Şimdi Ara

MW 2 Your NAT Type:Strict

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
13.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler lütfen bir yardım edin oyunu aldım orjinal kurdum sp oynayabiliyorum fakat 2 player special ops ve multiplayer kısmına gelince your NAT type:Strict yazıyor ve hiç bir oyuna bağlanamıyorum.Modemi biraz kurcaladım fakat olmadı aldığımdan beri oynayamıyorum lütfen yardım!!!
    şimdiden sağolun



  • Modeminde ve windows firewall'unda mw2 ve steam için port açman gerekli

    CODMW2 Portları:
    UDP 1500
    UDP 3005
    UDP 3101
    UDP 28960

    Steam Portları:
    UDP 27000 to 27015
    UDP 27015 to 27030
    TCP 27014 to 27050″

    port açmak için dehttp://www.portforward.com
  • kardeşim bendede aynı sorun var. Multiye girebiliyorum fakat sol tarafta sürekli bu uyarı var. Daha açıklayıcı bi şekilde anlatabilirmisin bu konuyu.
  • Ben sadece UDP 28960'ı açıyorum ve Open'a dönüyor. Kısacası çaren port açmak , IW sitesine göre Open olunca Hostluk yaparsan oyuncular senin serverına daha rahat bağlanabiliyor ayrıca daha rahat public oyun bulabiliyorsun.
  • Arkdaşlar bu konu gerçekten önemli ve port açmakda bir okadar zahmetli...

    Bu işi bilen bir arkadaşımızın adım adım tam anlamıyla, gerekirse videolu veya resimli bir şekilde anlatımı yapması gerekir.

    İlgilenecek biri olursa çok seviniriz....
  • http://www.portacmak.com

    Forumda modem bölümünde "meret" nickli kullanıcının konusuda var.Ordanda yardım alabilirsiniz...
  • Oyunu Multiplayer oynayan herkes bu işlemleri yaptı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

    Oyunu Multiplayer oynayan herkes bu işlemleri yaptı mı?

    Gönderdiğim linkte "meret"in farklı programlar,oyunlar vs vs anlatımlarıda var baktıysanız.Herkesin port açıp oynadığını sanmıyorum.Örnek ben.Modemle ilgili en ufak bir ayar yapmadan zaten "NAT Type : Open" ama yapılabiliyorsa yapmak daha iyidir tahminimce
  • Ben port fln açmadım ve korsan olarak multiplayer oynayabiliyorum şuan
  • ADSL modemin UPnP desteği olması lazım ve aktif olmalı
  • Arkadaşın verdiği site mükemmel anlatmış. Yapamayan arkadaşlar ordan yardım alabilirler...
  • Cevaplar için sağolun arkadaşlar geçen gün bir kez daha denedim strict ken girip oynayabildim
    Artık strict ken oyuna girebiliyorum ve bikaç saat oynadıktan sonra Your NAT:Open oluyor kendisi ama ertesi gün mesela tekrar strict oluyor fakat oynayabiliyorum bi problem kalmadı
  • bende de aynı sorun vardı. iki saate yakın modemle uğraştım. meğer sorun eset in firewall'unda imiş. şimdi girmeden kapatıyorum. krallar gibi oluyor. ancak 3 saat sonra falan tekrar aktif oluyor gene çıkıp kapatıyorum.
  • Bendede bir Strict bir Open oluyor , nasıl iştir
  • Arkadaş listemdeki arkadaşlarımın oyununa girmekte bende sorun yaşıyorum. Nat Type open diyor ama listeden herhangi birinin üzerinden join diyorum 23 e kadar sayıp bağlantı kurulamadı diyor.

    portacmak.com daki herşeyi de yaptım en son port forward check programı ilede kontrol ettim tüm portları başarı ile açmışım. Ama nafile yine giremiyorum invite lara katılamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Candemir

    Arkadaş listemdeki arkadaşlarımın oyununa girmekte bende sorun yaşıyorum. Nat Type open diyor ama listeden herhangi birinin üzerinden join diyorum 23 e kadar sayıp bağlantı kurulamadı diyor.

    portacmak.com daki herşeyi de yaptım en son port forward check programı ilede kontrol ettim tüm portları başarı ile açmışım. Ama nafile yine giremiyorum invite lara katılamıyorum.

