Şimdi Ara

Müzik İndirmek İçin Limewire Tarzı Başarılı Program Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Limewire gibi hem kapsamlı hem kullanımı sade olan müzik indirmek için programlar varsa lütfen paylaşın şimdiden teşekkürler..

• you tubeden vidoyu indir ve onu mp3 e çevir.
  • teşekkürler Nevzat-FC INTER Ama güzel bi program olsa daha iyi olur. Bi program bulana kadar bu yöntemi denycem tekrar teşekkürler.
  • ben uzun süredir böyle yapıyorum. programa hiç ihtiyaç duymadım limewere kapandıktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

you tubeden vidoyu indir ve onu mp3 e çevir.

Güzel bir yöntem ama uzun sürüyor indir çevir ve masraflı(kotalılar için)

İmesh, frostwire, ares le deneyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Quard

quote:

Bi program buldum youtube dan direk mp3 olarak indiriyo fakat hız vasat. Ve önerdiklerinizide deniycem çok sağol üstad.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bearshare'in 5.2.5 versiyonunu tavsiye ederim.
    Daha üst sürümlerine gereksiz özellikler koymuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.
    Bearshare'in 5.2.5 versiyonunu tavsiye ederim.

Geçen sene senin tavsiyenle kullanıyodum güncelleme fln grince işin içine berbat bi hal aldı program. Şimdi söylediğin sürümü indirip güncellemeleri yapmadan kullanmaya devam edeyim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuq26

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.
    Bearshare'in 5.2.5 versiyonunu tavsiye ederim.

Geçen sene senin tavsiyenle kullanıyodum güncelleme fln grince işin içine berbat bi hal aldı program. Şimdi söylediğin sürümü indirip güncellemeleri yapmadan kullanmaya devam edeyim. Teşekkürler.

Ayıpsın.
  • quote:

quote:

quote:

Bi program buldum youtube dan direk mp3 olarak indiriyo fakat hız vasat. Ve önerdiklerinizide deniycem çok sağol üstad.

Rica ederim

Burada vermem doğru mu bilmiyorum (belkide biliyorsunuzdur) neyse çokça yabancı müzik dinliyorsanız yabancı m3 arama, dinleme ve indirme sitesi var...Hatta Türkçe müzikleri ve sanatçıları da buluyor...

sanırım vermem doğru olmaz...

Ben genelde bu siteden, frostwireden imeshten indiriyorum..

Bearshare'yi hiç kullanmadım nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 13 Mart 2011; 19:11:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim

Burada vermem doğru mu bilmiyorum (belkide biliyorsunuzdur) neyse çokça yabancı müzik dinliyorsanız yabancı m3 arama, dinleme ve indirme sitesi var...Hatta Türkçe müzikleri ve sanatçıları da buluyor...

sanırım vermem doğru olmaz...

Ben genelde bu siteden, frostwireden imeshten indiriyorum..

Bearshare'yi hiç kullanmadım nasıl acaba?

Bearshare güzel fakat yeni sürümlerinde arkadaş bulma tarzında gereksiz eklentiler var zorunlu profil fln oluşturuyorsunuz. @.Runaway. in önerdiği sürümü indiricem birazdan Runaway güzel diyorsa bir bildiği vardır

• Tavsiye ettiğim versiyonu çok sade ve aradığım müzikleri hep bulmuşumdur. Bir deneyin bakalım.

Olmadı 4shared diye bir internet adresinden de yararlanabilirsiniz.
  • ares
  • 4shared ücretli değilmiydi ? Beleş olsun bizim olsun runaway ;-)

Ares ide eve gidince deniycem :)
  • frostwire tek geçerim kullan pişman olmayacaksın. limewiredan çok daha iyidir.
  • İlk yöntem Youtube üzerinden MP3 çevirme siteleri olabilir sistemine program kurmak istemeyen kullanıcılar için
    ikinci yöntemse Bearshare'nin 5.2.5 versiyonunu bende tavsiye ederim
    Üçünçü yöntem Ares buda Bearshare gibi sade ve kullanışlı bir programdır
  • quote:

Bearshare güzel fakat yeni sürümlerinde arkadaş bulma tarzında gereksiz eklentiler var zorunlu profil fln oluşturuyorsunuz. @.Runaway. in önerdiği sürümü indiricem birazdan Runaway güzel diyorsa bir bildiği vardır

Teşekkürler her ikinize de( @.Runaway. ; @ertuq26 )...

Deneyeceğim

Bearshare'nin 5.2.5 sürümünü bulmak biraz zor; umarım bulurum...(çoğu virüslü çıktı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 14 Mart 2011; 18:25:53 >

• quote:

quote:

Teşekkürler her ikinize de( @.Runaway. ; @ertuq26 )...

Deneyeceğim

Bearshare'nin 5.2.5 sürümünü bulmak biraz zor; umarım bulurum...(çoğu virüslü çıktı)

Birbirimize yardımcı olduysak ne mutlu bize :) ben önüme gelen biryerden indirdim hiç virüse fln bakmadım açıkcası. İndirdim fakat henüz kullanmaya fırsatım olmadı ama ilk izlenim gerçekten sade bir program. Bu akşam senin ve diyer arkadaşlarında önerdikleri programları deniycem ,hepsini deneyebilirsem hepsi hakkında yorum ve karşılaştırma yapıp sizleride bilgilendirmeye çalışıcam arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagokafkefkasva

frostwire tek geçerim kullan pişman olmayacaksın. limewiredan çok daha iyidir.

Ben de bu tarz bir program arıyordum, Frostwire cidden güzelmiş. Limewire'dan da farkı yok hem de ücretsiz, teşekkür ederim öneri için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.