Benimki 5,94 GB, belki de çoğunluğu FLAC olduğu için bu kadar büyüktür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müzik arşivinizin boyutu ne kadar?

-
-
Arşivin büyük değil. Benimki 15-20 GB arasında ama telefondaki müzikler yetersiz kaldığı için Spotify kullanıyorum sadece. FLAC falan da takılmıyorum genelde. Kulaklıklarım binlerce liralık olsa da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtub dan dinliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ama Sennheiser'ın hakkını verebilmek için FLAC/OPUS/WAV/WMA formatlarını kullanmak gerekmiyor mu?
Bir de ben kulaklık olarak Anker Soundcore Liberty Air kullanıyorum, sence nasıl? Tabi ki de kesinlikle senin kulaklıklar kadar iyi ses vermez, ondan eminim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki bazen. Genelde stüdyo kayıtları 320 ile FLAC arasında fark oluşturmaz, öyle çöplükten bulduğun 320'den bahsetmiyorum. CD üzerinden işlenmiş 320 ile FLAC arasında fark algılamak çok zordur. O yüzden FLAC formatı genelde hamallıktır. DSD fark yaratıyor genelde ama ona da sağlam cihaz gerekli. Bende bir tane cihaz var ama DSD albümler de her yerde yok. Ayrıca paralı. FLAC formatına ise güvenmiyorum, açık ara söyleyeyim.quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainAma Sennheiser'ın hakkını verebilmek için FLAC/OPUS/WAV/WMA formatlarını kullanmak gerekmiyor mu?
Bir de ben kulaklık olarak Anker Soundcore Liberty Air kullanıyorum, sence nasıl? Tabi ki de kesinlikle senin kulaklıklar kadar iyi ses vermez, ondan eminim.
Ben günde 5 saat müzik dinliyorum, o da en az. Sadece müzik dinlediğim zamanlar bile günde 3 saati geçiyor. Hem müzik hem internet falan derken günde 5 saati buluyor. Spotify'da geçen sene bile 3500 kadar müzik dinledim, ki 2019'un ortalarına doğru aldım. 2020'de en az 10000 farklı müzik dinlemiş olmayı bekliyorum. Kulaklığın fena olmasa gerek. Zaten kulakiçilere binlerce dolar bile döksen aşırı performans alman genelde güç. Bir kafa üstü olmuyor yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Toplam 50 gb
1999 2003 2019 arası turk pop
1970 80 ler yabancı
P2P ağlarından tek değil, genelde 192-320kbps full albüm indiriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 19 Haziran 2020; 21:54:53 >
15gb civarı. 4'te 1'ini mp4 olarak indirdim kalanlar mp3. Hepsini de tek tek elle seçtim yaklaşık 4 senedir.
-
Arşivim yok kafama göre takılıyorum
-
52 Mb
-
Spotify. Gatekeepers köşede oynayabilir.
Gatekeepers ne demek, onu anlamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainGatekeepers ne demek, onu anlamadım?
Konu farketmeksizin, o iş şöyle değil böyle yapılır vs. laf edenlere deniyor.
Örneğin Spotify yazdım, biri gelip " Spotify kalitesi çöp, sen müzik dinlemeyi bilmiyorsun. Flac dinle." diyor. İşte o gatekeeper oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 19 Haziran 2020; 22:7:48 >
Şuan evde değilim,boyut veremiyorum ama o arşiv büyük değil,bunu söyleyebilirim.
-
7 gb , her sanatcının dinlemeye değer albümünü sattıran bir yada iki tane ustalık eseri var. Arşivim belirli bir tarz belirli bir sanatcının tüm şarkıları şeklinde değil. Pop metal türk hal müzüğü filim müzikleri, cahit sıtkı hit müzükleri dünya klasikleri şeklinde
Kız arkadaş bulabildin mi birader?
80 gb turkce hepsi flac
50 gb yabancı hepsi flac
5mb tek şarkı başa sarıp sarıp dinliyorum gerektiğinde genelde.
20 gb ama müzik değil.
-
150 gb arşivim vardı bundan 4-5 yıl önce. Sonra sildim spotify kullanıyorum sadece şuan.
Benzer içerikler
- red yemek
- enoant kullanıcı yorumları
- aynı banka şube değişikliği nasıl yapılır
- giderden fare gelmemesi için ne yapmalı
- burundan kan kokusu gelmesi nedenleri
- prompt mühendisliği nedir
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X