Şimdi Ara

MW3 MÜ BLACK OPS MU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz soruyu size soruyorum cevaplarınızı bekliyorum

• Black Ops her türlü alır.
    İnfinity Ward bu sefer içine s..mış.
  • MW3 oyununu bitirmedim ancak,Black Ops güzeldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodzina

MW3 oyununu bitirmedim ancak,Black Ops güzeldi...
    mw3
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

mw3

Alıntıları Göster
    Black Ops Hikayesi,Zombileri daha iyi multiplayer ına bakmadım mw3 ün o konuda birşey söyleyemicem ama black ops 1 adım önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSenpai

Black Ops Hikayesi,Zombileri daha iyi multiplayer ına bakmadım mw3 ün o konuda birşey söyleyemicem ama black ops 1 adım önde

Alıntıları Göster
    Sıkı bir Cod oyuncusu olarak black ops bence hem hikaye hemde multiplayer arenadaki oyun,silah Dengesiyle MW3 ten çok Daha fazla emek harcanmış Keşke Mw3 çıkmasaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTR_JackaL

Sıkı bir Cod oyuncusu olarak black ops bence hem hikaye hemde multiplayer arenadaki oyun,silah Dengesiyle MW3 ten çok Daha fazla emek harcanmış Keşke Mw3 çıkmasaymış

Alıntıları Göster
    MW3 ün çıkmasa konu yarım kalırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] COD Black Ops 6
    6 ay önce açıldı
    [ALINIK] COD Black ops 6 -
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Black ops havasını mw3 de bulamadım özellikle black opsda son çıkan dlc lerle gelen haritalar çok güzel umarım mw3 de dlc lerle kendini toparlar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    2 sinide oynadim gerek multi gerekse senaryoda black ops her türlü alir survival moduda zombi modunun yanina bile yaklasamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CILGIN_TURK_96

2 sinide oynadim gerek multi gerekse senaryoda black ops her türlü alir survival moduda zombi modunun yanina bile yaklasamaz

Alıntıları Göster
    mw3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

mw3

Alıntıları Göster
    Mw3
  • quote:

Orijinalden alıntı: mademan12

Mw3

Alıntıları Göster
    MW3 deki haritalar Sadece TDM ve Kill comfirmed modları için ideal fakat ben bi S&D oyuncusu olarak haritaların cok dengesiz oldugunu düşünüyorum
  • quote:

MW3 deki haritalar Sadece TDM ve Kill comfirmed modları için ideal fakat ben bi S&D oyuncusu olarak haritaların cok dengesiz oldugunu düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Modern Warfare serisi her zaman daha iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Modern Warfare serisi her zaman daha iyidir..

Alıntıları Göster
    Sebep ? Bence Cod4 'ten sonra oyunun cılkı cıktı 25 tane kill strikelar Sınırsız koşu sessizlik Direk HALO gibi oldu oyun COD4 Bunların atası Keşke yarısı kadar olabilselerdi Ama treyarch'ın yaptığı oyunların hepsinde dikkat edin harilar ve silah dengelerine Ozaman daha iyi anlıcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTR_JackaL -- 29 Ocak 2012; 23:49:00 >
  • quote:

Sebep ? Bence Cod4 'ten sonra oyunun cılkı cıktı 25 tane kill strikelar Sınırsız koşu sessizlik Direk HALO gibi oldu oyun COD4 Bunların atası Keşke yarısı kadar olabilselerdi Ama treyarch'ın yaptığı oyunların hepsinde dikkat edin harilar ve silah dengelerine Ozaman daha iyi anlıcaksınız

Alıntıları Göster
    Bir CoD oyunu alacaksan 4. oyununu tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FDC9156E7

Bir CoD oyunu alacaksan 4. oyununu tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Black OPs , MW3 ile hiç bir kulvarda kapışamaz.

ha belki kişileştirme olayında üstün olabilir.
  • quote:

mw3 oynadın mı hiç?

oynadıysan sınırsız koşunun kalktığını niye bilmiyorsun?
    oynamadıysan niye emin konuşuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

mw3 oynadın mı hiç?

MW3 8 kasımda cıkyodu ama ben 4 kasımda oynamaya başladım arkadasım. Buradaki çoğu arkadaş cod bilmezken ben Gamebattles ta yardırıyodum, tabiki sınırsız kosunun kalktıgını biliyorum, ben mw2'den bahsetmiştim Ama gel gelelim B.opstada sınırsız kosu var ama B.opsta sınırsız kosu secersen ayak sesi almak zorundasın Bizim takımın hepsinde 5+1 pro Gamer headseat oldugu için bize sökmez sınırsız koşu Sessizlik almak zorundasın ben mw2 deki perk dengesizlikleri ve strike'ların kötü olduguna, MW3'tede haritaların S&D moduna uygun olmadıgını ve Treyarch'ın daha oynanabilirlige özen gösterdigini vurgulamak istemiştim. eğer yüreğin varsa teke tek Veya takımını topla gel psn nickim burdaki ile aynı Ukala ukala konuşup bilmişlik taslama, Bilmesek oynamasak yazmayız görüşlerimizi burada sadece görüş belirtelim laf atmayalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

mw3 oynadın mı hiç?

