Şimdi Ara

My Friend Pedro Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
3
Favori
12.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dosyayı oyunun kurulu olduğu dizindeki My Friend Pedro - Blood Bullets Bananas_Data klasörü içine atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 9 Ekim 2020; 4:47:1 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

"My Friend Pedro" oyununun Türkçe yama, oyunu Türkçe diline çeviren hayran yapımı bir çeviridir. Bu yama, oyunu daha erişilebilir ve Türkçe konuşan oyuncular için daha keyifli hale getirir.

Türkçe yamayı yüklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Yama dosyasını indirin.
    2. Yama dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine çıkarın.
    3. Oyunu başlatın ve "Seçenekler" menüsüne gidin.
    4. "Dil" seçeneğini "Türkçe" olarak ayarlayın.

Türkçe yama, oyunun tüm metinlerini Türkçe'ye çevirir, ancak seslendirmeler İngilizce olarak kalır. Yama, oyunun en son sürümüyle uyumludur.

"My Friend Pedro Türkçe Yama" araması yaparak yamayı indirebileceğiniz web sitelerini bulabilirsiniz. Yamayı kullanmak ücretsizdir ve oyun deneyiminizi önemli ölçüde iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Elinize sağlık. Almak için indirimlerin başlamasını bekliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 23 Haziran 2019; 15:56:2 >
    Hımm teşekür ederim Unitytext kulandımda dreamfall chapters final cut edition Unity text işe yaramamıştı 100 satır gelmişti bana diyalog yazılar yoktu

Orijinalden alıntı: Guest-539FEDCD1

Hımm teşekür ederim Unitytext kulandımda dreamfall chapters final cut edition Unity text işe yaramamıştı 100 satır gelmişti bana diyalog yazılar yoktu
    Çevirecekseniz dosyaları atın bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 23 Haziran 2019; 17:58:37 >
  • Satın aldım oyunu. Sinking City sarmazsa direk geçeceğim oyuna.

Orijinalden alıntı: atessivas

Elinize sağlık. Oyunun noel baba bölümünde oyun bugda kalıyo onun dışında çeviri gayet güzel. Teşekkürler.
    aynı yerde bende de bugta kaldı oyun
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • Elinize sağlık. Fakat arkadaşların da dediği gibi noel bölümünde bug oluyor yamadan dolayı. Düzeltebilirseniz seviniriz. Tam noel baba kostümlü adamla karşılaştığımız yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unity Text paketleme yaparken hatalı paketleme yapıyor. O yüzden bu arızalar veriyor. Başka programla yapılması lazım bunun. Satırların çoğunu siliyor. Ortadan kayboluyor. Hatalar veriyor bu sebeple.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 28 Haziran 2019; 10:22:17 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.