Şimdi Ara

Müzik birleştirme programı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu başlıkta birkaç tane müziğin arka arkaya açılıp dinlenildiğini gördüm, müzikleri ayrı ayrı açmamıza gerek kalmayacak şekilde onları birleştirmemizi sağlayacak bir program var mıdır?

not: verdiğim başlıktaki müzik kombinasyonları çok hoş onları birleştirip gece yatarken falan dinlemeyi düşünüyorum

• foobar2000

Müzik birleştirme programı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DLI -- 20 Kasım 2011; 11:29:30 >
  • REAPER isimli bir program buldum gayet kullanışlı hatta çok iyi ancak birleştirme işini bitirdikten sonra MP3 veya benzeri bir formatta kaydedemiyorum, kendine özel formatlarda kaydediyor. .RPP gibi. Sizin verdiğiniz programlarada bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Makarov

REAPER isimli bir program buldum gayet kullanışlı hatta çok iyi ancak birleştirme işini bitirdikten sonra MP3 veya benzeri bir formatta kaydedemiyorum, kendine özel formatlarda kaydediyor. .RPP gibi. Sizin verdiğiniz programlarada bakarım

Reaper daha iyi . Kayıdı alırken direkt kaydedersen projeyi kaydeder. Onu export audio dan yapman lazım.
  • arkadaşlar siz yetkili birilerine benziyorsunuz
    şarkıdan gitar ve bateriyi çıkarıp oraları bizim çalmamızı sağlayacak bir program var mı ? Gitar için bir sürü var da bateri için pek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.