MW3 8 kasımda cıkyodu ama ben 4 kasımda oynamaya başladım arkadasım. Buradaki çoğu arkadaş cod bilmezken ben Gamebattles ta yardırıyodum, tabiki sınırsız kosunun kalktıgını biliyorum, ben mw2'den bahsetmiştim Ama gel gelelim B.opstada sınırsız kosu var ama B.opsta sınırsız kosu secersen ayak sesi almak zorundasın Bizim takımın hepsinde 5+1 pro Gamer headseat oldugu için bize sökmez sınırsız koşu Sessizlik almak zorundasın ben mw2 deki perk dengesizlikleri ve strike'ların kötü olduguna, MW3'tede haritaların S&D moduna uygun olmadıgını ve Treyarch'ın daha oynanabilirlige özen gösterdigini vurgulamak istemiştim. eğer yüreğin varsa teke tek Veya takımını topla gel psn nickim burdaki ile aynı Ukala ukala konuşup bilmişlik taslama, Bilmesek oynamasak yazmayız görüşlerimizi burada sadece görüş belirtelim laf atmayalım

"MW3'tede haritaların S&D moduna uygun olmadıgını"

yok böyle bir şey

"MW3 8 kasımda cıkyodu ama ben 4 kasımda oynamaya başladım arkadasım"

yani?

"tabiki sınırsız kosunun kalktıgını biliyorum, ben mw2'den bahsetmiştim"

o zaman belirt call of duty 4'ten sonra dediğin zaman mw3'de içine girer

"Bizim takımın hepsinde 5+1 pro Gamer headseat oldugu için bize sökmez"

öyle bir söktürürler ki...

"mw2 deki perk dengesizlikleri ve strike'ların kötü olduguna"

çok sızlanıyorsan preset+mirror maç yapın, barebones şeklinde.

"yüreğin varsa teke tek Veya takımını topla gel psn nickim"

yürekten fazlası var ama PS'de oynayacak kadar düşmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo_Messi_10

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz soruyu size soruyorum cevaplarınızı bekliyorum

Öncelikle,Ben butun cod serisini oynadım...Her turlu black ops neden ?

1.Oyundaki hikaye modu harika.. Alex mason gibi bir karakterimiz var ve onu harika sesiyle Sam worthington seslendiriyor.. gerçekten büyüleyici bir sesi var adamın !!! şu lafını unutamıyorum '' Cause, the numbers were telling me to, why dont you fuc*ing understand?) ve reznov karakteriyle ön plana çıkan,Garry oldman ın sesi de mükemmel (Garry oldman belki bilmeyen vardır, batman'deki polis karakter)

2.oyunu oynarken, mw serisinde olmayan birşey farkettim hatta bu bf3 te de yok.. black ops oynarken karakterimiz konuşuyor gerek espiri olsun gerekse '' yeniliyorum koruyun beni ''

3.misal; woods diye bir arkadaşımız var bize diyorki '' vurkuta nın yardım umudu olmalıymışsın '' ve bizde diyoruz, '' S*ktiğimin weaver' ını kurtarmamızdan iyidir '' . ve bunu oyun içinde diyor, bir sinematik sahne de değil .

4.Black ops da bazı hikayeler gerçek gibi ama biraz çarpıtılmış ,oyunda kennedy,fidel castro gibi karakterler de geçiyor..

5.İnanın bana bf3 ten sonra en gerçekçi silah sesleri var., peki mw3 te silah seslerine gelicek olursak ''elimdeki silah sanki mantar silahı '' yani bir çatışmadasın, ateş ediyorsun, ne ara şarjörü boşalttında, ne ara yeni şarjör değiştiriyorsun ( ekrana bakmassan )anlamıyorsun... kısacası mw2 den hiçbir farkı yok silah sesi anlamında.

6.mw3 te yanımızdaki adamlar sürekli telsiz sesiyle konuşuyor farkettiniz mi? tamam hadi uzaktaki bir adamla telsizle konuşursun ama adamla yanyanayım hala telsiz sesi çok saçma....ve oyunda en az 4-5 karakterle oynuyoruz birisi de '' ık '' demiyor.yahu hiç mi konuşmaz karakter anlıyamıyorum..... yani arkadaşımız yanımızda konuşuyor ve bizim oynadığımız karakter misal '' kaptan price '' hiç konuşmuyor. bu saçma değil mi.

7.Bana göre black opsdaki gibi, oynadığımız karakter konuşmalı ... sen o kadar ateş ediyorsun onu bunu yapıyorsun yok efendim, mayın koyuyorsun yada bir ipi çekiyorsun,Yuh yani! karakterimiz hiç mi bir laf demez , saçmalığın daniskası.

8.multisi de güzel, mw deki silahlardan farklı ama gerçekten güzel.. düşünün, ben mw3ü oynayıp bitirdim, ve 1 hafta sonra takas ettim.. elimde olan bf3, un3, gibi oyunların multisinide oynuyorum,ve hala da blackops'un multisini oynuyorum ,ve ayda bir defa hikaye modunu oynuyorum... ben god of war3 ten sonra heralde en çok black opsun hikaye modunu oynamışımdır.

9. eğer illa da mw3 alıcam diyorsan, gidip mw2 almalısın, çünkü hiçbir farkı yok!.( hikaye modu dışında )

Ve ben bu sene umuyorum black ops2 çıkacak, Gözüm kapalı alıcam... Başkalarının düşünceleri farklı olabilir benimkinden.ama Bu anlattıklarım sadece benim penceremden yansıyan şeylerdir.. Karar senin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.