Şimdi Ara

(MW 3 ONLİNE OYUNCULARI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
0
Favori
6.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Hocam hayırlı olsun başlığımız..psn : shadowsluck07 oyun geldigi gün multideyim

talha abi darıldın herhalde bana sen

Yok canim ne darilacam..Herkesin kendi zevki kendi yorumu
  • Aslında belirli birgün belirleyip buraya adını yazdıran kişiler arasında kura çekip 5 veya 4 kişilik takımlar ayarlayıp turnuva yapabiliriz bence çok zevkli olur. Güç bakımından biraz dengesiz olabilir ama sonuçta amaç eğlenmek forumdan birileriyle oynayıp zaman geçirmek.

Hem tek başına oynama sayısı azalmış olur sonuçta konular açılıyor ekleyin beraber oynayalım vs bunlardan temizlenmiş olur forum.

Ama sadece SD olmamalı Domination - TDM - CTF - HQ vs bunlarda olmalı işin içinde.

Sadece düşündüklerimi belirtmek istedim eğer bu şekilde olursa zevkli olacağını düşünüyorum.
  • psn: ekayisdag ekle hocam
  • PSN : osmerps
    Eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Aslında belirli birgün belirleyip buraya adını yazdıran kişiler arasında kura çekip 5 veya 4 kişilik takımlar ayarlayıp turnuva yapabiliriz bence çok zevkli olur. Güç bakımından biraz dengesiz olabilir ama sonuçta amaç eğlenmek forumdan birileriyle oynayıp zaman geçirmek.

Hem tek başına oynama sayısı azalmış olur sonuçta konular açılıyor ekleyin beraber oynayalım vs bunlardan temizlenmiş olur forum.

Ama sadece SD olmamalı Domination - TDM - CTF - HQ vs bunlarda olmalı işin içinde.

Sadece düşündüklerimi belirtmek istedim eğer bu şekilde olursa zevkli olacağını düşünüyorum.

Yapılacak dostum evet.
  • quote:

quote:

quote:

attığım msjları görürsen zaten ne demek istediğimi anlarsın birazda şaka yaptım dediklerinede katılıyorum

• Konu başlıgına gün saat belirtecegim uygun olan arkadaslar konuya evet onayı verecekler kaç kişi toplanırsak TDM , DEMOLATİON , HQ, SD,gibi modlar ile maçlar yapacagız.Takımların dagıtımını bi şekilde yaparız o sorun degil.
  • Hazır PSN'ye düşmüşken alayım dedim de, acayip sardı şu BF3. İyice sindirmeden MW3'ün çıkıcak olması kötü, BF3'ü sindirmeden alır mıyım, almaz mıyım bilmiyorum ama böyle bi oluşum hazır varken girmek isterim.

PSN ID imzamda yazıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

attığım msjları görürsen zaten ne demek istediğimi anlarsın birazda şaka yaptım dediklerinede katılıyorum

Ben sana nasıl darılırım kardesim benim..oyunlar gelip geçicidir kardeşlik kalicidir..Mw3 alırsan daha cok sevineceğim ama çünkü iste bf3 elimde ve oynuyorum.tamam multisi zevk işidir ama single olarak 70 veririm.bug'tan geçilmiyor kaç kisiden duydum.üstelik benimde basıma geldi sabah yazmıştım bunu.konsolda mw3 oynanır frosbite 2 filan hikaye.haa illaki bf3 oynayacak diyorsan pc ni guclendir orda oyna tadından yenmez.ama konsolda olmaz o oyun.ben hatta need for speed the run almayı düşünüyordum ondan bile vazgeçtim.belki elimdeki fifa+bf3 verip batman Arkham City geri alacagim.veya mw3 çıkınca bf3'u hemen satacağım gamestop'a..suanda on sipariş ettigim oyunlar : mw3-uc3-ac revalations.bu senenin en bomba oyunları gercekten.listeye baktimda baskada ilgimi çeken oyun yok.belki mass effect 3 alırım oda taaa Mart ayinda

• Psn ler eklendi tüm mw3 oyuncularını bekliyoruz bu konuya arkadaslar bildikleriniz varsa cagırın..
  • Sen tam benliksin..gel beraber special ops takılalım iste..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz benıde abi
  • sadece oyunu bekliyor! geri kalan hersey hazir !
  • Listeye ekleyin lütfen..

Oyunu alan kişiler aldıklarında umarım haberdar ederler beklemek istemiyorum daha..
  • sipariş çok tan verildi oyun bekleniyor benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar

ghosteagleTR
  • selamlar benide yaz
  • Benide ekleyebilirsin Ayrıca turnuvalar falanda yapılacaksa iyi olur ve clanım var onlarada söylerım baya ilgi görebilir konu. Birde ricam turnuvalarda sadece hc sd modu olmazsa sevinirim. Üssttede yazıldığı gibi domination - Hq gibi modlar daha eğlenceli bana göre :)

Ayrıca psn imzamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliteB0yZ -- 31 Ekim 2011; 10:14:06 >
  • ekle benide LastChanceTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssasinoBoy

Benide ekleyebilirsin Ayrıca turnuvalar falanda yapılacaksa iyi olur ve clanım var onlarada söylerım baya ilgi görebilir konu. Birde ricam turnuvalarda sadece hc sd modu olmazsa sevinirim. Üssttede yazıldığı gibi domination - Hq gibi modlar daha eğlenceli bana göre :)

Ayrıca psn imzamda

Tamam hocam arkadaslarıda bilgilendir sen.Turnuvalar olacak katılıma ihtiyacımız var.Ayrıca Sadece SD olmaz tabi diger modlarlada oynanılacak.
  • psn:ereniko
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.