Şimdi Ara

Müzik yapma programı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık çok genel oldu farkındayım ama aradığım şey bu arkadaşlar
    Hani nota falan yazdırmasın içinde hazır loop'lar olsun birleştirerek müzik yapayım, hatta efect oluşturayım. Var mıdır böyle bir program?
    Ne tarz müzikler yapmak efektler oluşturmak istiyorsun derseniz oyun yazılımcısıyım ve oyunlarıma kendim müzik yapmak istiyorum.
    Tavsiye veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: beratkacar

Tam istedigin program..
    Virtual Dj. Basit ve pratik.

http://buyur-indir.com/programlar/ses-editorleri/439-virtual-dj-studio-74-full-plugins.html

teşekkür ederim hocam akşam deneyeceğim.
  • Rica ederim. internette bedava looplar ve skinler de mevcut.
    Araştırırsanız bulursnuz.
  • beratkacar kullanıcısına yanıt
    Tekrar sağol hocam.
    Ses programlarıyla aran iyiyse bir sorum daha olacak. Kendim microfonla seslendirdiğim bir sesi farklı ses tonlarına çevirebileceğim bildiğin bir program var mı?
    Microfon olmasa text to speach de olsa olur fakat başarılı bir program arıyorum bu şekilde..
  • banada yararlı oldu tesekkurler
  • Bu sitede bile işine yarayabilecek o kadar çok şey var ki, yapmana bile gerek kalmaz. Kategori kısmında sound effecti seçersen ihtiyacın olan şeyler orada var. Benim bile oyun yapasım geldi. :)

http://free-loops.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik İndirme Programı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NoVıpOk? kullanıcısına yanıt
    Virtual Dj de ses efektleri var. Kendi sesini istedigin gibi degistirebiliyorsun.
    İster radyo efekti, ister orjinal dj muziklerinde kullanılan seslendirmeler gibi.
    Bir çok efekt var. Onları incelemeni tavsiye ederim.
  • Virtual Dj de ses efektleri var. Kendi sesini istedigin gibi degistirebiliyorsun.
    İster radyo efekti, ister orjinal dj muziklerinde kullanılan seslendirmeler gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratkacar

Virtual Dj de ses efektleri var. Kendi sesini istedigin gibi degistirebiliyorsun.

pardon yanlis cevap oldu :)
    Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoVıpOk?

banada yararlı oldu tesekkurler

pardon yanlis cevap oldu :)
    Rica ederim.
  • Arkadaşlar bu programı profesyonel bir şekilde kulllanmayı nerden öğrenebiliriz? Acil lazım da kop kop yapcam. Hava atmak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.