Şimdi Ara

MÜZİKÇİ BANA BÜYÜ MÜ YAPTI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
2
Favori
4.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler cidden tırsarım böyle şeylerden ve kesinlikle csb değil.

Okuldan mezun oldum, pc den anlıyorum falan müzikçi devamlı pc sini bana tamir ettirirdi parça çalıyorlar diye. En son anneme laptop çantasını vermiş tamir edeyim diye. Annemde getirdi az önce açtım çıkardım, aşağıda bir kağıt. Üstüne mavi kurşun kalemle yazılmış bir yazı. Nedir bu lütfen bir çevirin bilen falan baksın;

(tamamını yazmicam okumamak için, okurum aktifleşir falan)

KUİSPARE İM'MERUM DATYANV MA'AGRESE UÇE UMİ TONANİ... (böyle devam ediyor dili falan nedir bunun bir çözsek)

Bu da SS;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0blomov -- 13 Eylül 2012; 21:26:54 >

• mezarını kazmaya başla

merhumu nasıl bilirdiniz

• anaa ciddi ciddi bi moklar yapmış (müslüman olduğunu varsayaraktan) bi hocayla konuş ne bunlar diye
  • müslüman değil ki adam atayiz
  • Kendine bağlama büyüsü bu. Bir kaç güne aşık olacaksın hocana.
  • Csb ne? Bir de bende cidden merak ettim. Tamamini yaz. Sesli olarak okurum. Inanmam bu tur seylere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana büyü yaptırmışlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam nazar duası yazmış muska yap da boynuna as zındık
  • Hocam bunlar obliviondaki chameleon büyüsünün sözleri bunu okursan kendinde 30 saniye boyunca %50 chameleon etkisi oluşur.Bence oku yani hoş severim güzel büyüdür.
  • mordor lisanında yazılmış burada dile bile getirme
  • 4.satırda çok fena şeyler yazıyo
  • aktifleşir ne birader ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0blomov

Beyler cidden tırsarım böyle şeylerden ve kesinlikle csb değil.

Okuldan mezun oldum, pc den anlıyorum falan müzikçi devamlı pc sini bana tamir ettirirdi parça çalıyorlar diye. En son anneme laptop çantasını vermiş tamir edeyim diye. Annemde getirdi az önce açtım çıkardım, aşağıda bir kağıt. Üstüne mavi kurşun kalemle yazılmış bir yazı. Nedir bu lütfen bir çevirin bilen falan baksın;

(tamamını yazmicam okumamak için, okurum aktifleşir falan)

KUİSPARE İM'MERUM DATYANV MA'AGRESE UÇE UMİ TONANİ... (böyle devam ediyor dili falan nedir bunun bir çözsek)

Bu da SS;

kürtçe bi yazı gibi görünüyor. pek anlamam ama bilen varsa cevaplasın bi.

• Lurtz yazmış bunu sülalene selam söylüyor.
  • 3 koyun kes zenginlere dağıt
  • Büyü olsaydı senin göreceğin bir yere yazıp bırakmazdı ne bileyim gizlerdi evine falan.
  • ekşi sözlükten

quote:

amcamın tam adı ökkeş cenap başman'dırwww.ozeldedektif.com adresindeki yazı olayı komedi boyutundan dumur ve dehşet boyutuna sürüklüyor:
    basın onları maron tarikatı olarak tanıdı. seksenli yıllardan beri bu ülkede cirit atıyorlar. başlarında cenap başman adında hasta bir adam vardır.cenap başman, ben aralarına sızdıktan bir sene sonra kendini "allah" ilan etti ve tüm dernek yönetimini kendi etrafındaki rahipleri olarak tanıttı. tarikat içindeki adı axoy amon, (yani kutsal allah) atlantis'i kuran cenap bir süre sonrada imparator oldu. atlantis gizli dilini öğretmeye başladı. ne komiktir ki, kendisi hem allah, hem hz. muhammed, hem atatürk, hemde hz.isa olmuş, çeşitli dönemlerde dünyaya gelerek bizleri kurtarmış.vay! adama bak be? şimdide 2013'de kopacak kıyamette bizi kurtaracakmış... enteresan bir durum ki, piyasada ö.cenap başman imzalı, piramit yayın evi(kendine ait yayın evidir) tarafından satılan binlerce kitabı satılarak zehirlemeye devam ediyor ve hiç bir şey yapan yok! kendisi aktif varoluş teknolojisi ve uzaylılar gizemi gibi üç-beş tane saçmalık karalamış, insanlara yutturuyor. ister istemez insan reha muhtar gibi "nerede bu devlet?" deyiveriyor. bu insanlar nasıl bu kadar rahat ortalıkta cirit atabiliyorlar? komik... her neyse, bu kadar komedi yanı sıra işin acı yanı, bu adama inanan, istanbul, çanakkale, izmir, adana gibi büyük şehirlerde dernek kurumları ile binlerce insan var. hepside onun tarafından kurtarılmayı bekliyor. ah benim koyun vatandaşım. ne desen inanır. böyleleri de parseli götürüyor. yazık... ancak bu durumun dahada vahim yanı, dernek içinde üst düzey asker, biyolog, kimyager ve fizikçiler gibi inanılmaz derecede bilim içinde olan insanların olması. anlaşılan kandırılmamak için akademisyen olmak yetmiyor. dernekleri içine sızdığımda, harun kolçak bu yalanlara kanmış ve toplantılarını istanbul ' da evinde yapacak kadar kandırılmıştı. her neyse ki oda bu adamın hasta olduğunu anladı... ama bunu anlaması nerdeyse bir sene sürdü ve anlayana kadar istanbul' da odak, yani gurup başkanlığı yaptı... eylem yiğitalp... ah benim güzel arkadaşım. bu gurubun içinde tanıdığım ve bana en yakın olan insandı. bir süre kanal d' de çalıştı, çok zeki bir kızdır. ama kendini çok acı bir şekilde harcadı. çok zarar gördü. geçen sene "cenap amca" dediği cenap başmanla evlendi. cenap karısını ve çocuğunu terk ederek, bir süre istanbul'da yaşadı ve eylem' i kandırarak kendi ile evlenmeye mecbur etti. eylem' in ailesinin bu duruma karşı çıkmamaları da ayrı bir garipliktir... ve şuanda karnında cenap başman' ın bebeğini taşıyor.bu bebek şimdiden allah' ın oğlu olarak ilan edilmiş durumda.eylem' de haliyle isa' yı doğuran meryem ana olacak. cenap başman, atlanta teknolojik uzay bilim derneği ve yeni oluşumları evrensel kenetleşim derneği hakkında tarafımca yapılan incelemeler ve basında haklarında yaptığım açıklamalar suç duyurusu kabul edilmiş ve haklarında tahkikat başlatılmıştır. cenap başman belki dernek çatısı altında olduğu için, belkide yaptıkları mahkemede ispat edilemeyeceği veya yeterli olmayacağı için serbest kalacak. siz bu adama ve derneğine dikkat edin! ve bu kuruluşlara kanmayın.

• O nasıl yazı öyle o nasıl öğretmenmiş la
  • Hocanın küçük çocuğu felan var mı belki o yazmıştır rastgele harfler marfler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.