Şimdi Ara

Müzik,film,oyun için bir kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç aydır bu konuyu araştırıyorum ama hayli kararsızım. 100-150 tl arası stereo bir kulaklık mı yoksa 300 civarı bir 7.1 kulaklık mı alayım ? Başlıkta da belirttiğim gibi sadece oyun için almak istemiyorum ve 5-6 ay sonra kırılsın sağı solu yıpranmasın mümkünse çünkü verilen paralar az değil bu tür cihazlar için. 100-150 tl arasında iki model belirledim logitech g230 ve creative 3dtactics alpha ama bu iki model arasında kafamı kurcalayan soru logitechin malzeme kalitesinin daha iyi oluşu, creative inde ses olarak daha iyi olduğu söyleniyor. Donanımhaber yöneticilerinin yaptığı 3d tactics rage incelemesinde bassların film ve müzik için yetersiz olduğunu söylediler. Ama 3d sound özelliği varmış kullanan arkadaşlar bu gerçekten işe yarıyor mu yoksa sadece kağıt üzerinde midir bunu biz yazılım ile sağlayabilir miyiz ? Bu rage de olan bassların eksikliği oyun kısmının ağır basması alphada da böyle midir ? Ses kartlı 300 tl bandındaki kulaklıkların hepsinde olur mu çünkü okuduğum kadarıyla harici ses kartlarında hem yazılımsal hemde donanımsal bazı sorunlar varmış. Son olarak da bu kulaklıkları yanlarında gelen ses kartı ile kullanmadığımız da stereo oluyor değil mi ? ( Yani g430 oluyor g230 ? )

Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

• Logitech G230 al arkana bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirzabariser

Logitech G230 al arkana bakma

Bugün aldım fakat mikrofon da arka da ince bir rüzgar esiyormuş gibi bir uğultu var bir de arada bir seslerde çatırdama oluyor (normalde kulaklığın jakını oynatırken çıkan küçük 1 ms lik falan bir ses ama bende jak düzgün oturduğunda da oluyor ). sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VanZan -- 20 Ekim 2013; 3:30:00 >
  • VanZan kullanıcısına yanıt
    Bu senin mikrofon ayarlarınla ilgili ses ayarlarından mikrofon ayarlarına gir mikrofon desteğini kapat
    realtek audio yönetici kullanıyosan ses yöneticisine gir mikrofona gir ses ayar kısmının yanında bi simge var ona tıkla çıkan şeyi en sola doğru çek büyük ihtimalle sorun çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirzabariser -- 27 Ekim 2013; 11:36:15 >
  • g35 al oyun, film, müzik her konuda işini görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için kulaklık
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.