Şimdi Ara

My Matematik ve My Geometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda bu kitapları kullanan var mı ? Ben biraz araştırdım aşırı ayrıntı olduğu söyleniyor ama matematiği sevdiğimden ve açık lise sayesinde zamanım çok olduğundan, uğraştırdığı kadar yararlı kitaplarsa alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.A.R.A.D.O.X -- 28 Eylül 2013; 0:41:38 >

• İlk defa duydum alınca gözlemlerini yazarsan faydalanırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.A.R.A.D.O.X

Arkadaşlar aranızda bu kitapları kullanan var mı ? Ben biraz araştırdım aşırı ayrıntı olduğu söyleniyor ama matematiği sevdiğimden ve açık lise sayesinde zamanım çok olduğundan, uğraştırdığı kadar yararlı kitaplarsa alacağım.

Mat olimpiyatlarina hazırlık temeli oluşturması icin yazildigindan ucgen nedir nasıl cizilirden falan başlıyor sınava pek uygun degil bana gore. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAYATist

quote:

Arkadaşlar aranızda bu kitapları kullanan var mı ? Ben biraz araştırdım aşırı ayrıntı olduğu söyleniyor ama matematiği sevdiğimden ve açık lise sayesinde zamanım çok olduğundan, uğraştırdığı kadar yararlı kitaplarsa alacağım.

Mat olimpiyatlarina hazırlık temeli oluşturması icin yazildigindan ucgen nedir nasıl cizilirden falan başlıyor sınava pek uygun degil bana gore. ..

senin yorumuna bakılırsa iyi bir temel oluşturmak için ii bi kitap olabilir(ii bir temelde mat ve geoda başarı demektir)
  • bende mat-1 i var adam 1 soruyu birkaç farklı yoldan çözüyor senin hiç görmediğin yollardan hiç bilmediğin kuralları veriyor ama açıklamaları çok yani sözel kısmı o yüzden sıkabilir kitap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf061996

quote:

Orijinalden alıntı: HAYATist

quote:

senin yorumuna bakılırsa iyi bir temel oluşturmak için ii bi kitap olabilir(ii bir temelde mat ve geoda başarı demektir)

eğer 12 isen zaman kaybı yok sınava 2 yıl var vakit de var dersen iyi kitap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.