, o yanıda güzel..

.i.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Güzel fakat rakiplerinin gerisinde bir dizi.

How i met your mother'la karşılaştırılamaz tabiki Kategorisinde 1 numara

Scrubsı dün indirmeye başladım bakalım oda güzelmi

Entourage'yide ilk kez duydum hemen araştırıyorum

Entourage başta sıkar. İlk sezonun sonlarından sonra kopar gider bağımlısı eder insanı

Dante

• Bu dizinin dramatize edilmiş yerli versiyonu STV'de oynuyor "Hakkını Helal Et" adı altında. Bu dizi gibi komedi değil fakat ben severek izliyorum. Asıl ilginç olan ise başroldeki Murat Earl'e ikizi kadar benziyor.

My Name is Earl (2005-2009)

vozer
  • Ben baya geri kalmışım bu yabancı dizi işine. Bi lost'u izledim

PHI
  • Dek geldikçe izliyorum, güzel bi dizi..

Katre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ben baya geri kalmışım bu yabancı dizi işine. Bi lost'u izledim

Sadece lostumu

Sen baya geri deil çağ dışı kalmışın

EhrimeN
  • Arkadaşlar sezon 1 bölüm 19 da dakika 10:30 gibi felan earl ve ekürisi markete girdiklerinde çalan parça hangisidir ? Seçebildiğim sözler " .... play the guitar on ntv" "thats the way you...", yanlız bunlarla pek bişey bulamadım şarkı gayet eski kulak aşinalığım var ama...

Edit : Dire Straits - Sultans of Swing olabilirmi ?

Antor
  • Var ben izliyorum.

3.sezon 14-15. bölümün yayınlanmasının üzerinden bir hafta gecmesine rağmen altyazı bulamadım elinde altyazı olan var mı?

.:ER_JaNN:.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.