Şimdi Ara

Müzik Dinlemek için hoparlör tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, şu an Megaworks kullanıyorum ama yeni odam ufak olduğu için sadece güzel, berrak müzik dinleyebileceğim fiyat performans oranı yüksek hoparlör/2.1 tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Ses kartım Audigy2 ZS.

• müzik için 2.0 ı geçtik önemli olan kalite sound ozaman seni aego m ye davet ediyorum ama bana sorarsan işin doğrusu 2.0 almak bu iştede fiyatı uygun olduğu için microlabdan başka seçenek yok gibi napalım logitech yapmadı ki şöyle solo7 seviyesinde bir 2.0 eğer öyle birşey yapsa balıklama atlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

müzik için 2.0 ı geçtik önemli olan kalite sound ozaman seni aego m ye davet ediyorum ama bana sorarsan işin doğrusu 2.0 almak bu iştede fiyatı uygun olduğu için microlabdan başka seçenek yok gibi napalım logitech yapmadı ki şöyle solo7 seviyesinde bir 2.0 eğer öyle birşey yapsa balıklama atlarım

sende haklısın ama logitech bu konuda bence o kadar iyi değilhttp://forum.donanimhaber.com/m_18199104/tm.htm

• Dost kardeş; Arkadaşımız berrak müzik dinleyebileceğim bir sistem ve fiyat / performans oranı iyi olsun demiş,SOLO-7 sence ne kadar berrak ses sağlayabiliyor..? Yüksek sesle kaliteli sesi karıştırmamak lazım ki bu ikisi sürekli karışıyor...Bu tarife uyacak sistemler; AE Aego-m olabilir, Creative L3800 olabilir, Bose Companion3,Altec Lansing mx5021, Fiyatına rağmen müthiş değerleriyle X-230, Klipsch promedia gmx 2.1 (bulamayabilirsin zaten bende dinlemedim ama değerleri çok iyi)

Megaworks kullandığın için senin seçeceğin sistemin mid frekanslarının çok iyi olması gerekir yoksa orta tonların eksikliğini çok hissedersin..

Saygılar,
    atalayalper
  • Megaworks kullandığın için senin seçeceğin sistemin mid frekanslarının çok iyi olması gerekir yoksa orta tonların eksikliğini çok hissedersin..

işte kilit cümle SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r.s -- 2 Mart 2008; 1:48:19 >
  • Cevaplar için teşekkürler, atalayalper'inde belirttiği gibi yüksek ses değilde kaliteli ses olsun istiyorum ama fiyatı da fazla yüksek olsun istemiyorum.

Birçok kişinin hemfikir olduğu galiba AE Aego-m yalnız fiyatı beklediğimden yüksek açıkcası.
    Müzik dinlerken AE Aego-m ve Megaworks arasında bariz bir kalite farkı olurmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcoholic

Cevaplar için teşekkürler, atalayalper'inde belirttiği gibi yüksek ses değilde kaliteli ses olsun istiyorum ama fiyatı da fazla yüksek olsun istemiyorum.

Birçok kişinin hemfikir olduğu galiba AE Aego-m yalnız fiyatı beklediğimden yüksek açıkcası.
    Müzik dinlerken AE Aego-m ve Megaworks arasında bariz bir kalite farkı olurmu?

Megaworks müzik dinlemek için üretilen bir sistem değildir. Ama ses çıkardığı için elbet müzikte dinleniyor filmde izleniyor. Tıpkı Aego nunda film izlemek için yapılmaması ama ses çıkardığı için film de izlenebildiği gibi.

Aego ve Megaworks farklı kulvarlarda lütfen karıştırılmasın. Müzikte Aego M muazzamdır, tıpkı Megaworks ün filmde olduğu gibi.

• Merhaba, yanlış anlaşılma olmasın, bende biliyorum farklı kulvarlarda olduğunu, ama bahsettiğim iki sistem arasında mecburi bir değişiklik yapacağım için ikisi arasındaki farkı sordum, birde son olarak biraz daha makul bir sistem varmıdır tavsiye edebileceğiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Megaworks müzik dinlemek için üretilen bir sistem değildir. Ama ses çıkardığı için elbet müzikte dinleniyor filmde izleniyor. Tıpkı Aego nunda film izlemek için yapılmaması ama ses çıkardığı için film de izlenebildiği gibi.

Aego ve Megaworks farklı kulvarlarda lütfen karıştırılmasın. Müzikte Aego M muazzamdır, tıpkı Megaworks ün filmde olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 2 Mart 2008; 2:41:55 >
  • Fiyat performans ürünü istemişsin, üstelik fiyatı kalitesine nazaran oldukça uygun bir ürün. Aego şu an 2.1 multimedya speaker ürünleri içinde olabilecek en iyi p/f ürünü diyebilirim. Muadili diger ürünlerin fiyatlarına bakmanızı tavsiye ederim. Bose, Klipsch

Ne demek istediğimi anlıyacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcoholic

Merhaba, yanlış anlaşılma olmasın, bende biliyorum farklı kulvarlarda olduğunu, ama bahsettiğim iki sistem arasında mecburi bir değişiklik yapacağım için ikisi arasındaki farkı sordum, birde son olarak biraz daha makul bir sistem varmıdır tavsiye edebileceğiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Aego M, ses kalitesine oranla oldukça iyi fiyatlı bir sistem ve Megaworks ile değiştirmeye değecek bir ses kalite farkı var bana göre. (1.5 yıl megaworks + Audigy2 ZS kullandım)

Yalnız Megaworks güç ve ses kalitesi olarak yine oldukça makul bir sistem. Ve bana sorarsan Aego dan daha ucuz bir 2.1 müzik sistemi düşünüyorsan bence megaworks ü değiştirmene kesinlikle değmez. Çünkü Aego dan ucuz olupta megaworks ü ses kalitesinde geçebilecek bir sistem bilmiyorum ben. (hatta Aego ses kalitesi olarak solladığı birçok 2.1 den çok daha ucuz)

• Teşekkürler arkadaşlar, cevaplar gayet tatmin edici.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.