Şimdi Ara

MW2 DLC2 , 5 Cod Oyunu 30$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam'de ön siparişler başlamış yine 15$ pre-order ile 5 temmuza kadar 1.5$ indirimi var, 6-7 temmuzda aktif olacak diye biliyorum

VACANT

CARNIVAL

FUEL

TRAILER PARK

STRIKE

Edit: Call of Duty Collection adındaki paket 4 temmuza kadar indirimli 30$ içindekiler:
    1- Cod1
    2-Cod1 United Offensive
    3-Cod2
    4-Cod4
    5-Cod World at war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 25 Haziran 2010; 6:48:18 >

• O 13buçuk dolar varya

Neyse karışmayayım alana hayırlı olsun güle güle oynasın.
  • oyunun hayranıyız ama artık care packageler bile paralı olacak galiba bu ne, bakınız rockstara , valveye oyun güzel bi satış hasılatı yakalayınca teşekkür amacıyla bedava dlc yapıyolar helal olsun valla

Şu an steami açtım %10 indirim yapmışlar DLC de 14.99 değilde 13.49 olmuş çok saol activision valla acayip indirim olmuş (sanırım dalga geçiyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 24 Haziran 2010; 14:41:13 >

Orijinalden alıntı: Dividi

oyunun hayranıyız ama artık care packageler bile paralı olacak galiba bu ne, bakınız rockstara , valveye oyun güzel bi satış hasılatı yakalayınca teşekkür amacıyla bedava dlc yapıyolar helal olsun valla

Şu an steami açtım %10 indirim yapmışlar DLC de 14.99 değilde 13.49 olmuş çok saol activision valla acayip indirim olmuş (sanırım dalga geçiyorlar)

Valve ile ne alakası var, oyunun yapımcıları şunu şu fiyata satacan diyor Steam'da mecbur satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

oyunun hayranıyız ama artık care packageler bile paralı olacak galiba bu ne, bakınız rockstara , valveye oyun güzel bi satış hasılatı yakalayınca teşekkür amacıyla bedava dlc yapıyolar helal olsun valla

Valve ile ne alakası var, oyunun yapımcıları şunu şu fiyata satacan diyor Steam'da mecbur satıyor.

bir daha oku benim yazıyı sonra senin yorumunu oku , left for dead2 deki dlc ler ücretsiz , red dead redemptiona bedave dlc geliyo oyun yapımcıları yakaladığımız güzel satış rakamlarından ötürü kullanıcılarımıza teşekkür mahiyetinde DLC ler parasız olacak diyor, işte satış stratejisi budur arkadaş , şirket ve müşteri arasında duygusal bağ kuracaksın, bunu parayla yapman mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 24 Haziran 2010; 18:30:14 >

• Cod Collection çıkmış ilgilenenlere duyulur
    Daha Fazla Göster
  • Bioshock 2 gibi kaliteli tam sürüm bir oyun 15$'a satılıyor şu an, sanırım bu DLC fiyatının ne kadar yüksek olduğu hakkında bi fikir verir..

PCyi ben aldığım için pek bişey alamam şimdi ama PC borcu bittikten sonra Steam kullanarak orjinal oyun almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

Kolaymıdır sorun çıkarmı? Hesabın çalınması falan oluyormuş ne kadar güvenlidir Steam?
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • DLC 15 dolar, indirimlerle Lead and Gold gibi oyunlar 6-7 dolar. İlginç.

Edit: Oyunun ismini yanlış yazmışım, şimdi değiştirebildim değiştir kapalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 28 Haziran 2010; 13:13:05 >

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

DLC 15 dolar , indirimlerle Lead and Gold gibi oyunlar 6-7 dolar. İlginç.

5.2$ a aldım geçen gün.

Dün de Left 4 dead 2 10.2$ dı valla. 24 saat boyunca o fiyattan durdu oyun. Çevremde oynayacak arkadaşlarım olsaydı alıcaktım bir kaç tane ama Mw2 den çıkartamıyorum adamları deve kuşu gibi sokmuşlar kafayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 28 Haziran 2010; 0:14:58 >
  • Media markt tan 20 liraya "The Orange Box" aldim ki icinde yapilmis en zevkli oyunlardan olan Team Fortress 2 dahil 5 oyun var icinde. Mw2 ise sıkı bir oyuncusuna bu dlc ile yaklasik 130-140 liraya patlicak. Sacmaliktan baska birsey degil.

Ben de icinde sadece mw2 olan steam hesabimi satmayi dusunuyorum, ilgilenen mesaj cakabilir.
  • quote:

ben aldım left for dead2 alan varsa eklesin beni

Bizim TWS ekibinde bir sende yoktu zaten :D
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.