    aynı sorun bendede var dostum o yüzden vazgeçtm dokunmuyorum artık.
  • Bu konu ile ilgili olarak geçenlerde ana başlığa cevap yazmıştım tekrar anlatayım sistem ve kullandıgınız virüs programına bağlı olarak bazen port acmak tek basına işe yaramıyor ! Arkadaşlar baglantı sorunları yaşayan arkadaşlar için anlatıyorum, öncelikle modeminizin nat ile ilgili kısmında DMZ aktif yapabileceginiz bi seceneginiz varsa port acmkala ugrasmanıza gerek kalmıyor DMZ yi aktif yaptıgınız anda bütün portlarınız acılıyor. eğer nat ve dmz ayarı direk yoksa diğer arkadaşların verdigi linklerden modeminizin modeline bağlı olarak portları tek tek el ile açmanız gerekiyor daha sonra windows'un başlat/çalıştır sekmesine services.msc yazıp karşınıza gelen pencereden internet bağlantı paylaşımı(ICS) yi , Windows Güvenlik Duvarını ve Windows Defender'ı devre dışı bırakın hatta çalıştırma yöntemini otomatik degil elle olarak degistirinki her windows acıldıgında ugrasmayın...Ve son olarak eger eset smart security tarzı bi virüs programı kullanıyorsanız o programın güvenlik duvarınıda devre dısı konuma getirirseniz sorunsuz oynarsınız !! Şimdi bu kadar anlattıktan sonra bazı ukala arkadaşlar cıkıp bilgisayarı tamamen güvenliksiz bıraktın aga derlerse diyecegim tek şey suan bizi bu duruma düşüren ben degilim infinity ward un yaptıgı herşeyiyle problem oyundur maalesef baglantı sorunlarını çözen en kesin yöntem budur bazen bu basamaklardan birini yaptıgınızdada sorununuz düzelir bazı arkadaşlarsa benim gibi bu basamakların hepsini yapmak durumunda kalacaktır...iyi oyunlar herkese



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost41 -- 7 Ocak 2010; 12:46:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghost41

    Bu konu ile ilgili olarak geçenlerde ana başlığa cevap yazmıştım tekrar anlatayım sistem ve kullandıgınız virüs programına bağlı olarak bazen port acmak tek basına işe yaramıyor ! Arkadaşlar baglantı sorunları yaşayan arkadaşlar için anlatıyorum, öncelikle modeminizin nat ile ilgili kısmında DMZ aktif yapabileceginiz bi seceneginiz varsa port acmkala ugrasmanıza gerek kalmıyor DMZ yi aktif yaptıgınız anda bütün portlarınız acılıyor. eğer nat ve dmz ayarı direk yoksa diğer arkadaşların verdigi linklerden modeminizin modeline bağlı olarak portları tek tek el ile açmanız gerekiyor daha sonra windows'un başlat/çalıştır sekmesine services.msc yazıp karşınıza gelen pencereden internet bağlantı paylaşımı(ICS) yi , Windows Güvenlik Duvarını ve Windows Defender'ı devre dışı bırakın hatta çalıştırma yöntemini otomatik degil elle olarak degistirinki her windows acıldıgında ugrasmayın...Ve son olarak eger eset smart security tarzı bi virüs programı kullanıyorsanız o programın güvenlik duvarınıda devre dısı konuma getirirseniz sorunsuz oynarsınız !! Şimdi bu kadar anlattıktan sonra bazı ukala arkadaşlar cıkıp bilgisayarı tamamen güvenliksiz bıraktın aga derlerse diyecegim tek şey suan bizi bu duruma düşüren ben degilim infinity ward un yaptıgı herşeyiyle problem oyundur maalesef baglantı sorunlarını çözen en kesin yöntem budur bazen bu basamaklardan birini yaptıgınızdada sorununuz düzelir bazı arkadaşlarsa benim gibi bu basamakların hepsini yapmak durumunda kalacaktır...iyi oyunlar herkese




    dostum zaten portacmak.com da gösteriyor firewallını kapatmayı vs.
    Bide benim şu sorunum var 5 tane falan port açmak istiyorum ama hepsini aktif etmiyo en fazla 4 tane port aktif oluyo.
    mw 2 de şuan nat type open oyuna girerken eset açtığım porta izin ver gibisinden birşey söyledi izin ver dedim ama daha hala tık yok.




  • benim modemde DMZ aktif etme oldugu için port açmakla ugrasmadım dostum, yalnız mesajda yazdıklarımı yaparsan sorunun düzelir sanıyorum eset bu nat konusunda cok sortun cıkarıyo bende eset kullanıyorum steam e girerken eseti devre dışı bırakıyorum sanada tavsiyem esete zorla kabul ettirmek yerine eseti devre dısı bırak kurtul
  • Bazen aynı sorunla bende karşılaşıyorum ve oyunu kapatıyorum steami kapatıyorum yani exit diyorum sonra ağ baglantılarıma sağ tıklayıp özellikler dedikden sonra bağdaştırıcı ayarlarına girip local area connectiona sağ tıklayıp devre dışı bırak diyorum sonra etkinleştiriyorum steame login olup oyuna girdiğim zaman NAT Type: Open oluyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.